- 29 Haziran 2024
- 69
- 28
- 28
- Konu Sahibi blondewoman
22 yaşındayım. Üniversiteyi yeni bitirdim. Babam öldü hiç kardeşim yok. Annemle beraber yaşıyorum. 3 senedir hayatımda biri var kendisi 25 yaşında. Ondan 2 aylık hamileyim. Annem öğrenince aramız çok fena bozuldu. Sevgilim anneme açıklamasını yaptı özür diledi. Annem aldırmamı istiyor ve ayrılmamı istiyor. Sevgilimin ailesiyle de yüzleştik beni istemediklerini çok belli ediyorlar annesi evlenmeden hamile kalan kızı gelin mi alıcaz diye arkamdan konuşurken duydum. Sevgilimin babası daha ılımlı ama annesi ve kız kardeşi çok fena. Ne yapacağım?
Arkadaşlar bugün size bu soruyu sormuştum. Gelişme var. Sevgilim beni aradı evlenmemize onay vermişler zar zor ikna ettim yarın bizimkilerin elini öpmeye gel nikah tarihini belirleyecekmişiz diyor. Galiba işler yavaş yavaş yoluna giriyor. Yakın oturma şartı koşmuşlar birde. Sizce olacak mı anlaşabilirmiyim onlarla ?
Son durum aldırmaya karar verdim
Arkadaşlar bugün size bu soruyu sormuştum. Gelişme var. Sevgilim beni aradı evlenmemize onay vermişler zar zor ikna ettim yarın bizimkilerin elini öpmeye gel nikah tarihini belirleyecekmişiz diyor. Galiba işler yavaş yavaş yoluna giriyor. Yakın oturma şartı koşmuşlar birde. Sizce olacak mı anlaşabilirmiyim onlarla ?
Son durum aldırmaya karar verdim
Son düzenleyen: Moderatör: