- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.665
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Canim illaki otele gitmek zorunda degilsiniz durumunuz yoksa zorlamayin kendinizi. Ben pek anlamam ama bi pansiyon fln tutsaniz denize girersiniz gezer stres atarsiniz.Selam kızlar evlenip balayına gitmeyen var mı ?
Biz gitmedik .. evlendiğimzde soğuktu kasım 2014 de evlendik yazın gideriz dedik öyle anlaştık .
Neyse yaz geldi temmuzdayız hala gitmedik . 1 2 günlüğüne bari bi yerlere gidelim dedik tüm oteller dolu .
Para biriktircez diyoz gider çok biriktirmedik henüz . İkimizde gitmek istiyoruz . Ama oteller aşırı pahalı .
Hadi dedik 1,2 gün bari gidelim . işi dolayısıyla daha çok kalamıyoruz haftasonu dedik 1 gece kalmalı gidelim . 2 gece minimu kalma şartı varmış ki zaten tüm oteller doluymuş ..
Çok sıkıldım evde oturmaktan .. Önceden gitmek isterdim ailem ya da çıkan sorunlardan gidemezdim zor buluşurdum . Eşimi görmek ister göremezdim . Şimdi yan yanayız daha evliliğimizin ilk yazında evde ooturuyoruz
Selam kızlar evlenip balayına gitmeyen var mı ?
Biz gitmedik .. evlendiğimzde soğuktu kasım 2014 de evlendik yazın gideriz dedik öyle anlaştık .
Neyse yaz geldi temmuzdayız hala gitmedik . 1 2 günlüğüne bari bi yerlere gidelim dedik tüm oteller dolu .
Para biriktircez diyoz gider çok biriktirmedik henüz . İkimizde gitmek istiyoruz . Ama oteller aşırı pahalı .
Hadi dedik 1,2 gün bari gidelim . işi dolayısıyla daha çok kalamıyoruz haftasonu dedik 1 gece kalmalı gidelim . 2 gece minimu kalma şartı varmış ki zaten tüm oteller doluymuş ..
Çok sıkıldım evde oturmaktan .. Önceden gitmek isterdim ailem ya da çıkan sorunlardan gidemezdim zor buluşurdum . Eşimi görmek ister göremezdim . Şimdi yan yanayız daha evliliğimizin ilk yazında evde ooturuyoruz
Canım meraba...Bence balayı evlilikte olmazsa olmazlardan biri.Hatta evlilik denilince aklıma hemen balayı tatili gelir benim bi heyecanlanırım.Siz kışın evlendiğiniz için biraz sıkıntılı olmuş.Ama yine de yurtdışında uygun fiyatlarda turlar oluyor sıcak yerlere gidebilirdiniz mesela.Daha yeni evlisiniz evde oturmayın çıkın gezin,tozun.Günübirlik bile olsa gitmeye çalışın.Rezervasyonunuzu 6-7 ay önceden yaptırın böylece yer problemiyle karşılaşmazsınız..Kaç yaşındasınız bu arada?
Anladım canım..Ayy muğla tarafları o kadar güzeldir ki çok beğeniceğinizden eminim.İyi tatiller şimdiden :)Yurt dis deglde mugla tarafini gezmeyi dsunuyoruz esimin yillik izni bu ayin sonnda onu bkliyoruz cok borcumuz var kredi kartiyla gtcz . 20 yasndayin esim 25
Anladım canım..Ayy muğla tarafları o kadar güzeldir ki çok beğeniceğinizden eminim.İyi tatiller şimdiden :)
İnşallah canım..Akyaka,gökova vs oraları mutlaka gidip görün cennet gibi yerler..Fethiye,ölüdeniz falan da aynı şekilde.Ölüdeniz zaten Fethiyenin beldesi oluyorHic gtmedim cok istiyorumm :)) sagol cnm bkalm insallah gideriz
İnşallah canım..Akyaka,gökova vs oraları mutlaka gidip görün cennet gibi yerler..Fethiye,ölüdeniz falan da aynı şekilde.Ölüdeniz zaten Fethiyenin beldesi oluyorÖlüdenizde Kelebekler vadisi diye bir yer var bu arada o kadar güzel ki..