• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenme teklifini ne zaman aldiniz?

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Selam kizlar,

Bir ay sonra kismetse istemeye gelecekler.
Ama ben henüz bir evlenme teklifi almadim.

Evlenmek icin illa evlenme teklifi almak gerekmiyor tabiki, ama merak ediyorum benim gibi evlenme teklifi almadan evlenenler oldumu?

Son düzenleme:
böle bır konu vardı :) bence bır sürüdür :)

ya suprız yapar yada zaten sız karar vermıssınız zaten mutluluklaaar :p

canım benimki akıl edemedi..ben söyledim dedim özel bi evlenme teklifi etmedin bana...o da öylesine etti yüzüksüz falan...güldüm tecrübesizliğine verdim...benimki ruja oje der mesela bu konularda cok açılmamıştır şükür...kapsir yapmadım yani evet dedim oldu bitti...önemli olan mutluluk yani adam zaten istemeye getiriyorsa ailsini belli evliliği..

hep ben sana sürpriz yapıcam diyordu.Bekledim bekledim bekledim birde baktım evlenmişizzz,üstünen 9 ay geçmişşş,sen konuyu açmasan ben bile unutmuşum....

canim teklif gibi degil ama 8 ay evvel evlenme karari almistik bizde..
teklif sart degil ama aklina getirebilirsin.. mutlka dusunur..

Kesin benimkide güme gidicek:olmaz:
7 senedir birlikteyiz nasipse seneye evleneceğiz.kaydirigubbakcemile4
Yapıcam teklif diyor ama du bakalım.
Olmadı istemeye geldiklerinde babam fikrimi sorunca bombayı patlatıveriririm.
Baba daha teklif bile almadım diye...kaydirigubbakcemile3

14subat 2000de cikmaya basladik
ocak 2001de nisanlandik ondan 3-4ay önce teklif etmisdi:asigim:opuyorumnanaktan
kizkardesim 14subatt 2009da evlilik teklifi aldi ertesi günde dogum günüydü hem stemeye geldiler hemde sözü kessildiopuyorumnanaktan

hıc romantık degıldı:sinifsinif:
anıden arabada bı yere gidiyoduk
pat dıye benımle evlenırmısın :bbo:
bulusmamızın 2. seferi üstelık:bbo:

Kesin benimkide güme gidicek:olmaz:
7 senedir birlikteyiz nasipse seneye evleneceğiz.kaydirigubbakcemile4
Yapıcam teklif diyor ama du bakalım.
Olmadı istemeye geldiklerinde babam fikrimi sorunca bombayı patlatıveriririm.
Baba daha teklif bile almadım diye...kaydirigubbakcemile3

Bendemi öyle desem napsamCADIARZUnaniknanik
Benimki soka ugrarlaelaelaelaelae
Bir keresinde bir siir göndermistim, nasil aklina geldiyse benim sana evlenme teklifi yapmamda lazim demi demisti.
Birde bana soruyor demi diye:roflol:
Bakalim gelecek mi birseyler ama zannetmiyorum, cünkü zaten istemeye gelecekleri günden önce görüsemeyecegiz.
Romantik olmali telefonda istemem:umursamaz:

canım benimki akıl edemedi..ben söyledim dedim özel bi evlenme teklifi etmedin bana...o da öylesine etti yüzüksüz falan...güldüm tecrübesizliğine verdim...benimki ruja oje der mesela bu konularda cok açılmamıştır şükür...kapsir yapmadım yani evet dedim oldu bitti...önemli olan mutluluk yani adam zaten istemeye getiriyorsa ailsini belli evliliği..

Dogru söylüyorsun canim, tabikide önemli olan mutlu olmak.
Aslinda evlenme teklifi yapmasa kizacak,sinirlenecek degilim ama sözlü olarak gözünün icine icine bakarak evlenme teklifi almayi her bayan arzu eder.

hep ben sana sürpriz yapıcam diyordu.Bekledim bekledim bekledim birde baktım evlenmişizzz,üstünen 9 ay geçmişşş,sen konuyu açmasan ben bile unutmuşum....

Allah mutlulugunuzu daim etsin canim. Simdi konuyu buraya tasidim siz aranizda tekrar gündeme getirmeyin, eniste nerden cikti bu 9 ay sonra demesinkaydirigubbakcemile3

canim teklif gibi degil ama 8 ay evvel evlenme karari almistik bizde..
teklif sart degil ama aklina getirebilirsin.. mutlka dusunur..

Bizim ki gibi desene canim.. Hayirli ugurlu olsun, Rabbim her daim mutlu etsin sizi birlikte.

14subat 2000de cikmaya basladik
ocak 2001de nisanlandik ondan 3-4ay önce teklif etmisdi:asigim:opuyorumnanaktan
kizkardesim 14subatt 2009da evlilik teklifi aldi ertesi günde dogum günüydü hem stemeye geldiler hemde sözü kessildiopuyorumnanaktan

Allah bir yastikta kocatsin canim. Benimki aslinda cok romantik degildir, beceremez pek öyle seyleri, anti-romantik sevgülümkaydirigubbakcemile3
Ama belki pat diye bir sürpriz yapar bakalim bekleyip görcezyerimseniben

hıc romantık degıldı:sinifsinif:
anıden arabada bı yere gidiyoduk
pat dıye benımle evlenırmısın :bbo:
bulusmamızın 2. seferi üstelık:bbo:

Olsun pat diyede güzel, severim öyle ani sürprizleriyerimseniben

Back