Evlenip aynı evde yaşamayı kabul ettim ama ayrı oda olmayacakmış öyle evlilik mi olur?

Mutfak masasında mı sex yapacaksınız? Ne idüğü belirsiz 4 tane eşşek kadar adamla napcaksjnkz kaynana kayınpederi de alıp çift kale maç yaparsınız artık.

Hangi mağarada yaşıyorlarmış?
Bu nasıl bir sapıklık üstelik, anne baba çocuklar yeni evli gelin damat aynı odada nasıl olur? Senin regl zamanın olacak, kocanla sevişmen vs olacak, yanında kayınların hem de 4 tane.

Ay en kötü duvar örülür, ayrı oda yapılır. Bu nasıl bir rezalet. Bu yokluk, imkansızlık değil. Bu rezalet.

Yani nadir derim, ama "Kizim salak misin sen?" Annen baban ne biliyim sülalen yok mu sana akil verecek. Islam da kadina neden ayri düzen hakki verilmis sence bir düsün? Tabi ki seni sadece hizmetci olarak alacak. Kardeslerinin donlarini yikarsin artik. Bu vizyonsuzlugun da kacinci seviyesi. Donsuz birini seciyorsun eyvallah, ama bari kendi evine al. Orda kendi odan vardir en azindan sinirlerim bozuldu

Kendini müsait bi yerden aşagı at daha iyi. Kendine verdiğin değer bu mu senin?

Ben nedense çok fazla iyi düşünemedim hatta çok köyü düşüncelere daldım 3 bekar erkek yazınca içim sıkıldı resmen lütfen kendinize bunu yapmayın inşallah daha iyilerini bulursunuz ya

Yaşınız kaç? Lütfen küçük olun ki bu durumu onunla açıklayabilelim.
4'ü bekar 5 tane herifle aynı odada ne işiniz var?
Daha bir de aşk sevgi diyor, ayrılmamış bir de. Müge Anlı'ya bağlayacağım şimdi. Ne aşkı kızım ne aşkı?
Yavrum evladım herif ne diyor farkında mısın? 5 tane herifle aynı odada yatıp kalkacağız diyor huuuuu

Ee yuhh artık. Evlilik kavramının ne oldugunu evlilik birliğinin nasıl birşey oldugundan haberi var mı bu ana kuzusunun ? Öyle kabul eden kızlar var demiş birde aklı mantıgı olan insan ev üstüne ev kurulmıcagını bilir ha kabul etti diyelim evin tüm hizmetinin altında eziliceğinide bilir. Öylede ne evlilik olur nede yaşam. Birde erkek kardeşlerle aynı oda tövbeeeeleeer olsun.

4 bekar kaynı ile salonun ortasında beraber mi yatacakmışsınız yoksa KV kp ile aynı odada mı yatacakmışsınız?

Fantezi dunyasi rengarenk bir arkadasimiz

Yahu tamam imkansızlıklarda aç gözlü olmayalım da Maaile bir odada yatma fikri ne bileyim çok da makul değil. Ayranı yok içmeye atla gider gezmeye
Git evlenme ana bulunmaz yar bulunur falan filan, tamam bulduğu ile evlensin. Kesinlikle durumlarını eleştirmiyorum ama yoksa niye evlenmeye durursun varsa bu dayatma niye?? Gerdeğe de mi beraber gireceksiniz tövbe estağfurullah aaa konuşturuyorlar hayır mübarek gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…