Evlenip aynı evde yaşamayı kabul ettim ama ayrı oda olmayacakmış öyle evlilik mi olur?

Sen zaten ayni evde yasamayi kabul etmissin bunun adini da sevgi koymussun. Ayni evde yasamayi kabul ediyorsun madem ayri oda olmayiversin cok saapma.

Varya ne demek istediğinizi ben öyle iyi anladım ki… nasıl olurda genç kızlar bu durumu kavramaz. Allah esirgesin rezillik mi yaşatmak istiyorlar kızcağıza. Kari koca kardeşlerin yanında mı yatacak tövbe estagfurullah.
Yazı sahibi güzel kardeşim acık acık yaşamıyoruz bak banlaniriz diye pis koku geliyor burnumuza uzak dur bu manyak insanlardan

Konu sahibi bir yorumunda " herkes yanlış anlamış, hepimiz aynı odada uyumayacağiz" yazmış. Bu cevap safliktan da ote bir cevap da neyse .. Ben de " herkes her şeyi anladı da sen bizi anlamadin" yazmıştım.

Aklın varsa dinleyeceksen bizi kesinlikle evlenme seviyorsanda o ikna olana kadar diret sakın kabul etme bir yılı doldurmadan babanın evine dönersin ağlayarak kesinlikle olmaz o kadar insan içinde ayrı oda bile yok sakın sakın böyle bir hataya düşme sevgi flan geçiyor evlenince hayat mücadelesi başlıyor zaten bide daha da zorlaştırma kendine hayatı bak SAKIN..

Kaç kurtul bu adamdan. Sakın kabul etme. Şimdi aşk, evlilik heyecanı falan derken her şey toz pembe olacakmış gibi görünebilir ama o iş öyle değil. Kapılma bu tarz şeylere

yaşınız kaç? böyle birşeyi nasıl kabul edersiniz?
İkimizde 24 yaşındayız ben bir süreliğine yaşarım diye kabul ettim seviyorum durumu yok olana kadar idare ederim diye düşündüm ama ayrı odamız olmayacağını öğrenince kabul etmedim tabii ki çünkü o kadar erkek var evin içinde rahat edemem diye bilmiyorum ne olacak ama ailesinden ayrı yaşamayı istediğimi söyleyeceğim olursa ancak öyle evlenirim

Bana da aynı evde yaşamak normal gelmiyor Kürtlerde böyle diyor ben sevdiğim için olur dedim başından beri

Bana da aynı evde yaşamak normal gelmiyor Kürtlerde böyle diyor ben sevdiğim için olur dedim başından beri
Ablam, istediği altın yapılmadı diye düğünden dönen tonla Kürt kızı biliyorum, Kürt kızını o bedavaya razı edebilselerdi abileri sap kalmazdı ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…