Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım benimki akıl edemedi..ben söyledim dedim özel bi evlenme teklifi etmedin bana...o da öylesine etti yüzüksüz falan...güldüm tecrübesizliğine verdim...benimki ruja oje der mesela bu konularda cok açılmamıştır şükür...kapsir yapmadım yani evet dedim oldu bitti...önemli olan mutluluk yani adam zaten istemeye getiriyorsa ailsini belli evliliği..
hep ben sana sürpriz yapıcam diyordu.Bekledim bekledim bekledim birde baktım evlenmişizzz,üstünen 9 ay geçmişşş,sen konuyu açmasan ben bile unutmuşum....
Kesin benimkide güme gidiceklmaz:
7 senedir birlikteyiz nasipse seneye evleneceğiz.
Yapıcam teklif diyor ama du bakalım.
Olmadı istemeye geldiklerinde babam fikrimi sorunca bombayı patlatıveriririm.
Baba daha teklif bile almadım diye...kaydirigubbakcemile3
14subat 2000de cikmaya basladik
ocak 2001de nisanlandik ondan 3-4ay önce teklif etmisdi:asigimpuyorumnanaktan
kizkardesim 14subatt 2009da evlilik teklifi aldi ertesi günde dogum günüydü hem stemeye geldiler hemde sözü kessildiopuyorumnanaktan
Kesin benimkide güme gidiceklmaz:
7 senedir birlikteyiz nasipse seneye evleneceğiz.
Yapıcam teklif diyor ama du bakalım.
Olmadı istemeye geldiklerinde babam fikrimi sorunca bombayı patlatıveriririm.
Baba daha teklif bile almadım diye...kaydirigubbakcemile3
Bendemi öyle desem napsamCADIARZUnaniknanik
Benimki soka ugrarlaelaelaelaelae
Bir keresinde bir siir göndermistim, nasil aklina geldiyse benim sana evlenme teklifi yapmamda lazim demi demisti.
Birde bana soruyor demi diye:roflol:
Bakalim gelecek mi birseyler ama zannetmiyorum, cünkü zaten istemeye gelecekleri günden önce görüsemeyecegiz.
Romantik olmali telefonda istemem:umursamaz:
canım benimki akıl edemedi..ben söyledim dedim özel bi evlenme teklifi etmedin bana...o da öylesine etti yüzüksüz falan...güldüm tecrübesizliğine verdim...benimki ruja oje der mesela bu konularda cok açılmamıştır şükür...kapsir yapmadım yani evet dedim oldu bitti...önemli olan mutluluk yani adam zaten istemeye getiriyorsa ailsini belli evliliği..
Dogru söylüyorsun canim, tabikide önemli olan mutlu olmak.
Aslinda evlenme teklifi yapmasa kizacak,sinirlenecek degilim ama sözlü olarak gözünün icine icine bakarak evlenme teklifi almayi her bayan arzu eder.
hep ben sana sürpriz yapıcam diyordu.Bekledim bekledim bekledim birde baktım evlenmişizzz,üstünen 9 ay geçmişşş,sen konuyu açmasan ben bile unutmuşum....
Allah mutlulugunuzu daim etsin canim. Simdi konuyu buraya tasidim siz aranizda tekrar gündeme getirmeyin, eniste nerden cikti bu 9 ay sonra demesinkaydirigubbakcemile3
14subat 2000de cikmaya basladik
ocak 2001de nisanlandik ondan 3-4ay önce teklif etmisdi:asigimpuyorumnanaktan
kizkardesim 14subatt 2009da evlilik teklifi aldi ertesi günde dogum günüydü hem stemeye geldiler hemde sözü kessildiopuyorumnanaktan
Allah bir yastikta kocatsin canim. Benimki aslinda cok romantik degildir, beceremez pek öyle seyleri, anti-romantik sevgülümkaydirigubbakcemile3
Ama belki pat diye bir sürpriz yapar bakalim bekleyip görcezyerimseniben