Evlenip balayına gitmeyen var mı ?

Bende gidememiştim balayına. Maddi açıdan sıkıntıdaydık. Çok daha sonra tatile gittik ama o tadı vermedi. Bence hala heyecanınız varken ve hala açık büfeye değil de birbirinizin gözüne bakıyorken gidin mutlaka derim. Hele sonra çocuk oldu mu hiç bir şey anlamazsınız tatilden. Çocukla uğraşmaktan harap olursunuz. Eylül ortalarına doğru fiyatlar düşer takip edin isterseniz.
Balayı aşk varken cicim aylarında yapılır. Bence.
Şimdiden iyi tatiller

Bizde gitmedik .bir yıllık evliyim.hem maddi özgürlüğü yoktu eşimin babasının eline bakıodu.aslında işin özünü daha sonra öğrendim.kayınpederm bir iki günlüğüne bizi yollamak istemiş ama kayınvaldem oğluna bşy olur die istememiş izin vermemiş...Allahım ben nasıl katlanıorum ya..

Illa ki otele gitmek istiyoruz diyorsanız 1. Dönem erken rrezervasyon yapmanızı tavsiye ederim. Gideceğiniz tarihi önceden belirleyin Kasım ortasi gibi bakıp yapın rezervasyonu nerdeyse yarı fiyat fark ediyor. Hem karta taksit de yapıyorlar bir bakın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…