- 15 Ocak 2025
- 88
- 3
- 1
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"Bir kız var"Bir kız var evlenecek ve o kız hep mas*t yapmış olsun eşi bu durumda nasıl tepki gösterir ona karşı bakış açınız nasıl olur yani ilişkide olumsuz bir şey mi bu? Ben yapardım sık sık ama bırakmak istiyorum çünkü evleneceğim (((
Evet biraz saçma yazı oldu ama anlatmak istediğim inşallah anlaşılmıştır yoksa yeniden mi yazsam"Bir kız var"
"Çünkü evleneceğim"
Giriş gelişme sonuç özne yüklem tutarsız Örnek mi vermeye çalıştın ne yaptın?
Aman kocan dedektör mü koyacak yaptın mu yapmadın mı diye, erkekler yandı o zaman ohooo
Ona bakış açısı nasıl olur derken? Bu çok normal bir şey her kadın mastürbasyon yapabilir.Bir kız var evlenecek ve o kız hep mas*t yapmış olsun eşi bu durumda nasıl tepki gösterir ona karşı bakış açınız nasıl olur yani ilişkide olumsuz bir şey mi bu? Ben yapardım sık sık ama bırakmak istiyorum çünkü evleneceğim (((
Bahsettiğiniz bir kız var, hep mast yapmış dediğiniz siz misinizBir kız var evlenecek ve o kız hep mas*t yapmış olsun eşi bu durumda nasıl tepki gösterir ona karşı bakış açınız nasıl olur yani ilişkide olumsuz bir şey mi bu? Ben yapardım sık sık ama bırakmak istiyorum çünkü evleneceğim (((
Ahahaha tamamO kıza söyle evlenince daha rahat eder onun parmakları yorulacagına kocasının yorulur
Gerçekten yanlış bir yazı şekli olmuş özür dilerim evet benimBahsettiğiniz bir kız var, hep mast yapmış dediğiniz siz misiniz
Teşekkür ederimSiz bu konuyu daha önce de açmamış mıydınız? Bırakmak istiyorum ne, sanki sigara bu. Evlenince eşinizle cinsellik yaşayacağınız için bırakmış olursunuz zaten.
Yanlış yazım için özürKendinden niye ‘bir kız var’ diye bahsediyosun ?
İyi misin ? Gerçekten soruyorum…..