Sizi kendi eski halime benzettim
ben de makyajla cok güzelleşiyorum makyajsiz ise asiri soluk gözüküyorum, birde kırdığım az sanırım gözlerim cok boş gibi gözüküyor ama bir kalem rimel her şey değişiyor ve allık tabiiki
çünkü sari benizliyim. Ben de makyajsız kendimi beğenmezdim eskiden ama bir arkadaşımın dediği laf bana cok iyi gelmişti, ona sa makyajsız güzel değilim falan derken bana "görmüyor musun ne kadar güzel olduğunu şunu unutma yuz hatların düzgün olduğu için makyaj yakışıyor yuz hatların orantısız olsa burnun benim gibi Laz burnu olsa istediğin makyajı yap güzelleşemezsin mayan güzel " demisti ...sonrasi kendime güvenim uavas yavaş geldi. Evlendiğimde ilk başlarda zorluk çekiyordum çünkü sabah kalkar kalkmaz makyaj yapıp gece gec vakitte tan uyumadan makyajımı siliyordum hayta gözümü buğulu bırakıyordum başlarda yüzde yüz silmiyordum panikle ...Sabah birden makyaj yapamayacak durumumda ise hemen krem allık sürüyordu.merhaba hızla...ama en kötüsü balayına denizde ne yaparsan yap makyaj kalmiyor ben çok dalan biriyim tüm makyaj gidiyordu...orda da tavsiyem güneş gözlüğünü hiç çıkarma yine yanında krem allık olsun deniz sonrasi tazele
başlarda bunları yapabilirsin ama nereye kadar, suan umrumda değil evde en pasbal halimleyim ama evden çıkarken bir ton süslenip çıkıyorum, esim cok kızıyor bu duruma ama evlilik rutine binince biraz da böyle oluyor....Ve sana şunu da söyleyeyim gitgide kendimle barıştım şimdi yıkanıp saçlarımı kıvırcık yapıp aynaya makyajsız baktığımda da güzel buluyorum hatta samimi bir arkadaşım makyajsız daha güzel olduğumu söylüyor, astim o eski güvensiz hallerimi, cidden bazen gözümü çok koyu boyadigimda iyice orta yaş kadjni gibi gözüküyorum ama fresh az bir makyajla çok daha genç gözüküyorum...gencecik en taze yaşlarımda keşke takıntılı olmasaymisim anın tadını cikarsaymisim...yuz solukta olsa ,neşeli sıcacık gulumsemeli bir kadın her zaman çekici gelir ..