Evlenince makyajsız ne yapacağım 🫠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bak ne dicem az önce beğeni attın ya senin bu huyunu çok seviyorum mesela başka bir konuda zıt düşsek de ayrı bir konuda hak verdiğinde beğeniyi atıyorsun 😍yani tümden yakmıyorsun gemileri diğer üyeler gibi
Bu aralar moda sanırım her konuda arayıp bulup beğenmedime parmak basıyolar,tuhaf takıntı mı nedir bende anlayamadım🤔

Bence azaltın yavaşça bir buluşmada allığı daha az sürün oburunde eyeliner olmasın maskara sürün sadece oburunde onunda azaltın derken çok sürmez gözü alışır.
Baktınız olmuyor kalıcı eyeliner kalıcı dudak renklendirme yaptırırsınız olur biter.

nasıl ya masallah :KK57: ben ilk bulusmalarda asla makyaj yapmam ki severse öyle sevsin hoşuna gitsin diye alşsdlşaslşdsad
İnan ki ilk düğünden sonra gördü hatta bir kez aniden evimize gelmişti annem de açmış kapıyı ben pijamalarla saç baş dağınık makyaj sıfır git çabuk demiştim 😂

Herkese huzurlu geceler dilerim. Direkt problemimden bahsetmek istiyorum. Makyaj yapmayı çok seviyorum ve kendime yakıştırıyorum. Ve makyaj beni gerçekten çok değiştiriyor. Bazı insanlar sadece bir göz kalemi sürer ve tüm havası değişir ya, beni de her tür makyaj malzemesi anında değiştiriyor. Ailem dışında beni kimse makyajsız görmemiştir, nişanlımda dahil. Sadece yıllar önce birkaç arkadaşım görmüştü, tanıyamadılar ilk 🙉 Evliliğe de aylar kala daha da kafama takmaya başladım. Beni hiç makyajsız görmedi, evde nasıl dolaşacağım, ya kötü bir tepki verirse gibi gibi şeyler düşünüp uyuyamıyorum. Her zaman çok güzel olduğumu söylüyor ve sürekli ben güzel değilim, makyaj beni güzelleştiriyor haberin olsun diyorum. Çünkü gerçekten makyajsız çok soluk ve hasta gibiyim. Aynaya bile bakamıyorum, inanılmaz derecede öz güvenim düşük. Anında makyaja sığınıyorum.

Abartı derecede makyaj yapmıyorum, fondöten kullanmıyorum. Ama geri kalan tüm malzemeleri dozunda kullanıyorum. Evlenecek olmasam makyajımla mutlu mesut yaşarım ama beni makyajsız görüp beğenmeyecek olması beni çok üzecek. Onun beğenmesini de boşveriyorum, kendim beğensem yetecek. Düşüncelerinizi ve çözüm önerilerinizi bekliyorum. 🫠
Sizi kendi eski halime benzettim:KK66: ben de makyajla cok güzelleşiyorum makyajsiz ise asiri soluk gözüküyorum, birde kırdığım az sanırım gözlerim cok boş gibi gözüküyor ama bir kalem rimel her şey değişiyor ve allık tabiiki:KK66: çünkü sari benizliyim. Ben de makyajsız kendimi beğenmezdim eskiden ama bir arkadaşımın dediği laf bana cok iyi gelmişti, ona sa makyajsız güzel değilim falan derken bana "görmüyor musun ne kadar güzel olduğunu şunu unutma yuz hatların düzgün olduğu için makyaj yakışıyor yuz hatların orantısız olsa burnun benim gibi Laz burnu olsa istediğin makyajı yap güzelleşemezsin mayan güzel " demisti ...sonrasi kendime güvenim uavas yavaş geldi. Evlendiğimde ilk başlarda zorluk çekiyordum çünkü sabah kalkar kalkmaz makyaj yapıp gece gec vakitte tan uyumadan makyajımı siliyordum hayta gözümü buğulu bırakıyordum başlarda yüzde yüz silmiyordum panikle ...Sabah birden makyaj yapamayacak durumumda ise hemen krem allık sürüyordu.merhaba hızla...ama en kötüsü balayına denizde ne yaparsan yap makyaj kalmiyor ben çok dalan biriyim tüm makyaj gidiyordu...orda da tavsiyem güneş gözlüğünü hiç çıkarma yine yanında krem allık olsun deniz sonrasi tazele :KK66: başlarda bunları yapabilirsin ama nereye kadar, suan umrumda değil evde en pasbal halimleyim ama evden çıkarken bir ton süslenip çıkıyorum, esim cok kızıyor bu duruma ama evlilik rutine binince biraz da böyle oluyor....Ve sana şunu da söyleyeyim gitgide kendimle barıştım şimdi yıkanıp saçlarımı kıvırcık yapıp aynaya makyajsız baktığımda da güzel buluyorum hatta samimi bir arkadaşım makyajsız daha güzel olduğumu söylüyor, astim o eski güvensiz hallerimi, cidden bazen gözümü çok koyu boyadigimda iyice orta yaş kadjni gibi gözüküyorum ama fresh az bir makyajla çok daha genç gözüküyorum...gencecik en taze yaşlarımda keşke takıntılı olmasaymisim anın tadını cikarsaymisim...yuz solukta olsa ,neşeli sıcacık gulumsemeli bir kadın her zaman çekici gelir ..

Aklıma takılan şey şu oldu. Nişanlınız ile mesajlaşırken anlık selfi falan da atmıyorsunuz ya da belki o an makyajsızsınız ne yapıyorsunuz çok merak ettim. 😄😄
Bu arada bende çok makyaj severim ve yaparım ama çevremdeki insanlar makyajsız halimi de bilir 🙃

Sizi kendi eski halime benzettim:KK66: ben de makyajla cok güzelleşiyorum makyajsiz ise asiri soluk gözüküyorum, birde kırdığım az sanırım gözlerim cok boş gibi gözüküyor ama bir kalem rimel her şey değişiyor ve allık tabiiki:KK66: çünkü sari benizliyim. Ben de makyajsız kendimi beğenmezdim eskiden ama bir arkadaşımın dediği laf bana cok iyi gelmişti, ona sa makyajsız güzel değilim falan derken bana "görmüyor musun ne kadar güzel olduğunu şunu unutma yuz hatların düzgün olduğu için makyaj yakışıyor yuz hatların orantısız olsa burnun benim gibi Laz burnu olsa istediğin makyajı yap güzelleşemezsin mayan güzel " demisti ...sonrasi kendime güvenim uavas yavaş geldi. Evlendiğimde ilk başlarda zorluk çekiyordum çünkü sabah kalkar kalkmaz makyaj yapıp gece gec vakitte tan uyumadan makyajımı siliyordum hayta gözümü buğulu bırakıyordum başlarda yüzde yüz silmiyordum panikle ...Sabah birden makyaj yapamayacak durumumda ise hemen krem allık sürüyordu.merhaba hızla...ama en kötüsü balayına denizde ne yaparsan yap makyaj kalmiyor ben çok dalan biriyim tüm makyaj gidiyordu...orda da tavsiyem güneş gözlüğünü hiç çıkarma yine yanında krem allık olsun deniz sonrasi tazele :KK66: başlarda bunları yapabilirsin ama nereye kadar, suan umrumda değil evde en pasbal halimleyim ama evden çıkarken bir ton süslenip çıkıyorum, esim cok kızıyor bu duruma ama evlilik rutine binince biraz da böyle oluyor....Ve sana şunu da söyleyeyim gitgide kendimle barıştım şimdi yıkanıp saçlarımı kıvırcık yapıp aynaya makyajsız baktığımda da güzel buluyorum hatta samimi bir arkadaşım makyajsız daha güzel olduğumu söylüyor, astim o eski güvensiz hallerimi, cidden bazen gözümü çok koyu boyadigimda iyice orta yaş kadjni gibi gözüküyorum ama fresh az bir makyajla çok daha genç gözüküyorum...gencecik en taze yaşlarımda keşke takıntılı olmasaymisim anın tadını cikarsaymisim...yuz solukta olsa ,neşeli sıcacık gulumsemeli bir kadın her zaman çekici gelir ..
Ayy ne güzel yazmışsınız artık eyeliner çekince bile kendimi orta yaş kadını gibi hissediyorum 🤣diğer türlü hafif yapınca daha doğal duruyor

Aklıma takılan şey şu oldu. Nişanlınız ile mesajlaşırken anlık selfi falan da atmıyorsunuz ya da belki o an makyajsızsınız ne yapıyorsunuz çok merak ettim. 😄😄
Bu arada bende çok makyaj severim ve yaparım ama çevremdeki insanlar makyajsız halimi de bilir 🙃
Benim arkadaşım makyajlı görüntülü konuşurdu diğer türlü konuşmazdı 😂😂

Herkese huzurlu geceler dilerim. Direkt problemimden bahsetmek istiyorum. Makyaj yapmayı çok seviyorum ve kendime yakıştırıyorum. Ve makyaj beni gerçekten çok değiştiriyor. Bazı insanlar sadece bir göz kalemi sürer ve tüm havası değişir ya, beni de her tür makyaj malzemesi anında değiştiriyor. Ailem dışında beni kimse makyajsız görmemiştir, nişanlımda dahil. Sadece yıllar önce birkaç arkadaşım görmüştü, tanıyamadılar ilk 🙉 Evliliğe de aylar kala daha da kafama takmaya başladım. Beni hiç makyajsız görmedi, evde nasıl dolaşacağım, ya kötü bir tepki verirse gibi gibi şeyler düşünüp uyuyamıyorum. Her zaman çok güzel olduğumu söylüyor ve sürekli ben güzel değilim, makyaj beni güzelleştiriyor haberin olsun diyorum. Çünkü gerçekten makyajsız çok soluk ve hasta gibiyim. Aynaya bile bakamıyorum, inanılmaz derecede öz güvenim düşük. Anında makyaja sığınıyorum.

Abartı derecede makyaj yapmıyorum, fondöten kullanmıyorum. Ama geri kalan tüm malzemeleri dozunda kullanıyorum. Evlenecek olmasam makyajımla mutlu mesut yaşarım ama beni makyajsız görüp beğenmeyecek olması beni çok üzecek. Onun beğenmesini de boşveriyorum, kendim beğensem yetecek. Düşüncelerinizi ve çözüm önerilerinizi bekliyorum. 🫠
Bence şimdiden makyajsiz buluşmalara başlayin
Eminim ki eşiniz yine beğenip sevecektir
Siz takıldığınız için böyle düşünüyorsunuz bende sizin gibi düşünüyordum sevgiliyken makyajsiz buluşmalara başladım alıştı zamanla hiç tepki vermedi aksine makyajsiz daha güzelsin gibi yorumlar yaptı

Önemli olan sizin iyi hissetmeniz bence. Bir de güzellikleriyle ünlü mankenler bile sıfır makyajla mutlaka kusurlu, yorgun görünüyorlar ya da makyajlı hallerine göre bir fark oluyor yani. Bizim onları görmeye alıştığımızla evde eşlerinin gördüğü aynı değildir mesela. Şu herkesin mükemmel, capcanlı ten renginde olduğu yanılgısını beyninizde yıkın. Yüz hatlarınız zaten güzeldir ki makyaj süsü oluyordur. ruj, allık, göz makyajı bence olanı daha da güzel gösteren süs gibi bir şey. Ama insanı ruh gibi duruyorum hissine kaptıran genelde göz altları oluyor kanaatimce. O da herkeste var neredeyse. Taktığınız durum bunun gibi bir şeyse ışık dolgusu falan yapılıyormuş belki araştırabilirsiniz. Diğer makyaj malzemeleri (far, rimel, ruj vs) size yakından bakanların zaten gördüğü şeyler. Örneğin herkes sizin dudağınızın o kadar renkli olmadığını biliyor yani. Baya kullanırım demişsiniz hatta bu iyi bir şey bile olabilir. Bi insan yok gibi makyaj yaptığında karşısındakini daha büyük hayal kırıklığına uğratacaktır. Sizdeki ortada en azından :)

Kalıcı makyaj yaptır.

Ben dipliner yaptırdım çok memnun kaldım.Sen de yaptır.

Bir de kirpik lifting yaptırdın mı doğal güzelmiş gibi durursun :)

Dudak renklendirme de yaptırsan bitti gitti :)

İstersen göz makyajı için İpek kirpik yaptır acısız olur ama ayda bir yaptırman gerekir.

Böylece kimse seni makyajsız istese de göremez kendin bile hem de zamandan tasarruf etmiş olursun

Ben dipliner hep yatırıcam valla, çok memnun kaldım ☺️ 10 dk sürüyordum eskiden şimdi derdim bitti 2 yılda kayboluyor ama benim bi senesi bitti azalıyor

Niye yanında sürekli güzel olmalıyım diye düşünüyorsunuz ki? Evlenince her halinizi görecek elbette. Evde hiç oturmadınız mı birlikte orada da mı makyaj yapıyorsunuz? Ben eşimin yanına daha çıkmaya başladıktan 2 ay sonra makyajsız halimle gitmiştim hiç ya beğenmezse diye düşünmedim. Beğenmeseydi de kapı orda derdim🤷‍♀️

Evlilikte oyle hallere sahit oluyorsunuz ki yeri gelince, makyajsizlik nedir?
Normal dogumumda afedersin ama zictigimi gördü yani, birakin bu abuk düşünceleri😂
Eşiniz düzgün adammış vesselam.

Bir adam karısının doğumuna giriyor. Bebeğin kafasının çıktığı an gördüğü manzara karşısında karısından tiksiniyor. Malumunuz, doğumdan sonra da boşuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X