• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenemiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili kızım sen azdaha geç kalırsan artık onun gözü bunun kaşı diyerek evde kalacan sana tavsiyem tak takıştır süslen çık sokaklara gez toz koca arama işlerine hız ver boş oturmakla bu iş olmaz bir başka alternatif olarak internet ortamından düzeyli sitelerden arkadaşlık kurman ve koca araman ama dikkat et bu internet alemi çok kötü evellallah adamı götürüverirler sonra başına iş alma neyse sen daha fazla beklemeden işlere koyul gidişattan haber ver bize yardımımız olur belki :49:

sevgili kızım sen azdaha geç kalırsan artık onun gözü bunun kaşı diyerek evde kalacan sana tavsiyem tak takıştır süslen çık sokaklara gez toz koca arama işlerine hız ver boş oturmakla bu iş olmaz bir başka alternatif olarak internet ortamından düzeyli sitelerden arkadaşlık kurman ve koca araman ama dikkat et bu internet alemi çok kötü evellallah adamı götürüverirler sonra başına iş alma neyse sen daha fazla beklemeden işlere koyul gidişattan haber ver bize yardımımız olur belki :49:

sen oylemi buldun kocayı bu nasıl bı görüştür yahuu

sen oylemi buldun kocayı bu nasıl bı görüştür yahuu

pardon dalga mı geçiyosunuz anlamadım nedemek tak takıştır çık dışar, internetten bul birilerini... bu işler bukadar kolay mı??? anlamadım ben sizi sanırım siz kocanızı böyle buldunuz...

merhaba, aranıza yeni katıldım, forumlarda gezerken bu siteye rastladım, baktım herkes derdini paylaşmış cok ta guzel tavsiyeler verilmiş. Belki ben de moral bulurum dedim. Umarım bana da birşeyler yazarsınız.

Benim derdim evlenmeyi, başkaları gibi yuva kurup mutlu olmayı, sevilip sevilmek istememe rağmen buna erişememem. Sürekli arkadaşlarımın düğün haberlerini ve çocuk haberlerini alıyorum ama neden ben birtürlü mutluluğu yakalayamıyorum diye çok düşünüyorum. Güzel biriyim, işim var, olumsuz hiçbirşeyim yok, muhabbetim iyidir insanlarla ama 29 yaşındayım ve karşıma çıkan dogrudürüst biri olmadı. şanssızım çok.

Arkadaşlar moralim çok bozuk :(

kısmet herşeyy 35e kadar yolu var bence şimdi ki aklım olsa asla 30 dan önce evlenmezdim... Hiiiiiç sıkma canını herşeyde bir hayır var inan bana...:29:

yok neden dalga geçeyim ben çok sürttüm internetten anca buldum kocayı işte başka nasıl olacak ki sen daha kolay yolunu biliyosan söle öle yapalım kıssssss :))))

pardon dalga mı geçiyosunuz anlamadım nedemek tak takıştır çık dışar, internetten bul birilerini... Bu işler bukadar kolay mı??? Anlamadım ben sizi sanırım siz kocanızı böyle buldunuz...

aynen katılıyorum kaıra sana bu nasıl bır düşünce ya :47: Cok sınırlendım

kısmet herşeyy 35e kadar yolu var bence şimdi ki aklım olsa asla 30 dan önce evlenmezdim... Hiiiiiç sıkma canını herşeyde bir hayır var inan bana...:29:

valla sıkma deme 35 yolun yarısı ordan sonra o iş zor yaşlanıyo insan her konuda.... ayyyy

yok neden dalga geçeyim ben çok sürttüm internetten anca buldum kocayı işte başka nasıl olacak ki sen daha kolay yolunu biliyosan söle öle yapalım kıssssss :))))

ee simdi kocanız nasıl barı ay zaten şans hep boylelerıne güler edebıyle oturan bulamaz bak boyle olanlar hemen bulur bıde kıymet gorurler

kıslar ne sinir oluyonuz işte hayat buu siz böle anca sinirlenin millet coluğa çocuğa kavuşssun siz evde kalın görün bakem ben kocamla mutluyum hemde çatlasın düşmanlar

Pardon siz şakamısınız anlamadım ben sizi çok hafif meşrep bitavır sezinliyorum... bu devirde insanın karşısına adam gibi adam çıkmıyosa 30unda da evlenir 35inde de... bunun kolay biyolu yok enazından ailem bana öğretmediği için ben bilmiyorummmm

üslubunuz çok çirkin... Kendi çapınızda dalga geçmeye çalışmışsınız ki o da çok çirkin...:45:

yok yaa neden dalga geçeyim burda fikirlerimizi payaşıyoruz

ee simdi kocanız nasıl barı ay zaten şans hep boylelerıne güler edebıyle oturan bulamaz bak boyle olanlar hemen bulur bıde kıymet gorurler

sevgili queen söylediğine katılmamak imkansız bu devirde ağır başlı olmak prim yapmıyo maalesef...

sevgili queen dediklerine katılıyorummm bu devirde ağırbaşlı olmak prim yapmıyooooo

yapmıyo diye bişey yok yaparda devir öyle evde oturup koca bekleme devri değil ki kaira hanım çıkacan sosyal olacan gezecen tanıyacan ki en doğru tercihi yapasın öle değilmi

kıslar ne sinir oluyonuz işte hayat buu siz böle anca sinirlenin millet coluğa çocuğa kavuşssun siz evde kalın görün bakem ben kocamla mutluyum hemde çatlasın düşmanlar

mutluluğunuz daim olur inş. ama gerçekten merak ettim eşinizle nasıl tanıştınız...

sevgili queen dediklerine katılıyorummm bu devirde ağırbaşlı olmak prim yapmıyooooo

yok tatlım yok bu devire ast gibiler goturuyo ıste olayı ama onuda yapmak herkesı kısılıgıne uymaz kocası buna nasıl guvenıp aldıysa

maksat koca bulmakmı yoksa adam gibi adam bulmakmı??
takıp takıştırıp sokaktan bulunan kocadan pek hayır geleceğini sanmıyorum..
adam gibi adam bulmak marifet koca her yerde bulunur..

yapmıyo diye bişey yok yaparda devir öyle evde oturup koca bekleme devri değil ki kaira hanım çıkacan sosyal olacan gezecen tanıyacan ki en doğru tercihi yapasın öle değilmi

kusura bakmayın ama önümüze her çıkanla gezip dolaşacak olsaydıkkkk yanmıştık

Back
X