Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neye göre yorumliycaz nokta koymuşsunuz siz niye pişman oldunuz önce onu görseydik
Eşinde para yok ve borçlu. Eşinin ailesi de destek olmuyor. Nikah olmuş, düğün olmadığı için ailesinin evindeymiş şuan. Eş ailesi aramıyormuş.Genel bir ilgisizlik havası var.Neye göre yorumliycaz nokta koymuşsunuz siz niye pişman oldunuz önce onu görseydik
Konu sahibi ve nisanlisi depremzede. Kayinaileden 100 gr altin isteyip, 85 gr.da anlasmislar. Nisanlisi olacak adam konteynerde yasiyor, memur ama borc bataginda. 350 - 400 bin kadar borcu var. Ay sonu para yuzu gormeyi birakin, bedelli askerlik icin nisanda takilan tek bilezigi istemis. Ayrica nikah kiyalim ailem nasil olsa dugun yapar demis ve nikahlanmislar.
Ortada ev yok, koca yok, dugun yok herkes kendi evinde. Kayinailede dugun yapacagi parayla hacca mi umreye mi ne gitmis. 1 tarlalari var 2 seneye satarsa dugun yapabilirler ancak.
Sadece buda degil, okadar borc varki evli olmalarina ragmen gorusmuyorlar. Cunku evlenmelerine ragmen adamin sehirden ilceye gidecek parasi bile yok.
Plansiz, programsiz atilan bir adim. Bu sebeple pismanlik duyuyor konu sahibi.
Aynen oyle. Ben hala hele bir nikahlanalim ailem nasilsa dugunu de yapar muhabbetinden cikamadim. Nasil bir bodoslama dalmaktir bu islere. Hic mi akli basinda kimse yok etrafta da uyarsin. Cok ilginc seyler..Bunlar nası kafalar ya evlılıgi iptal etsınler
Merak ettim konusuna baktım geldim . Tek mantıklı olan şey kızın ailesinin düşüncesi . Bence de boşanmalılarAynen oyle. Ben hala hele bir nikahlanalim ailem nasilsa dugunu de yapar muhabbetinden cikamadim. Nasil bir bodoslama dalmaktir bu islere. Hic mi akli basinda kimse yok etrafta da uyarsin. Cok ilginc seyler..