- 21 Mart 2019
- 656
- 377
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
Çok çok teşekkür ederim gerçekten çok sevindim adınıza. Peki sizin tanıştığınız çevre ve genel olarak arkadaş çevreniz sizinle aynı fikirleri taşıyan insanlardan mı oluşuyordu?Sizin gibi düsünenler var oncelikle bunu bilin. Sizin gibi dusunuyordum yani evlenmeden once cinsellik bana gore degildi inancım geregi ve kendim gibi dusunen esimle evlendim. Ki gorucu usulu felanda değil severek evlendik.
Ayrica esim de ben de iyi universitelerden mezunuz ve sizin gibi hic kendimi 80 lilerin insanı gibi hissetmedim. Simdiye kadar kimsenin hayata bakış açısınida yargılamadım. Herkes kendi gibi dusunen biriyle evlenmeli zaten.
Sizin gibi düsunen biri karsıniza nerede cıkar bunu bilemem bu biraz nasip isi ama kendinizi alkol almiyor cinsellik istemiyor diye tuhaf hissettiğiniz bir cevreniz varsa o cevreden beklemeyin cıkmaz.
Ayrıca yasınız daha cok kucuk umidi kesip karalar bağlamak icin.
Bu arada hassasiyetlerden oturu tensel yakinlasma olmadan evlilige giden iliskilerde evlilikte sorun olur kısmına da katılmıyorum. Esimle ikimizinde hassasiyetleri vardı. Birbirimize olan duygularımızi paylasmaktan baska tensel temasa hassasiyet göstererek evlendik ve çok şükür sorunsuz diyecegim bir evliliğim var.
Yani onemli olan hayata bakış acısı aynı olan insanları evlenmesi mutlu olabilmek icin.