Evlenilecek erkek, hayat tarzı meselesi

Çok çok teşekkür ederim gerçekten çok sevindim adınıza. Peki sizin tanıştığınız çevre ve genel olarak arkadaş çevreniz sizinle aynı fikirleri taşıyan insanlardan mı oluşuyordu?

Çok ama çok teşekkür ederim

Çok çok teşekkür ederim gerçekten çok sevindim adınıza. Peki sizin tanıştığınız çevre ve genel olarak arkadaş çevreniz sizinle aynı fikirleri taşıyan insanlardan mı oluşuyordu?
Ben esimle okul ortaminda tanıstim daha dogrusu o benimle tanisti. yani bana ulasan acılan duygularından bahseden esim oldu.

Çevremde her turlu insan vardı zaten universite ortamında oluyor ayrım yapmazdim herkesle konusmusluğum muhabbetim vardı ama yakın arkadas cevrem benim gibi dusunen insanlardı.

Ayrıca bir suru kapali ve açık arkadasım vardı. Ben dahil hiçbir kapali arkadaşim görucu usulü ile evlenmedik. yani olsa olsa gorucu usulu olur diye düsünmeyin.

Evliliğe giden yolda ilişki hemen olmaz ki. Evliliğe giden yol diye başlasan bile tanıdıkça hiç de uyumlu olmadığını görüp ayrılabilirsin. Hem niye sizden veya sizin gibi düşünen erkeklerden numunelikmis gibi bahsediyorsunuz onu da hiç anlamadım.

Numunelikmis gibi davranmıyorum ama birçok yerde denk geldiğimiz üzere öyle kişiler artık yok, devir değişti vb. söylemleri insanı umutsuzluğa sürüklüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…