Evlenince günlük bakım nasıl sağlanıyor.

Tam dozunda ayarlamisin ne güzel ne her an düğüne gidecekmiş gibi ne de çok paspal. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızın var ışte ne güzel boşver sen de onu süsle. :) kızım olsa var ya kendimden çok onu süslerim herhalde çok şanslısınız.

Allah analı babalı büyütsün inşallah bi çocukla bile zor bazen.birde bulantılarm var üstüne..iki olunca kafayı yerim herhalde..amaan evli olmak zor beaa...

ay bunu duyduğuma sevindim,omuzlarım sivilce içinde kaldı,umarım geçer,Allahın izniyle bebişten fırsat kalırsa bi bakıma ihtiyacım var

7 haftalık hamileyim ayrıca 2 yaşında bi kızım var..ne süslencem bea yemeğimi yaptıma şükrediyorum şu aralar

Evlilik iyi aslında..eğer kayınvalideyle falan oturmuyorsan..işin içine çocuk girdi ya bitti diyorum ben. Hasta bile olmayahakkın yok..anne olanlar iyi bilir

Evlilik iyi aslında..eğer kayınvalideyle falan oturmuyorsan..işin içine çocuk girdi ya bitti diyorum ben. Hasta bile olmayahakkın yok..anne olanlar iyi bilir

Kaynanam zaten melek gibi bi bi kadın 9 tane çocuğu 4 tane de gelini var benle birlikte 5 olarcak. :) hepimiz de çok seviyoruz kendi halinde bi kadın. Ama yine de ayrı yaşıycaz. Zaten farklı şehirde olcaz benim üniversiteyi rahat rahat bitirmem açısından. :) evet anne olmak gerçekten zor. Ben çok korkuyorum ya o sorumluluğu alamazsam diye. Allah size sabır versin.

7 haftalık hamileyim ayrıca 2 yaşında bi kızım var..ne süslencem bea yemeğimi yaptıma şükrediyorum şu aralar

İlk 3 ay zor olur evet aman ne süslencen. :) maaşallah Allah analı babalı büyütsün

ay bunu duyduğuma sevindim,omuzlarım sivilce içinde kaldı,umarım geçer,Allahın izniyle bebişten fırsat kalırsa bi bakıma ihtiyacım var

Bende de oluştu özellikle onuzlarimda aynen. Kil kullandım az çok geçti tavsiye ederim yeşil olanını çok zahmetli de değil zaten. Doğum yaptıktan sonra geçiyor merak etme canım teyzemde öyle oldu.

Anamm aynı ben
acil bi durum olsa paçoz halimle hayatta hazırlanıp çıkamam ki şu an da aynen o durumdayım

anne olmak zor gerçekten..şu sevgileri olmasa çekilmez yani..ama korkma sorumluluk sende olunca işin yolunu çauk buluyorsun tez kavrıyorsun..insan önce nasıl başa çıkarm diyo ama oluyo bi bi şekilde..ben ikinci bebeğime hamileyim ayrıca..düşün yani

duşumu alıyorum ..
kremlerimi parfümlerimi sürüyorum ..
ben temizliğe dikkat ediyorum ..
makyaj her zmn yapmam ..
eşofman,elbise psikolojime bağlı..
seni seven her halinle sevmeli ..

Allah analı babalı büyütsün inşallah bi çocukla bile zor bazen.birde bulantılarm var üstüne..iki olunca kafayı yerim herhalde..amaan evli olmak zor beaa...

benim ilk gebeligimde olmadi ama ikincisinde dokuz ay boyu cektim bulanti seni cok iyi anliyorum heran kusucakmis gibi olmak zor valla evet kadinlik evli olmak birde esin iki cocukla halini bilmez de amann ne var annem 6 tane dogurmus bakmis derse o dahada sinir bozucuu

Hahaahaayok öyle demez sağolsun..hele bi desin.......

hahayyyy bi an kendimi gördüm sankimbenim de 3 ay sonra düğünüm olacak nasipse banyomda sorunum yok gerçek bi yengeç burcuyum suyu ve temizliği çok seviyorum,kıl derdim de yok epilasyonla yok edildi ama inan işe gelirken bile evde ki halim gibiyim bi rimel dahi sürmüyorum topluma çıkınca bayramda seyranda gezmelerde çok şık olmayı becerebiliyorum ama günlük hayatta maalesef hatta hafta sonu nişanlım iftara geldi tüm gün temizlik yaptım oruçum diye kıpırdayacak halim yoktu pijamamla kapıyı açtım ki temizlik den sonra o pijamayı düşünün bi bakalım bosss bolll bişey olmuştu ve bu ne hal dedi saçlarım upppuzunn ama hep tepeden toplu yani evlenince bu şekil olmamamız lazım

Ahahah olursak yandık zaten. benziyoruz birbirimize bende balık burcuyum suyu çok severim banyoya girmeyi filan da severim. :) ama bende aynen evde çok paspalım. Hoş ben dışarda da paspalım. Benim de saçlarım çok uzun popomda nerdeyse. hep at kuyruğu yapıp öyle giderim okula kızlar geliyor süslü püslü topuklular filan ben kot bluz spor ayakkabı at kuyruğu hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…