• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Evleniyorum yatak odası takımı alacağım, tavsiye alabilir miyim?

günaydın canım,

sana iki firma önerebilirim, ama illa gidip mağazalarında yatak odalarını görmeni isterim.

birincisi Fatih Kral mobilya diyorum ki, görmek lazım diyorum başka birşey demiyorum :)

ikinicis Evgör Mobilya ki onunda sitesinde gördüğüm masif mobilyalarının resmini aşağıya koyuyorum.

$evgor-masif.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Fatih Kral gereksiz pahallı. Gittim oraya modellerini de hiç beğenmedim. Bellona sanki daha iyi ama yine de yorum almam lazım.
Bi de Crop Mobilya diye bir yer var. İsinye Park'ın arkası, modelleri cidden çok iyi. Tam da organik butik mobilya üretimi yapıyorlar. Falan filan. Nedir nesidir? Bilen var mı? Nette siteleri de var.

Orlando Koltuk Takımı 155 | Crop Mobilya

Koltuk için bunu beğendim. Çok şık bir model. Hemen üç boyutlu çizim yaptılar. Krem yaptırmayı düşünüyorum. Salonum açık mavi.

Yatak odası için de bunu beğendim.

Victoria Yatak Odası Takımı - Bellona Mobilya

Bu takım ile Crop Mobilya'da gördüğüm yatak odası takımı arasında kararsız kaldım. Onun fotosunu bulamadım sayfa çok fazla. Bulunca paylaşırım. Yatak Odamın rengi açık pembe...

Ne dersiniz?

Merhaba ,

benim yatak odası takımım victorica 9 aydır kullanıyorum ve çok memnunum. benimki dolabım sürgülü değil yalnız. herkes çok beğeniyor. ben aşık olarak almıştım. :)

ben koltuk takımının 8bin etcegini düşünmüyorum gereksiz pahalı geldi ama yatak o dası takımı muhteşem :16:

fatih kral gereksiz pahallı. Gittim oraya modellerini de hiç beğenmedim. Bellona sanki daha iyi ama yine de yorum almam lazım.
Bi de crop mobilya diye bir yer var. Isinye park'ın arkası, modelleri cidden çok iyi. Tam da organik butik mobilya üretimi yapıyorlar. Falan filan. Nedir nesidir? Bilen var mı? Nette siteleri de var.

orlando koltuk takımı 155 | crop mobilya

koltuk için bunu beğendim. çok şık bir model. Hemen üç boyutlu çizim yaptılar. Krem yaptırmayı düşünüyorum. Salonum açık mavi.

Yatak odası için de bunu beğendim.

victoria yatak odası takımı - bellona mobilya

bu takım ile crop mobilya'da gördüğüm yatak odası takımı arasında kararsız kaldım. Onun fotosunu bulamadım sayfa çok fazla. Bulunca paylaşırım. Yatak odamın rengi açık pembe...

Ne dersiniz?
kesinlikle harika bir takım bende bellonada bu takımı beğendim ve alacam muhteşem bir takım yatak odası için bence doğru bir seçim tatlım

Back
X