• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenip pişman olanlar

Konu sahibi ve nisanlisi depremzede. Kayinaileden 100 gr altin isteyip, 85 gr.da anlasmislar. Nisanlisi olacak adam konteynerde yasiyor, memur ama borc bataginda. 350 - 400 bin kadar borcu var. Ay sonu para yuzu gormeyi birakin, bedelli askerlik icin nisanda takilan tek bilezigi istemis. Ayrica nikah kiyalim ailem nasil olsa dugun yapar demis ve nikahlanmislar.

Ortada ev yok, koca yok, dugun yok herkes kendi evinde. Kayinailede dugun yapacagi parayla hacca mi umreye mi ne gitmis. 1 tarlalari var 2 seneye satarsa dugun yapabilirler ancak.

Sadece buda degil, okadar borc varki evli olmalarina ragmen gorusmuyorlar. Cunku evlenmelerine ragmen adamin sehirden ilceye gidecek parasi bile yok.

Plansiz, programsiz atilan bir adim. Bu sebeple pismanlik duyuyor konu sahibi.

Konu sahibi ve nisanlisi depremzede. Kayinaileden 100 gr altin isteyip, 85 gr.da anlasmislar. Nisanlisi olacak adam konteynerde yasiyor, memur ama borc bataginda. 350 - 400 bin kadar borcu var. Ay sonu para yuzu gormeyi birakin, bedelli askerlik icin nisanda takilan tek bilezigi istemis. Ayrica nikah kiyalim ailem nasil olsa dugun yapar demis ve nikahlanmislar.

Ortada ev yok, koca yok, dugun yok herkes kendi evinde. Kayinailede dugun yapacagi parayla hacca mi umreye mi ne gitmis. 1 tarlalari var 2 seneye satarsa dugun yapabilirler ancak.

Sadece buda degil, okadar borc varki evli olmalarina ragmen gorusmuyorlar. Cunku evlenmelerine ragmen adamin sehirden ilceye gidecek parasi bile yok.

Plansiz, programsiz atilan bir adim. Bu sebeple pismanlik duyuyor konu sahibi.

Bunlar nası kafalar ya evlılıgi iptal etsınler

Aynen oyle. Ben hala hele bir nikahlanalim ailem nasilsa dugunu de yapar muhabbetinden cikamadim. Nasil bir bodoslama dalmaktir bu islere. Hic mi akli basinda kimse yok etrafta da uyarsin. Cok ilginc seyler..
Merak ettim konusuna baktım geldim . Tek mantıklı olan şey kızın ailesinin düşüncesi . Bence de boşanmalılar

konu sahibi pişman olmak bile hafif kalır bu durumun yanında. hemen boşanın. veya mümkünse evliliğin iptali falan yapın. böyle iş mi olur

evet hemen bu nikahin iptalini isteyin.sizi oyuna getirmisler canim.es ailesininde isine gelmis beleşten.sen ilerde bi duzen kursan bile karsi taraf cahil buyuk ihtimalle seni degersiz gorecekler felan.ailen nediyor bu duruma.yani baslik acmissin pisman olanlar diye ama cok sukur dogru secim yapilirsa pisman olmuyosun gül gibi yasiyosun.niye sen yaşamayasin elalemi cekesin.senj sevseydi nisanlin seni insan yerine koyarlardi.hemen ayril

Back