Evlenemediğim için çok üzülüyorum

27 de severek evlendim. Uzun yıllardır tanıdığım biriyle evlendim. 8 yıla yaklaştık mutlu bir evliliği 2 çocuğum var. Ona rağmen ben bile daha geç evlenebilirmişim diyorum hep.

Sizin gibi evlilik çocuk diye yanan bir kuzenim yanlış bir evlilik yapıp 15 ay sonra boşandı.

Aile evinde olmanın avantajını kullanın paranızla gezin tozun etkinliklere katılın. Biraz da kader inancıyla bakın. Olacağı varsa elbette olur. Karşınıza iyi insanlar çıkar inşallah.

Merhaba
Çok canımı sıkan bir konudan bahsetmek istiyorum.

27 yaşındayım ve hala bekar olduğum için üzülüyorum. Yaşıtlarımın çocukları oluyor ben hala ailemle yaşıyorum. Mesleğim var çalışıyorum ama hayatımda büyük bir boşluk var gibi hissediyorum.

Vakit çok hızlı ilerliyor endişeleniyorum sanki hep böyle devam edip ailemle yaşarım diye.

Zamanında hiç önemsememiştim nasıl olsa olur diye fakat şimdi ne kadar düzgün erkek varsa ya evli ya da nişanlı.Keşke önceden olsaydı diye geçmişe takılıp kaldım.

Benim gibi olanlar var mı nasıl ruh sağlığınızı koruyorsunuz
Hayat sana güzel keyfini çıkar evlenipte nedecen? Ha bide nerde duzgun erkek varsa evli demişin birde eşlerine sormak lazım :süslü:
Herseyin bi vakti vardır elbet.

26’dan sonra bulduklarım artık sorunlu olacak, iyiler çoktan kapıldı diye düşünüyor insan. Ama öyle değil, insanlar olgunlaşmaya başladığı için daha iyileri çıkıyor karşına. En azından benim birkaç istisna hariç öyle oldu. 26-27 öncesi görüştüklerim daha sorunlu kişilerdi. Zamanla karşınıza birileri çıkacak ve anlaşamasanız bile arkasından kötü dilekte bulunmayacak kadar iyi olacaklar diye düşünüyorum

Arkadaslar herkesin yorumunu okudum bu arada.evlenmedigi icin mutlu olan insanlara da ozendim 😅 bu hormonal bisey mi bilmiyorum.bi kac yil oncesine kadar bende evlilige uzaktim .ailem evlilik diyince kiziyodum kimseyi umursamiyodum fln.ama bi anda bisey oldu ve bakis acim tepetaklak oldu.nasil duzelebilirim acaba😳 bu arada herkesin evliligi kotu diye bisey yok ya.cocuktan esinden esinin ailesinden bikan insanlari okuyorum ki hakli millet.. ne dertler var bizimki dert mi diye dusunuyoruz ama mutlu birliktelikler de var.hep kotuyu gormeyelim😅

Ben eski nesil sayılırım, 27 yaşındayken "daha erken evlilik için" diyordum. 34 yaşında evlendim, ki eşime çok aşık olmuştum, hala "acaba" diyordum.
Yeni nesil modernleşeceğine geriye mi gidiyor anlamıyorum. Evde kalma kavramı yok artık. Annelerimiz devrindeymiş o
İster 30 yaşında evlenirseniz ister 40, ister 50.
Zaten size evde kalmış gözüyle bakacak erkeklerle 20 yaşında da işiniz olmasın.
Yaşınız ilerledikçe bekarete, yaşa önem veren yobaz erkeklerde çevrenizde gezmez olur . Kaliteli erkek bulma şansınız artar, sıkıntı yapmayın.

Evlilik istemek bana anormal gelmiyor, umarim hayatiniz istediginiz şekilde ilerler ama fazla hatta boyle asiri istek iyi degil gibi geliyor bana.
Bu şekilde asiri istek hata yapma ihtimalinizi arttirabilir, hani buldum evleneyim cocugum olsun bari kafasina girip evlenen ve mutlu olan bilmiyorum. 🤷
O yuzden sakin olmaya çalişin. Daha cok gezin, daha cok insan taniyin.

Merhaba

27 yaşındayım ve hala bekar olduğum için üzülüyorum. Yaşıtlarımın çocukları oluyor ben hala ailemle yaşıyorum. Mesleğim var çalışıyorum ama hayatımda büyük bir boşluk var gibi hissediyorum.

Vakit çok hızlı ilerliyor endişeleniyorum sanki hep böyle devam edip ailemle yaşarım diye.

Zamanında hiç önemsememiştim nasıl olsa olur diye fakat şimdi ne kadar düzgün erkek varsa ya evli ya da nişanlı.Keşke önceden olsaydı diye geçmişe takılıp kaldım.

23 yaşındayım ben de üzülüyordum bu konuda evet belki küçük diyeceksiniz ama çevre çok etkiliyor bu konularda. Arkadaşlar evlenince kötü hissediyor insan kendini ama onlar erken evleniyo bence 😄. Neyse bu yaz nisanlandim 4 ay kadar sürdü ve nişanı attım şimdi uzerinden bir 4 ay daha gecmesine rağmen normale dönemedim eski hayatımı , neşemi mumla arıyorum. Yani hayırlı biri olsun inşallah yoksa agrimayan başınızı agritmayin. Ama inşallah tez zamanda gönlünüze göre biri çıkar karşınıza

Merhaba

27 yasındayım keske bekar olsaydım diyorum, bekarlık gibisi yok, ne kv derdi ne koca derdi, ne cevrenin cocuk baskısı derdi olmazdı

Merhaba

27 yaşında ve 2,5 yıllık evliyim geriye dönme şansım olsa asla evlenmemeyi seçerdim. Eşimi çok seviyorum ama evlilik full paket alınıyor iyi huy, kötü huy, anası danası dahil 🤣🤣 ( ve tüm geçmiş travmaları)

Şuan bazen düşünüyorum hiç evlenmemiş olsaydım nasıl olurdu, ne yapardım diye.. hepimiz için hayırlısı 🤷🏻‍♀️
Bir de her şey nasip ve bence 27 yaş evlilik için geç bir yaş değil kafanıza takmayın derim. Ama evlilik olmasa da insanın hayatında herşeyi paylaşabileceği biri olması güzel bişey..
Karşınıza sizi çok mutlu edecek biri çıkması dileğiyle.. 🌸

36 da evlendim iyiki gec evlenmisim mis gibi konserler festivaller sehir sehir gezdim 。 calistim keyfimce harcadim ceyiz icinde ayirdim。evlenirkende zerre kimseden beklentiye girmeden evimi kurdum。ssimdi birak gezmeyi evden cikmak saatler aliyor coluk coxuk derken。 es faktorunden degil ama onceliklerinin degisimiyle rutine baglaniyorsun
tadini cikar evlilik olsun diye evlenme nasip ne zamansa geliyor sana。 nikahla olumun zamani degismez derler hakkinizda en hayirli zaman ne zamansa ozaman yuvanizi kurarsiniz ins 27 bu endiseler icin erken🖐

36 da evlendim iyiki gec evlenmisim mis gibi konserler festivaller sehir sehir gezdim 。 calistim keyfimce harcadim ceyiz icinde ayirdim。evlenirkende zerre kimseden beklentiye girmeden evimi kurdum。ssimdi birak gezmeyi evden cikmak saatler aliyor coluk coxuk derken。 es faktorunden degil ama onceliklerinin degisimiyle rutine baglaniyorsun
tadini cikar evlilik olsun diye evlenme nasip ne zamansa geliyor sana。 nikahla olumun zamani degismez derler hakkinizda en hayirli zaman ne zamansa ozaman yuvanizi kurarsiniz ins 27 bu endiseler icin erken

Merhaba

hiç üzülme çokta bişey değil evlenmek,baktığın zaman çocuk,eş,iş,ev hepsi bir arada baya sıkıntı,daha gençsin 35 e gel ondan sonra karart hayatını,şimdi ye,iç,gez,eğlen vallaha bak çok ciddiyim

Bence evlilik güzel bir şey ama uyumlu birini bulabilirseniz tabii ki. Daha önce hiç ciddi ilişkiniz oldu mu? Ya da sizden hoşlanıp evliliğe uygun olabilecek biri var mıydı geri çevirdiğiniz?

Merhaba

Ben 29 yaşında evlendim, evlenirken bile acaba hala erken mi diye düşünmüştüm:) doğru kişi ve aşk evliliği degilse evlilik öyle çok da matah bir şey değil, bir şeye geç kaldığınız yok. Doğru zamanda doğru insanla olur umarım.

X