- 22 Mart 2023
- 17
- 5
- 6
- 26
- Konu Sahibi bankacikizzz
Kızlar merhaba
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başına kakmaya kalkarsa sen de onun başına kakarsın, çok biliyo bu erkek milletiKızlar merhaba, yaklaşık 4 senelik bi ilişkim var ve ciddiyiz yakın zamanda nişan vs var aramızda cinselliğe dair şeyler yaşandı ilişkimiz süresince evlenince bu konular başa kalkılıyor mu? Başına gelen var mı?
Henüz değil ama bayramdan sonrası için öyle olcak diye düşünüyoruz nasipseNe diye başa kakılsın anlayamadım? Nişanlın değil mi birlikte olduğun kişi?
Bilmiyorum öyle biri değil ama evlilik değiştirir sen sevgiliyken şöyle yapmadın mı falan derse diye tedirginim birazBaşına kakmaya kalkarsa sen de onun başına kakarsın, çok biliyo bu erkek milleti
Kendisi yaparken bi şey yok muymuş öyle derse? Yaptım çatır çatır sen kendi namusuna bak dersin aaBilmiyorum öyle biri değil ama evlilik değiştirir sen sevgiliyken şöyle yapmadın mı falan derse diye tedirginim biraz
Bilmiyorum öyle biri değil ama evlilik değiştirir sen sevgiliyken şöyle yapmadın mı falan derse diye tedirginim biraz
kendi kendine mi
Umarım çok güvendiğim sevdiğim adam da bu olgunlukta olurKakmaması lazım bizde kakma olmadı![]()
Canım kızlarr bende böyle derim diye düşünüyorum ama yinede kırar öyle bir şey demesiKendisi yaparken bi şey yok muymuş öyle derse? Yaptım çatır çatır sen kendi namusuna bak dersin aa
Canım kızlarr bende böyle derim diye düşünüyorum ama yinede kırar öyle bir şey demesiKendisi yaparken bi şey yok muymuş öyle derse? Yaptım çatır çatır sen kendi namusuna bak dersin aa
Hayır tabikide o da umarım bunu anlar bu olgunlukta davranır bu arada tam cinsellikte değil yani ona yönelik diyelimkendi kendine mi yaptın?
Demez belki neden desin ki illaCanım kızlarr bende böyle derim diye düşünüyorum ama yinede kırar öyle bir şey demesi
E tamam ne fark eder başkasıyla yaşamadın sonuç olarak,nişanlanacağın insanla yaşadın. Karşılıklı yaptığınız bir şeyi nasıl başına kakabilir?Henüz değil ama bayramdan sonrası için öyle olcak diye düşünüyoruz nasipse
Kendisinin de yaptığı bir şeyi başına kakıp kakmaması olgunluk değil ki. Kakarsa tutarsızlık olur ancak.Umarım çok güvendiğim sevdiğim adam da bu olgunlukta olur
Niye sana Haram Ona helal mi Yoksa ? Nerde yaziyo böyle bisey göstersin o vakitKızlar merhaba, yaklaşık 4 senelik bi ilişkim var ve ciddiyiz yakın zamanda nişan vs var aramızda cinselliğe dair şeyler yaşandı ilişkimiz süresince evlenince bu konular başa kalkılıyor mu? Başına gelen var mı?
E ne olmuş, yaptıysanız beraber yaptınız?Bilmiyorum öyle biri değil ama evlilik değiştirir sen sevgiliyken şöyle yapmadın mı falan derse diye tedirginim biraz