• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenme teklifi aldıııımmmmmmmmmm

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
34
hanımlar bugün harika bir evlenme teklifi aldım ve yarın teşekkür etmek istiyorum sevgilime (müstakbel eşim mi demeliydim yoksa :52: ) diyorum ki şimdi oturayım küçük küçük kağıtlara beni en mutlu ettiği anları yazayım bir pastanede güzel bir masa, pasta, mumlar ve notlar güzel olur mu sizce bir de kar küresi yapmıştım onun için yılbaşında vericektim içine de gelin damat figürü koymuştum onu da vereyimmm

hanımlar bugün harika bir evlenme teklifi aldım ve yarın teşekkür etmek istiyorum sevgilime (müstakbel eşim mi demeliydim yoksa :KK52: ) diyorum ki şimdi oturayım küçük küçük kağıtlara beni en mutlu ettiği anları yazayım bir pastanede güzel bir masa, pasta, mumlar ve notlar güzel olur mu sizce bir de kar küresi yapmıştım onun için yılbaşında vericektim içine de gelin damat figürü koymuştum onu da vereyimmm
Insanin hevesini boyle kursaginda birakirlar yazik kizin agzina tikadilar lafi 1 sene gecmis insallah simdi mutlu bir evliliginiz vardir diye umuyorum sevgilerr :)

Back