• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenecez ama tarih belli değil diyenler.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neden ?

kac yasındasın?

ne zamandır berabrsınız?

ne ıs yapıo enıste bey
söleeee bakimmm :sm_cool:

hihe hemen anlatıyım :ecrin_bebek:
enıste bey bı sırkette mödür :CüvCüv:
nezmn evlenıcez dıyınce eee daha erken bekle dıyo tarıh dimedi
3ay oldu cıkalı eskıden tanıyordum :delphin:

alıntı yapmayın

Son düzenleyen: Moderatör:
ne ıcın alıntı yapmayalım anlamadım ...

neden söz ıstemıyorkı belkı emın olmak ıstıyordur

benden mı emın olmak ıstıyor
yani bu ılk söze kadar evreyı uzatmak ıstıyor
sonra söz degıl nişan düğün dyor onlar zaten kısa aralıklarla olur dıyor arası uzun olmaz
ama görucuye gelmemızde hemen degıl dıyor

e tamam ıste demekkı planları fln var adamın :)

yoksa nıye beklesınkı ısı gucude varmıs

evet varmıs planı ama böyle mı oluyor bu
yani aradan neden süre gecıyor kı karar mı verıyor :)
karar mı verıyorlar para mı bırıktırıyorlar.

ne beklıyorlar ki nedenn tarih bellı degıl..............

evet varmıs planı ama böyle mı oluyor bu
yani aradan neden süre gecıyor kı karar mı verıyor :)
karar mı verıyorlar para mı bırıktırıyorlar.

:)))kolonyacım,3ay oldu dıyosun daha..sen 3 ay da böle isen ben ve benimgibi olanlar ne yapsınlar Mayısta 2 yıl olacak beraberlıgımız baslayalı..aılelerle tanıstık falan ama iş kuracak beklıyoruz daha,bizim sesimiz cıkmıo valla :1no2: bu arada yasım 26.senın yas kac?

Selam Mıllet bende nışanlıyım güya Temmuzda evlenecektik ama hiç umudum yok :CüvCüv:
Böyle giderse 2010 u bulur -tatlicadiarzu-

:)))kolonyacım,3ay oldu dıyosun daha..sen 3 ay da böle isen ben ve benimgibi olanlar ne yapsınlar Mayısta 2 yıl olacak beraberlıgımız baslayalı..aılelerle tanıstık falan ama iş kuracak beklıyoruz daha,bizim sesimiz cıkmıo valla :1no2: bu arada yasım 26.senın yas kac?

bılmıyorum canım neden bekledıgımızı paramız var ben calısmıyorum ama aılem evlılık ıcın para ayırmıstı, onun da aılesının durumu ıyı gıbı yani kendı işi de var para mevzu degıl sanıyorum kı, yanı oyle bısey demıyor sonucta, ama beklememız gerekıyomus 3 ay kısaymıs ben anlamıyorum kı bu ıslerı cıkarsın olursa evlenırsın. ama demek baska bıseyler var sız neden2 sene cıktınız cnm ? ben 27 yasımdayım gamyoncuiremsu

Selam Mİllet bende nışanlıyım güya Temmuzda evlenecektik ama hiç umudum yok :CüvCüv:
Böyle giderse 2010 u bulur -tatlicadiarzu-

mavrulam sız nıye evlenmıyorsunuz neden gecıkıyor maddıyat mı hakıkaten nedır kı durum? sormuyor musun hıc

kolonya sende baya bır tedırgınlık seszınlıyorum ben ama sana sunu solım bu kadar dusunme ve hatta acelecılıgını erkek arkadasına bellı etme sıkar ve de elınden kaçırırsın çocuğu...
biz neden 2 yıldr beklıyoruz,,şöle ki evlılık ıstersin tabı ama bız hep 2 yıl sora evlenrız dıoduk cunku ben unı den yenı mezun olmustum hemen evlenmek ıstemedım...sorada o işinden ayrılmak zorunda kaldı bu sırada tabı zmn gecmıstı evlenelım artık dedık ama aılemın durumu bıraz ıyı oldugu için işini kurup bızımkılerın karşısına cıkması kararını aldık...
yasın 27 olabılr ama bence 3 ay erken senın ıcınde erken ,,iyice tanı bu zmn zarfında...diyorum ben

mermaid doğru söyluyorsun kendı kendıme oturup düşündüğümde aslında tanımamız bıle lazım eksık gedıklerımız olabılır ayrıca ben baskı yaptım zaten geçen gun ve şu an aramız bile bozuk bunu düşünüyorum telafi olur mu olmaz mı bılmıyorum hatta, bır de baskı yapınca neden kactıgını düşünüyorum sevmıyor ıstemıyor muydu kı zaman bu kadar önemlı oldu onun ıcın, inan bana yıllardır o benı ıstıyordu, sımdı duzenlı bır beraberlıgımız olunca bılmıyorum zaman gerekıyor sımdı söz yapsak ne zaman düğün dıyeceksın dıyor ama mobılyabakıyor bakalım 1-2 senede moda gecmez dedı ne zaman deyınce.
sanırım ucunu salmak en ıyısı, sız hep 2 sene dıyormussunuz bız hep hemen dedık, ondan bır de sabırısızm huyum. ..

Kızlar valla bende sizler gibiyim evlilik tarihi belli değil masraflar bitmediki... Ztn masraflar bitse nişanlımın evi henüz bitmedi.
12 Aralık 2008 Sözlendik
26 Ocak 2008 Nişanlandık
:nazar: 2010 inşallah evlencez senağlama

Uzaması biryandan iyi oluyor çünkü evlenirken borçsuz yada en az borçla evlenme şansımız oluyor bu süreçte ne var ne yok tamamlıyoruz.. mobilya, beyaz eşya, ufak tefek ne varsa

kolonya sende baya bır tedırgınlık seszınlıyorum ben ama sana sunu solım bu kadar dusunme ve hatta acelecılıgını erkek arkadasına bellı etme sıkar ve de elınden kaçırırsın çocuğu...
biz neden 2 yıldr beklıyoruz,,şöle ki evlılık ıstersin tabı ama bız hep 2 yıl sora evlenrız dıoduk cunku ben unı den yenı mezun olmustum hemen evlenmek ıstemedım...sorada o işinden ayrılmak zorunda kaldı bu sırada tabı zmn gecmıstı evlenelım artık dedık ama aılemın durumu bıraz ıyı oldugu için işini kurup bızımkılerın karşısına cıkması kararını aldık...
yasın 27 olabılr ama bence 3 ay erken senın ıcınde erken ,,iyice tanı bu zmn zarfında...diyorum ben

cnm dedıklerıne katılıorum kolonyacım ustune gıtme sıkarsın gercekten..
benım yaşım 21 askımı tanımadan önce cok ılıskılerım oldu hepsı ölesıneydı ve ben evlılıgı aklımın ucundan gecırmezken aşkımla 4 ayın ıcerısınde sözlendık sözlendıgım aksam cok sıkılmıstım ben napıorum dedım yaa bıttı hayatım dedım sankı benı zındana atmıslardı hatta telefonda bagırdım sözlenmeyı askım cok ıstemıstı cunku vede sey dedım bak hayatta evlenmem dedım en az 2 sene dedım herseyı kabul ettı belkı hemen olsun deseydı ıstemezdım o an fıkırlerım allak bullaktı hee ne oldu aradan zaman gectı nişanlanmayıda ben ıstedım suan ıse 6 ayımız var evlenmeye cok uzak gelıo neden erken yapmadık sankı deyıp duruorum ohooo dıo sana kalsa en az ıkı seneydı dıo uc seneyı bulurdu dıo..ve ben ınanamıorum nisan 26 sında 2008 te tanıstık 24 agustos sözlendık aralık 14 nişan vede 2009 ekımde evlenıcez inş.. iyiki aşkımı tanımısım dıorum ve gun sayıyorum kavusmak ıcın ve bız 1,5 sene ıcınde tanısıp evlenıyoruz ..zamana bırakın bence

cnm dedıklerıne katılıorum kolonyacım ustune gıtme sıkarsın gercekten..
benım yaşım 21 askımı tanımadan önce cok ılıskılerım oldu hepsı ölesıneydı ve ben evlılıgı aklımın ucundan gecırmezken aşkımla 4 ayın ıcerısınde sözlendık sözlendıgım aksam cok sıkılmıstım ben napıorum dedım yaa bıttı hayatım dedım sankı benı zındana atmıslardı hatta telefonda bagırdım sözlenmeyı askım cok ıstemıstı cunku vede sey dedım bak hayatta evlenmem dedım en az 2 sene dedım herseyı kabul ettı belkı hemen olsun deseydı ıstemezdım o an fıkırlerım allak bullaktı hee ne oldu aradan zaman gectı nişanlanmayıda ben ıstedım suan ıse 6 ayımız var evlenmeye cok uzak gelıo neden erken yapmadık sankı deyıp duruorum ohooo dıo sana kalsa en az ıkı seneydı dıo uc seneyı bulurdu dıo..ve ben ınanamıorum nisan 26 sında 2008 te tanıstık 24 agustos sözlendık aralık 14 nişan vede 2009 ekımde evlenıcez inş.. iyiki aşkımı tanımısım dıorum ve gun sayıyorum kavusmak ıcın ve bız 1,5 sene ıcınde tanısıp evlenıyoruz ..zamana bırakın bence

evet cnm zamana bırakmak guzel, haklısın belkı sure gecmelı senınkı tam tersı olmus sen düşünmezken olmus ama yasın da daha ufakmıs bana göre, ben tarıhı sordum dıye kopma noktasına geldık sanıyodum ayrılmısız... olmıcak oldugu deemek sınyallerını vermıs kı ben sormusum neyse tesekkurler.

benimde günüm belli değil ama evlenicez diyenlerdenim ..bizde 4 yıl 7 aydır cıkıyoruz kısmetse bu yaz abbamda ogrenıcek bu durumu sonrada gerısı gelıcek ınsallah nısan vs olayını uzun tutmayı dusunmuyoruz en kısa zamanada soz nısan (bırlıkte bıle olabılır) 6 ay ıcındede nıkah inşallah tabi bir aksilik çıkmaz ve RABBıM izin verirrse

Back