- 6 Eylül 2008
- 8.251
- 4.994
- 373
- Konu Sahibi EU1
-
4 yıldır bırlıkteyız ama soz fılan yok olmuyor ya anlamıyorum hep uzak gelıyor okuyor daha 3 sınıfta sonra 5 aylık askerlık var artık seneye ıstemeye gelsınler zahmet edıpte daha ne kadar sevgılı olarak surecek kı haksızmıyım kıslar 23 yasımdayım erken oldugunu dusunmuyorum evlılık en erken 25 26 olacak barı sozu 24 yasında yapsınlar
benimde günüm belli değil ama evlenicez diyenlerdenim ..bizde 4 yıl 7 aydır cıkıyoruz kısmetse bu yaz abbamda ogrenıcek bu durumu sonrada gerısı gelıcek ınsallah nısan vs olayını uzun tutmayı dusunmuyoruz en kısa zamanada soz nısan (bırlıkte bıle olabılır) 6 ay ıcındede nıkah inşallah tabi bir aksilik çıkmaz ve RABBİM izin verirrse
Ewt bizde evlencez ama tarih belli değil.
3 yıldır birlikteyiz 4-5 yıl daha var kafadan offfffffffffffsenağlama
Hahahaha al bu da benden :)) kaydirigubbakcemile3
anlamıyorsun demi neden uzatıyr arayı karar mı verıyor paramı toplıuyor ne yapıyor bellı degıl :) kaydirigubbakcemile3 cok komedi yahu, senın yazını okrken aha aynı ben dedım ben mı yazmışım dıye baktım hattaa :) :lepi:
senın ılıskın 3 aylıktı :)
eft cnm 3 ay ama beklemeye ne gerek var kı ? karar verıyor beyım sanırım
maddı durumu mu musaıt degıl pek bılmıyorum ne durumda su an,
bır de emın olmayabılır oyle bır sey de sezıyorum..... olabılır demı normal gıbı demı bu durum dıgerlerıne ölcü aldıgımda baska evlenenlere göre karar verememesı de bı secenek olabılır.. demı?
yanı tabıkı dusuncekk dogru karar vereckk hayatı sonuctaa
kolay degıl evlenmek
Bence de kolonyacım. Hayırlısı olsun. Eğer erkek arkadaşının maddi durumu da müsaitse bence evlilikten çekincesi olabilir. Belki kendini evliliğe hazır hissetmiyor, belki 3 ayda daha tam olarak birbirinizi tanıyamadığnızı düşünüyor. Bence sen de evlenelim diye hiç üsteleme. Her zaman isteyen değil istenen ol. Eğer erkek arkadaşın kıymetini bilmezse kendi kaderine yansın yerimseniben yerimseniben
Biz de malesef evlenemiyoruz. İlk tanıştığımız andan beri evlilik niyetindeydik. Hatta ilk 3 aydan sonra nişanlanıp, hemen evlenecektik güya. Sonra işleri bozuldu, bizim düğün belirsiz bir tarihe kaldı :1shok: :1shok: İkimiz de evlenmeyi o kadar istiyoruz ki artık bu konuyu üzülüyoruz diye açmıyoruz bile :) Ama herşeyde bir hayır var. Elbet Rabbim bizi de evlendirir. Hem bazen evlenmişlere bakıyorum, yeni evlenmiş bile olsalar o eski heyecanları kalmamış. Bu zamanlarımız da çok kıymetli. Hem herşey daha kolay. Ailemizle beraber yaşıyoruz. Evlenmek demek eski düzeni bozmak, yeni bir hayat kurmak demek. senağlama Hemen de duygusala bağladım :roflol: ama bi yandan da öle kaydirigubbakcemile2
bende bu topice adayim maalesef.. senağlama
nezaman evlenecegimi cok merak ediyorum... bu konu acildigi zaman cok üzülüyorum ve yeni evlenmis arkadaslarimi kiskaniyorum yaaa.. offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?