Benim sahsi görüsüm 17 yasin fazla olusun. Simdi olmasa bile illeride sorun teskil edebilecegi. Yalniz anladigim kadari ile aranizda bir iliski bir beraberlik yasanmadan evlilik yoluna gidilmis. Yoksa benmi yanlis anladim?
Birbirnizi iyi tanidiginiza eminseniz Suan icin bi sorun teskil etmez bence.ask yok demissiniz eger ilginiz hayranliksa ilerde hayal kirikligina ugrama olasiliginiz cok yuksek.
Birbirimizi iyi tanıdığımızdan emin olduğumuz için gelen bi evlilik teklifi var zaten. Aşk yoktan kastım senin için ölürüm biterim gibi zamane aşkı yok daha kaliteli bir sevginin varlığı var ortada elini tutmanın verdiği çocukça bi heyecan gibi :)
Bu kadar eminseniz sorgulamaya gerek yok.kim ne derse desin duygularinizin arkasinda durun.simdiden mutluluklar dilerim ...
Bir ilişki olmadı evet birbirimizi iyi tanımanın verdiği duyguyla evlilik teklifi geldi ondan bi kaç kez açılmayı düşünüp empati yoluna gidip benim istemeyeceğimi düşündüğü için vazgeçmiş o akşam ne olacak ne kaybederim düşüncesiyle açıldı evet cevabına o da şaşırdı :)
Karsi tarafa güveniyorsaniz arada sevgi, saygi ve ask varsa cevrenin ne dedigi pekte önemli degil. Ben baskalarinin düsüncelerini pek umursayan biri degilim burdan bakinca sizde öyle durmuyorsunuz. Ama aradaki yas farki 17 oldugu icin acele karar vermenizin dogru olmadigi kanisindayim. Birbirinizi taniyor olabilirsiniz ama ikili iliskilerde insanlar bana göre daha farkli oluyor. En azindan bu bende öyle. Evlilik teklifine evet dediginize gore suan zaten bir beraberlik icindesiniz herhalde. Bence birazda bu zamanlar tadini cikarin. Yavas ve emin adimlarla illerlemek herzmaan icin dogrudur özelikle konu evlilikse.
babam annemden 17 yaş büyük
çocuğunuz olursa babayla yaş farkı çoook olacak
ben hiç memnun değilim bu durumdan
annem de babamla bi türlü uyuşamadı
o kadar yaş farkı iyi değil ya
anneannem de babamdan 6 yaş büyük
Benve anlaşıyor iseniz kafa yapınız uyuşuyorsa, bence bu ilişki tadından yenmez :) kadınlar erken çöküyor ama erkekler öyle olmuyor. Evlendiğinz gbi çocuk yapın ama nolur nolmz :)))
O senin icin olurum biterim askları her zaman iyi sonlanmıyor zaten, iyi anlaşıyorsanız sorun teşkil etmez. Yerinizde olsam akışına bırakırdım, anı yasayın. Sonuçta evlilik bir hapis degil asla içinden çıkamayacağınız. Zaman göstersin neyin ne olacağını
Evet evlendikten sonra hiç korunmayın cunku hayatın neler getireceği belli olmuyo bi de yaş malum. Ama bnce siz evlenirsenz iyi bi çift ve anne baba olursunz eğitimli aileleri herzaman desteklemişimdrDüşünmüyor değilim hemen bi tane bebiş :)
Evet evlendikten sonra hiç korunmayın cunku hayatın neler getireceği belli olmuyo bi de yaş malum. Ama bnce siz evlenirsenz iyi bi çift ve anne baba olursunz eğitimli aileleri herzaman desteklemişimdr
Ayy lütfen evlen. Ben de ortaokul öğretmeniyim öğrencilerimle aramda 17 yaş bile yok. Şöyle düşündüm ilerde ben bunlardan biriyle evlenmeyi düşünsem gider köprüden atlarım. O nasıl bişey ya çocukluğunu biliyo... ıyy midem kalktı yemin ederim. Onu geçtim 17 yaş ne. Biraz zorlasan baban olurmuş. Kendinde öğretmensin bir de nasıl mantığın alıyor. Ben bu kadar yaş farkına rağmen evleneni aptal görüyorum kusura bakma. Yolda görünce de bi şeyler oluyor.
Farkındaysanız ilerde düşünürsem dedim böyle karşılaşıp falan. Yoksa ben öğretmenlerimden bazıları ile görüşüyorım hala hatta bi tanesi ücretli öğretmenlik yaparken müdürüm oldu heo kızım dedi bana. Diğer türlüsü iğrenç zaten. Sizinki aşk mıdır bilemem ama karşı tarafınki asla olamaz. Önyargı da değil bu görünen köy. Bakıyosun çıtır tabir edilen kızın yanında bir amca. Biz ruha aşık olduk da o kadar yaş farkı olunca bir anlam ifade etmiyor. Eskide yaşasak neyse de. Şimdi görüntü kirliliği. Bir de toplumsal norm var kadın üç yaş büyük olsa cık cık yapanlar böyle durumlarda susuveriyo ya ifrit oluyorum. Bu da sizin gibi amcalarla evleneler sayesinde oluyo biraz da. İstediğim yere yazarım görmezden gelin. Amcayla mutluluklar="calkusu, post: 44744667, member: 532913"]Evet lütfen köprüden atlayın zira o kişi benimle evlenmeyi ben çocukken düşünmedi 25 yaşındayım ve bu tarz duyguları 1 yıldır var. Çocukluğumu biliyor evet herhalde etrafınız da hiç çocukluk arkadaşı olup evlenen falan da olmamıştır sizin. 17 yaş farkını sizin gibi ön yargılı bir bireye anlatma zahmetine bile girmeyeceğim kendim. o yüzden yorumunuz için teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?