• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenene kadar takacağım tektaşım ve alyansım.

superherogirl

Dikkat Prenses Çıkabilir!
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
695
3
96
İzmir
as_daGv.JPG

Sevgilimin hediyesi bunlar,"Daha iyisini o en özel güne sakladım sevgilim."dedi takarken aşkımm:31:

Çok güzeller çok beğendim.Mutlu günlerinde takarsın inşalalh hep :16:

Ben de çok beğendim. :34:

Lakin tek taş ile alyansı bir arada kullanmıyorum ben. Ama tamtura bayıldım. Bende istiyorum yaa:36:

çok şıklar 5 li tamtur bendede var tektaşlada abartı durmuyor bazen tek bazen ikili tak cok modern güle güle kullan sol ele gecirmekte nasip olur inşallah

Teşekkür ederim çok...
Şimdi de sol elime takıyorum ama evlilik yüzüğü ayrı bir önemli tabi...
Bir de şu son zamanlar çıkan tektaşla alyans yapışık satıyorlar ya onlar çok itici geliyor bana,
gümüşlerini görmüştüm şimdi bir de altınları çıkmış onların.

Parmağındayken de çekebilir misin lütfen nasıl duruyor bakalım, çok şık bence ama parmağında da görmek isterdim:13:

canım çok güzel tamturun .. iyi günlerde kullanmanı dilerim.. nereden aldın tamturunu her tamturun taş ları arası mesafe aynı olmuyor seninki çok hoşmuş..

Hayırlı olsun çok beğendim :46::54:
Teşekkür ederim çoook:31:

5li tamturlara bayılıyormm :nazar:
Ama tek taşla takılmasını pek hoş bulmuyorum ben canım. Mutluluğun daim olsun.
Bana da bazen çok kaba ve gösterişli geliyor ama ayrı ayrı da takınca olmuyor sanki..

ayyyyy:16: harikalar bayıldımmmm:16:
Çok sağol canımm

canım çok güzel tamturun .. iyi günlerde kullanmanı dilerim.. nereden aldın tamturunu her tamturun taş ları arası mesafe aynı olmuyor seninki çok hoşmuş..
Teşekkür ederim,sevgilim aldı ben almadım ki:12:

Back