Bir yıl olacak nişanlanı fakat nişanlımla bu süreçte huzurlu bir günümüz olmadı. Nişanlımin annesi ilk beni gördü öyle tanıştık ve gerçekten çok sevdim nişanlımı. Herşey çok guzelken nişanlımla tartışmalar çıkmaya başladı annem hem düğün istiyor gibisinden Corona var diye yasaklardi ozaman. Neyse gün geçtikçe dozu arttı annesini aramamisiz annesi sayilmiyormus tanışmaya geldiler kardeşi mutfağa gelmiş konusmamamisim. En son Nisan'da nişanlım annemin elini opmemissin diyene kadar yok ev çok kalabalıktı Nisan akşamı annesinin sözleri yüzünden birbirimize girdik. Kadin manevi olarak bile bir çöp yapmamış bizi evine davet etmemiş bu arada nişanlımın evinde oturuyordu anne kız düğüne bir ay var kadın çıkmıyor evden beyaz eşya gidecek kadın evde zoruna gitmiş benim anahtarı istemem annemle gelinlik seçmeye gitmem. Son zamanlarda nişanlımla evde kavga ettik annesi yoktu veya görmüş bilmiyorum ben ağlayarak çıktım gittim evden nişanlım peşimden geldi konuşuyorduk çözdük sayılır aramış oğlum kız agliyordu nasılsın. Kapattı telefonu nişanlım 6 kez aradı oğluşum oglusum iyimisin iyice sinir oldum. Ya bana geliyor oğlumdan sonrası vuslat bakalım oğlumu mutlu edebilecekmisin. Ailem artk çok doldu kadını babam almış karşısina demiş senin parmağın varsa iki elim yakamda kızım ziyan olursa. Kadın demiş ki tereddüt ediyorsan boz biz tamamiz. Ertesi günü kadın ailemle beni çağırdı bana etmediği söz kalmado daha bir gelin düşün oğlumla aramı eve girmeden açsın başımın üstünde yerin var dedim gel çık. Ben şok oldum bunlar en hafifi çok edepsiz şeyler söyledi bende yüzüğü verdim eline bir kaynana düşünün gelin eve girmeden oğluyla arasını açsın amacınıza ulaştınız ama kızınız var iki elim yakanizda oglunuza hesabı verin dedim çıktım gittim bir baba annenin yanında bana hakaretler etti. Nişanlım şimdi barışmak istiyor uzak kalacak annem diyor ama bilmiyorum annesinin mesajlarını gördüm nişanlım mangala gitmiş stori atmıştı keyfine bak oğlum diyip gazliyor ben napacam. Yüzüğü eline aldı evden yeni çıktı sözde temmuzda düğün olacaktı Ekim dedik hala evdeydi pislik nefret ediyorum artık