• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenirken nasıl olur

Guzellkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
88
3
1
27
Bir kız var evlenecek ve o kız hep mas*t yapmış olsun eşi bu durumda nasıl tepki gösterir ona karşı bakış açınız nasıl olur yani ilişkide olumsuz bir şey mi bu? Ben yapardım sık sık ama bırakmak istiyorum çünkü evleneceğim :((((

Bir kız var evlenecek ve o kız hep mas*t yapmış olsun eşi bu durumda nasıl tepki gösterir ona karşı bakış açınız nasıl olur yani ilişkide olumsuz bir şey mi bu? Ben yapardım sık sık ama bırakmak istiyorum çünkü evleneceğim :((((
"Bir kız var"
"Çünkü evleneceğim"
Giriş gelişme sonuç özne yüklem tutarsız :D Örnek mi vermeye çalıştın ne yaptın?
Aman kocan dedektör mü koyacak yaptın mu yapmadın mı diye, erkekler yandı o zaman ohooo

"Bir kız var"
"Çünkü evleneceğim"
Giriş gelişme sonuç özne yüklem tutarsız :D Örnek mi vermeye çalıştın ne yaptın?
Aman kocan dedektör mü koyacak yaptın mu yapmadın mı diye, erkekler yandı o zaman ohooo
Evet biraz saçma yazı oldu ama anlatmak istediğim inşallah anlaşılmıştır yoksa yeniden mi yazsam 😭

Ona bakış açısı nasıl olur derken? Bu çok normal bir şey her kadın mastürbasyon yapabilir.

Bahsettiğiniz bir kız var, hep mast yapmış dediğiniz siz misiniz

Ya ağlayıp durmayın gören zanneder ki cinayet işlediniz, mastürbasyondan daha doğal ne var?
Kendi vücudunu tanımayan kadın istiyor ki elin oğlu tanısın mutlu etsin olur mu yani

Erkekler de mast yapıyor niye bu kadar abartılıyor ya da tuhaf görülüyor kadının yapması onu anlayamadim ? Onların isteği, canı var da bizim yok mu ? Hem sadece bekarlar değil evliler de mast yapıyor duruma göre. Ben yıllardır mast yapıyorum. İlk evliliğimde de yapıyordum. Herkesin libidosu , tercihi kendine. Kaç yıllık ilişkiniz var ? Düğün ne zaman?

Kadınların kukusu evlenince mi oluşuyor? evlenmeden evvel genital bölge niye yok hükmünde sayılsın? 27 sene sende var olanı buldun diye elin herifi niye tepki gösterecek, çalışsın emek versin o daha iyisini yapsın

Back