Evet cinsel anlamda da bazen çok yakın bazen de soğuk hissediyorum çok ilginçGördüğümde anlamıştım
Herseyi bir kenara koyun, aynı yatağa gireceksiniz her türlü ani yaşayacaksınız. Ne hissediyorsunuz?
Evet beni de ediyor etmiyor diyordum ama ediyormuş. Zengin değil aileden öyle bişey yok şu an iyi kazanıyor ben de yakın kazanıyorum ama para için de evlenilmez :))Görüntü ile ilgili kısımlar annenizden ziyade sizi rahatsız ediyor mu bu önemli.
Zenginse evlen gitsin raşo parasını kendi yemesin sen yersin.
Öyle değil cimri demekte yanlış terapistim cimri demedi biraz yüzde elli olacak herşey modundaydı ilk zamanlarda ki zaten ben de ödüyorum düzelir düzelmem bilemem ama o yok şimdi hakkını yiyemem.38 yasına gelmiş bir adam cimriliğinden vazgeçer mi Allah aşkına.
Onca yıl acıkmasın diye sıçmayangillerden biri düzelir mi sanıyorsunuz.
Bakımsız bir insanla işin olmasın.
Kendine saygısı olmayanın kimseye olmaz.
Evet beni de ediyor etmiyor diyordum ama ediyormuş. Zengin değil aileden öyle bişey yok şu an iyi kazanıyor ben de yakın kazanıyorum ama para için de evlenilmez :))
AhahahYa para için evlenilir ya da ülkeden kaçmak için. Bir kriteri karşılıyorsun. Başka da bi b.k için evlenilmez.
Bence de karakterim dolayısıyla mı bilmiyorumBir haftada karar verdim sizin kafanizda cok soru isareti var bukadar sorunisaretiyle olmaz bence
Düşünce tarzımızda çok uyuyor zaten bu olmasa hiç düşünmezdim ilk defa bu kadar uyan biri varBu adamın tek artısı Avrupa pasaportu valla gerisi fıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?