Evlenmeden kaynananamdan bıktım

Herkes anasını bilir, nişanlın sa...ğa yatıyor

Babam çok başka insan ben kötü bir hastalıktan yoğun bakımda kaldım adam beni yıkar üstümü giydirir saçlarımı tarar oyzden çok düşkün bana herşeyim o benim
Ne kadar şanslısın. Benimki de benden tahrik olurmuş gibi evin icinde kapri boy bir sey giymeme bile izin vermezdi. Kaldı ki yikayacak... bir kez olsun saçımı okşadı mı acaba? Hatirlamiyorum gercekten. Keske sevgisiz adamlar kısır doğsalar.

Kaç kaç oğlunu alsın çıktığı yere soksun sinir oldum ya.
Babanı dinle bu adamdan eş aile olmaz kv evlenirseniz o evden öldürsen gitmez.

Çok üzüldüm bu yazdığına gerçekten ne bileyim ya gerçekten bazı kişiler bize büyük sans bazıları şanssızlık umarım karşına sevgi dolu merhametli insanlar cikar

İyi bak şanslısın işte evlenmeden göstermiş sana yüzünü. Uzak durmaya devam et

Maalesef sevgi her şeyi çözmüyor. Dile kolay evet ama sonrası daha zor olur .

Canım anne bağımlısı nişanlın ve iyi denge kuramıyor .Sen evlenirsen iyice eserler.Belli ki nişanlında arkanda durmaz. katlanma yaa ne gereği var .Nişanı boz gitsin senin gururundan onurundan mutluluğundan önemli olan ne var ki

Aklınız varsa kaçın daha şimdiden bunları yaşatan kadin evlenince size neler yapmaz kaldı ki en büyük hata nişanliniz da anasının kuzusu dizinin dibinde yaşasın gitsin sizi şimdiden bu kadar ezdiren biri adam olamaz çok net anneniz babaniz sizi böyle insanlar için büyütmedi azcik kendinize saygınız olsun

Baskıcı ilgi manyağı kaynana ve her daim savunucusu ana kuzusu oğlu... Bu ikiliyi nerde görsen kaç... Mücadele ederken ömrün tükenir. Çok net.

Allah belasını versin böyle kadınların..nasıl insan bunlar yani anlamak mümkün değil. Deli galiba yada şirret..koşarak uzaklaş yazık etme kendine..evlenip boşanmaktansa nişan atmak en kolayı..emin ol günün sonunda oğlunu sana yar etmeyecek. alsın başına çalsın

Ayrılın.
Çok tanıdık bir hikaye. Kaçarak uzaklasin

Benden tavsiye hiç başlama bırak gerçekten evlenince orta yolu bulmaya çalışan adamlar daha da anne düşkünü oluyor. Bir ömürünü mahvedersin. Babanda arkanda bırak git

sakın sakın ha barışma asla bak kendine yazık edersin

Vay safım benim. Oğlu annesinin yüzünü yeni görmedi, zaten biliyordu. Sen yüzüne vurunca aaa öyle miymiş baksen bilmiyordum diye salağa yatıyor akıllı nişanlın. Geri dönersen de hep böyle olacak. Ömrün kocana annesinin marifetlerini kanıtlamak ile geçecek. Hadi kanıtladın. Eline ne geçecek? Annesini evden mi kovacak? Hayır. Annesi ile görüşmeyecek mi? Görüşecek. Annesinin yüzüne iki çift ters laf mı edecek? Hayır. Sana bulaşmasın diye annesinin önünde mi duracak? Çok beklersin. Hiçbir şeyin bedelini ödemeyecek annesi, yaptıkları yanına hep kar kalacak, olan daima sana olacak.

aaaa aynı benim eski kaynanam gibi bende daha önce bu gibi konularla başlık açmıştım 2019 da nasıl üzülüyordum seviyorum nasıl ayrılcam diye milletten akıl alıyordum. bende isemiyorum dedim verdim yüzüğü nişanlım yeminler etti annemle muhattap olmak zorunda değilsin diye 10 gün geçmeden daha evlenmeden anneme cephe aldın benim annemi sevmiyorsun benim annem seni seviyor demeye başladı. psikolojik destek aldım sıkıntıdan burnum kanıyor vücudumda yaralar çıkıyordu 2. seansta cesaretimi topladım ayrılmaya karar verdim. bugün çok mutluyum aklın varsa nişanlına dönme hiç bir şey değişmeyecek daha da kötü olacak.

Hiiiç tekrar dönme bacımm kaç kurtar kendini sakın acıma

Tek ben yaşamamışım resmen benim yaşadıklarımı anlatmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…