Anket Evlenme teklifi ile birlikte hangi hediye sizi daha mutlu eder?

Evlenme teklifi ile birlikte hangi hediye sizi daha mutlu eder?

• Ankete Katılan
    112
tek taş pırlanta olsa süper olurdu tabii ama olmuyosa da düşünüp bi sembolik yüzük almasıda yeter yaauww sositososito

Benimle hayatını birleştirmek istemesi yeter, sembolik bir yüzük de olur...

içinden gelerek güzel sözler söylediği mantıklı bir evlenme teklifi yeterli...
ama birde resim çizsin istrdim:) pembe panjurlu evde olabilir. ama ikimizi çöp adam olarak bile çizebilirdi ortaya bir kalp çizebilirdi:) maddi boyutu olan birşey isemem de beklemem de

Benim icin maddiyat gercekten onemli degildi, ozel ve cok hos bir orkideye,bir iki guzel soz ve bakisa inandim ama ne yazik ki sonuc ortada...simdi ise evliligin e'sini bile dusunemedigimden bir onemi kalmadi..:1no2:

Evlenme teklifiyle birlikte bir tek taş geldi ama bilemiyorum artık pırlanta mıdır,çakma bir şey midir:) buna şükürrrrr kızlaropuyorumnanaktan

Beni ajda'nın konserine gotursunnn :sm_cool:
+ tek tas, yoksa evlenmem kattiyen bayanssulusmile

Bir evlenme teklifi bile alamadım ama hep hayallerimde güzel bir akşam yemeği sonrası tek taş bir yüzükle edilen evlenme teklifi vardı, olmadı
Ben yaşayamadım içimde ukte kaldı inşallah ileride çocuklarım yaşar böyle güzel anları :asigim:

Sembolik yüzükde olur tek taşda olur pırlanta olmasada olur gümüş olsa bile yeter bana opuyorumnanaktan

Bizimki bir acayip oldu zaten, mutfakta etmek zorunda kaldı garibim.
Diz çöktü ve bu benim için tüm hediyelere bedeldi
boshayallersmile

Birlikte geçirilecek yılların değeri yanında, benim gözüm ne formaliteleri görür, ne tektaşı... Hepsi gereksiz ayrıntılar.

Tektaş pırlanta yüzükfisfisfis Tria pırlanta yüzükfisfisfis hepsii pırlanta tektaş ev araba sadece bukadarrsempatiksalakcinniaklinialirimsmile

Son düzenleme:
etsin yeterki aslinda tabiki güzel olurdu sembolik bi yüzük baktikca o ani hatirlarsin
hos olur

Back