Evlenince makyajsız ne yapacağım 🫠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence sevgilinin karşına makyajsız çık ileride evlendiğinizde bu kim demesin :KK57: makyaja karşı değilim ama senin yaptığın şey bir tık dolandırıcılık gibi... özgüvenli ol seni makyajsız beğenmeyip terk ederse zaten doğru olanı yapmışsın demektir
Dolandırıcılık mı 😱😱😱

beni makyajsız görüp beğenmeyecek olması beni çok üzecek.
Niye beğenmesin canım siz de :)
Evlilikte hastalık da var sağlık da.. İnsan birbirini ne halde görüp destek oluyor. Yeri geliyor birbirinin kusmuğunu temizliyorsun, ateşten ter olan tişörtünü çıkartıyorsun.
Her şey dış görünüş değil ki. Üstelik güzellik geçici bir olgudur. Allah herkese iç güzelliği anlayış, saygı, merhamet nasip etsin. Evliliğin temeli bunlar bence..

Niye beğenmesin canım siz de :)
Evlilikte hastalık da var sağlık da.. İnsan birbirini ne halde görüp destek oluyor. Yeri geliyor birbirinin kusmuğunu temizliyorsun, ateşten ter olan tişörtünü çıkartıyorsun.
Her şey dış görünüş değil ki. Üstelik güzellik geçici bir olgudur. Allah herkese iç güzelliği anlayış, saygı, merhamet nasip etsin. Evliliğin temeli bunlar bence..
Etraftan çoraplarını topluyorsun pühhüü daha neler var neler 😂

Fondoten yoksa ortalama fark anca bu kadardir 😂😂😂

864C1C85-80B5-4238-BD26-65F05AE9B62D.jpeg

Herkese huzurlu geceler dilerim. Direkt problemimden bahsetmek istiyorum. Makyaj yapmayı çok seviyorum ve kendime yakıştırıyorum. Ve makyaj beni gerçekten çok değiştiriyor. Bazı insanlar sadece bir göz kalemi sürer ve tüm havası değişir ya, beni de her tür makyaj malzemesi anında değiştiriyor. Ailem dışında beni kimse makyajsız görmemiştir, nişanlımda dahil. Sadece yıllar önce birkaç arkadaşım görmüştü, tanıyamadılar ilk 🙉 Evliliğe de aylar kala daha da kafama takmaya başladım. Beni hiç makyajsız görmedi, evde nasıl dolaşacağım, ya kötü bir tepki verirse gibi gibi şeyler düşünüp uyuyamıyorum. Her zaman çok güzel olduğumu söylüyor ve sürekli ben güzel değilim, makyaj beni güzelleştiriyor haberin olsun diyorum. Çünkü gerçekten makyajsız çok soluk ve hasta gibiyim. Aynaya bile bakamıyorum, inanılmaz derecede öz güvenim düşük. Anında makyaja sığınıyorum.

Abartı derecede makyaj yapmıyorum, fondöten kullanmıyorum. Ama geri kalan tüm malzemeleri dozunda kullanıyorum. Evlenecek olmasam makyajımla mutlu mesut yaşarım ama beni makyajsız görüp beğenmeyecek olması beni çok üzecek. Onun beğenmesini de boşveriyorum, kendim beğensem yetecek. Düşüncelerinizi ve çözüm önerilerinizi bekliyorum. 🫠
Makyajınızı yavaş yavaş azaltabilirsiniz. Tabi öakyajsız zamanlarınız olacak, banyodan çıkacaksınız mesela. Ama o duru cildinize ufak bakımlar yapıp yine kendinizi bakımlı güzel hissedebilirsiniz. Makyaj hiçbir çirkini güzel yapmaz bu arada unutmayın😊 ( plastik makyaj hariç bence🤣🤣 uzak doğuluların makyajı bi değişik burnu bile değiştiriyorlar hahshsh)
Eşinizin yine sizi çok beğeneceğine eminim. Hafif parlatıcınızı sürersiniz göz makyajı yaparsınız biraz oldu bitti 😊

Bende öyleydim gözlerimi hep çerçevelerdim sürmeyle likit sürerdim kocaman görünürdü ve herkes bilirdi beni onu surmeyince ruh gibi bembeyaz olurdum evlenince çıktı tamamen hayatımdan eşim sevmiyor böyle daha iyi diyor ama çok özlüyorum o günlerimi enerjimi ben zamanla alıştım makyajsiz olmaya sürekli yapmaktan kirpiklerim dökülmüş meğer onlar çıktı falan derken gözüm alıştı şimdi sürünce tuhaf geliyor

Herkese huzurlu geceler dilerim. Direkt problemimden bahsetmek istiyorum. Makyaj yapmayı çok seviyorum ve kendime yakıştırıyorum. Ve makyaj beni gerçekten çok değiştiriyor. Bazı insanlar sadece bir göz kalemi sürer ve tüm havası değişir ya, beni de her tür makyaj malzemesi anında değiştiriyor. Ailem dışında beni kimse makyajsız görmemiştir, nişanlımda dahil. Sadece yıllar önce birkaç arkadaşım görmüştü, tanıyamadılar ilk 🙉 Evliliğe de aylar kala daha da kafama takmaya başladım. Beni hiç makyajsız görmedi, evde nasıl dolaşacağım, ya kötü bir tepki verirse gibi gibi şeyler düşünüp uyuyamıyorum. Her zaman çok güzel olduğumu söylüyor ve sürekli ben güzel değilim, makyaj beni güzelleştiriyor haberin olsun diyorum. Çünkü gerçekten makyajsız çok soluk ve hasta gibiyim. Aynaya bile bakamıyorum, inanılmaz derecede öz güvenim düşük. Anında makyaja sığınıyorum.

Abartı derecede makyaj yapmıyorum, fondöten kullanmıyorum. Ama geri kalan tüm malzemeleri dozunda kullanıyorum. Evlenecek olmasam makyajımla mutlu mesut yaşarım ama beni makyajsız görüp beğenmeyecek olması beni çok üzecek. Onun beğenmesini de boşveriyorum, kendim beğensem yetecek. Düşüncelerinizi ve çözüm önerilerinizi bekliyorum. 🫠
o kadar abartmiyorsan hafif makyaj yapabilirsin. ben 10 senelik evliyim esim daha makyajsiz gormedi beni, en fazla makyajim biraz akar o kadar. ama tabi sadece kalem suruyorum cok az.

Kendini her halinle sevmeye çalış makyajsız dolaş biraz kusurlarını örtmektense daha sağlıklı bir cilde sahip olmayı tercih etmelisin çünkü makyaj yapmak güzel ama ciddi şekilde temizleyip arındırmak daha önemli

Canım bak ne dicem az önce beğeni attın ya senin bu huyunu çok seviyorum mesela başka bir konuda zıt düşsek de ayrı bir konuda hak verdiğinde beğeniyi atıyorsun 😍yani tümden yakmıyorsun gemileri diğer üyeler gibi
Hahahah 😂
anlasamadigim konu başka, haklı bulduğum konu başka:)) bence de erkekler boya küpü kadınları çok sevmiyorlar, genelde hayatındaki insanın doğal halini daha güzel bulurlar. Ondan likeladim😇😇

Bence yavaştan hafifletin makyajinizi. Bir ara ruj sürmeyin mesela. Bir ara allık sürmeyin, ruj sürün . Ama hepsinde göz makyajiniz olsun . En son göz makyajı yapmayın ama ruj ve allık sürün. Gözü alissin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X