Evlenince işi bırakmak ben de istiyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
TDK ya göre ikiyüzlülük yapan ve bir şeyi sürekli cımbızla çekip tekrarlayan (ki asla dediği gibi olmayan)biriyle muhattap olmayacağım lütfen konuma yazmayın.
TDK'ye şeklinde yazılır yalnız. Siz TDK'ye göre mi yaşıyorsunuz hep? Hayır yanlış anlıyorsunuz bir de o yüzden zor olur ona göre yaşamak.

Nazar değer diye yazmıyor.

Çok iyi anladım ancak siz çalışınca evdeki o işleri yine siz yapmayacak mısınız?
Çalışan kadınlar eşleri ile bölüşüyor işleri. Kadın hem çalışıp hem ev ve çocuk sorumluluğunu sırtlanmak zorunda değil.

TDK'ye şeklinde yazılır yalnız. Siz TDK'ye göre mi yaşıyorsunuz hep? Hayır yanlış anlıyorsunuz bir de o yüzden zor olur ona göre yaşamak.
Evet doğrusu TDK’ye göre olacak yanlış yazmışım ancak benim yanlış yazdığım sadece bir mesaj. Sürekli biyografimde duran bir sözde iki nokta kullanmak veya tırnak işareti yerine kesme işareti kullanmak değil.

Çok iyi anladım ancak siz çalışınca evdeki o işleri yine siz yapmayacak mısınız?
O öyle olmuyor işte. Çalıştığın için evde kimse olmuyor, bütün gün yemek yapmaya, temizliğe gerek kalmıyor, işleri eşle beraber yapıyorsunuz, evdeyseniz bütün gün ev toplayıp yemek yapıyorsun. Haftasonlarindan ve izinlerimden nefret ediyorum, nerde işteki şık, kahve içen ben, geyik yapan, süslü, püslü ben, nerde evdeki külkedisi ben

Ufff çok fena laf soktun bana ya. Şurada biraz utanayım da sonra duzeltirim onu.

Zor tabi yenGEnC . Aile dostunun güzellik merkezinde işe başla, bakım yaptırmaya gelen kadınlardan aşağı kalmamak için ufak dokunuşlar yaptırma ihtiyacı hisset ; en acısı da her sabah babanın aldığı BMW ile işe git, kolay mı.

Ben rızkın peşinden koşma fikrini seviyorum. Fakat isteğinize uygun bir insan bulursanız neden olmasın.

Düzenlemenize cevap olarak şöyle düşünüyorum. Hayatımı kendi tercihime göre yaşamayı seviyorum. bir gün işler yolunda gitmezse kendi yoluma bakabilmeyi tercih ediyorum. Eşim çalışma deseydi işimi seçerdim. (Eşimi çoook seviyorum bu ayrı)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…