- Konu Sahibi superherogirl
Sevgilimin hediyesi bunlar,"Daha iyisini o en özel güne sakladım sevgilim."dedi takarken aşkımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzeller
benimde vardı tamturum çok seviyordum ama işim gereği kullanışlı olmadı sattık sonra
Ben ikisini sol elimin yüzük parmağına takıyorum,önce tektaş sonra tamtur...
Biraz abartı mı sence?
bende öyle takıyordum benim 3 sıraydı tektaşla birlikte tam oluyordu
normalde abartıyı sevmem ama alyansta kalın olanları beğeniyorum
güzel günlerde kullanman dileğiyle
Çok güzeller çok beğendim.Mutlu günlerinde takarsın inşalalh hep
Ayy çok sevindim beğenmenize
Sevgilimin zevkini seviyorum,aldığı her hediyeyi aşkla kullanıyorum diyebilirim.
Eksilmez parçalarım oluyor o hediyeler.
Sevgilimin hediyesi bunlar,"Daha iyisini o en özel güne sakladım sevgilim."dedi takarken aşkımm
Evet zevkli duruyor baya çünkü çok güzel bunlar gerçekten.
çok şıklar 5 li tamtur bendede var tektaşlada abartı durmuyor bazen tek bazen ikili tak cok modern güle güle kullan sol ele gecirmekte nasip olur inşallah
Ben de çok beğendim.
Lakin tek taş ile alyansı bir arada kullanmıyorum ben. Ama tamtura bayıldım. Bende istiyorum yaa
Teşekkür ederim çoookHayırlı olsun çok beğendim
Bana da bazen çok kaba ve gösterişli geliyor ama ayrı ayrı da takınca olmuyor sanki..5li tamturlara bayılıyormm
Ama tek taşla takılmasını pek hoş bulmuyorum ben canım. Mutluluğun daim olsun.
Çok sağol canımmayyyyy harikalar bayıldımmmm
Teşekkür ederim,sevgilim aldı ben almadım kicanım çok güzel tamturun .. iyi günlerde kullanmanı dilerim.. nereden aldın tamturunu her tamturun taş ları arası mesafe aynı olmuyor seninki çok hoşmuş..
Parmağındayken de çekebilir misin lütfen nasıl duruyor bakalım, çok şık bence ama parmağında da görmek isterdim:13: