Evlenince günlük bakım nasıl sağlanıyor.

gerçekten kapı çalsa yandık koştur koştur giy gel kapıyı öyle aç ay öldürür adamı valla makyaj olayına gelince zaten üniversiteye giderken bile makyaj yapmayan bir kızım ben nefret ederim makyajdan .

Anam anam yandım ben :18: benim öküz iki gün sonra kapının önüne koyar o zaman beni yandık kızlar şaka bi yana adam da afedersiniz ama tabiri caizse malmış . İyi yapmış kadın kurtuldu işte.

Kesinlikle annem küçükken derdi ama inanmazdım çok çok zor daha evlenmeden anladım bunu

Ne zaman öyle bişey yapsam kapı çaldı zaten
Bi kere komşum geldi, bi kere kayınvalide, bi kere kayınpeder Kapıyı açmadık biz de
Gündüz riskli oluyor

kızz ınsan evınde rahat olmayacaksa nerede olur:):) bız bazen sort la yada donla gezıyoruz bazen makyajlı bazın sade hem artık erkekler boyalı kadınları pek sevmıyor dogallıktan yanayım.. Gecelık mevzusuna gelınce vallahı gıydıgıne değmiyor

ahahah öylede yukardakileri okumadın mı adamın biri karısını boşamış bakımsız çıktı diye

ben bi tek pazar evdeyim ondada evde pijama ile öglene kadar gezerim nişanlım gelir kahvaltıya hatta beni öyle görunce hoşuna gittiğini söyluyor :)
çünkü dışarda hep dikkat ederim adam alısık olmayınca hoşuna gidiyor tabı öyle degısık görmek
ama evlince dikkat edecem tabıkı bakalım ne kadar sürecek

ne güzel evlenince değişmez umarım hoşuna gitmeye devam eder

benım eşim makyajdan pek hoşlanmıyor. makyajsızda bakmsızda begenıyor benı.öyle soyluyor.:) o yuzden rahatım vucut temızlıgı ayrı tabı. evdede rahat kıyafetler gıyyıyorum. çok ozenmıyorum cunku batıyo ıster ıstemez yemektı camasır suyuydu vs.

Kesinlikle annem küçükken derdi ama inanmazdım çok çok zor daha evlenmeden anladım bunu

sen bi evlen bak o zaman daha neler anliycann bacimmm ama sana tek tavsiyem var sakin benim gibi evlenir evlenmez hemen cocuk yapma biraz gez toz esinle rahat et evinde guzel guzel romantizminizi yasayin ondan sonra cocuk yap benim gibi genc yasta cokme ok

Yanlış anlamayın, asla yermek için söylemiyorum ama eşinizden utanmıyor musunuz? Ben yerin dibine geçerdim bu lafı duyunca, bence şakası bile komik değil.:26:

Yapmam abla 22 yaşında annemi olur zaten. :) gezeriz tozariz evlenince. Evlendikten 4-5 yıl sonra yaparım 1 tane belki. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne güzel yaa en rahatı. :)

Aman iç çamaşırı seksi giyince banyodanda çıkamıyoruz her gün hergün su samuruna döndüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ahahah hiç güleceğim yoktu Allah iyiliğini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…