Evlenene kadar takacağım tektaşım ve alyansım.

çok güzeller

benimde vardı tamturum çok seviyordum ama işim gereği kullanışlı olmadı sattık sonra

Ben ikisini sol elimin yüzük parmağına takıyorum,önce tektaş sonra tamtur...
Biraz abartı mı sence?

bende öyle takıyordum benim 3 sıraydı tektaşla birlikte tam oluyordu

normalde abartıyı sevmem ama alyansta kalın olanları beğeniyorum

güzel günlerde kullanman dileğiyle

Çok güzeller çok beğendim.Mutlu günlerinde takarsın inşalalh hep

Ben de çok beğendim.

Lakin tek taş ile alyansı bir arada kullanmıyorum ben. Ama tamtura bayıldım. Bende istiyorum yaa

çok şıklar 5 li tamtur bendede var tektaşlada abartı durmuyor bazen tek bazen ikili tak cok modern güle güle kullan sol ele gecirmekte nasip olur inşallah

Teşekkür ederim çok...
Şimdi de sol elime takıyorum ama evlilik yüzüğü ayrı bir önemli tabi...
Bir de şu son zamanlar çıkan tektaşla alyans yapışık satıyorlar ya onlar çok itici geliyor bana,
gümüşlerini görmüştüm şimdi bir de altınları çıkmış onların.

Parmağındayken de çekebilir misin lütfen nasıl duruyor bakalım, çok şık bence ama parmağında da görmek isterdim:13:

canım çok güzel tamturun .. iyi günlerde kullanmanı dilerim.. nereden aldın tamturunu her tamturun taş ları arası mesafe aynı olmuyor seninki çok hoşmuş..

Hayırlı olsun çok beğendim
Teşekkür ederim çoook

5li tamturlara bayılıyormm
Ama tek taşla takılmasını pek hoş bulmuyorum ben canım. Mutluluğun daim olsun.
Bana da bazen çok kaba ve gösterişli geliyor ama ayrı ayrı da takınca olmuyor sanki..

ayyyyy harikalar bayıldımmmm
Çok sağol canımm

canım çok güzel tamturun .. iyi günlerde kullanmanı dilerim.. nereden aldın tamturunu her tamturun taş ları arası mesafe aynı olmuyor seninki çok hoşmuş..
Teşekkür ederim,sevgilim aldı ben almadım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…