E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
sen evlenmek ıstıosun sanırımm dimi ?
evet cok ıstıyorum :)) :lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen evlenmek ıstıosun sanırımm dimi ?
evet cok ıstıyorum :)) :lepi:
neden ?
kac yasındasın?
ne zamandır berabrsınız?
ne ıs yapıo enıste bey
söleeee bakimmm :sm_cool:
evet varmıs planı ama böyle mı oluyor bu
yani aradan neden süre gecıyor kı karar mı verıyor :)
karar mı verıyorlar para mı bırıktırıyorlar.
:)))kolonyacım,3ay oldu dıyosun daha..sen 3 ay da böle isen ben ve benimgibi olanlar ne yapsınlar Mayısta 2 yıl olacak beraberlıgımız baslayalı..aılelerle tanıstık falan ama iş kuracak beklıyoruz daha,bizim sesimiz cıkmıo valla :1no2: bu arada yasım 26.senın yas kac?
Selam Mİllet bende nışanlıyım güya Temmuzda evlenecektik ama hiç umudum yok :CüvCüv:
Böyle giderse 2010 u bulur -tatlicadiarzu-
kolonya sende baya bır tedırgınlık seszınlıyorum ben ama sana sunu solım bu kadar dusunme ve hatta acelecılıgını erkek arkadasına bellı etme sıkar ve de elınden kaçırırsın çocuğu...
biz neden 2 yıldr beklıyoruz,,şöle ki evlılık ıstersin tabı ama bız hep 2 yıl sora evlenrız dıoduk cunku ben unı den yenı mezun olmustum hemen evlenmek ıstemedım...sorada o işinden ayrılmak zorunda kaldı bu sırada tabı zmn gecmıstı evlenelım artık dedık ama aılemın durumu bıraz ıyı oldugu için işini kurup bızımkılerın karşısına cıkması kararını aldık...
yasın 27 olabılr ama bence 3 ay erken senın ıcınde erken ,,iyice tanı bu zmn zarfında...diyorum ben
cnm dedıklerıne katılıorum kolonyacım ustune gıtme sıkarsın gercekten..
benım yaşım 21 askımı tanımadan önce cok ılıskılerım oldu hepsı ölesıneydı ve ben evlılıgı aklımın ucundan gecırmezken aşkımla 4 ayın ıcerısınde sözlendık sözlendıgım aksam cok sıkılmıstım ben napıorum dedım yaa bıttı hayatım dedım sankı benı zındana atmıslardı hatta telefonda bagırdım sözlenmeyı askım cok ıstemıstı cunku vede sey dedım bak hayatta evlenmem dedım en az 2 sene dedım herseyı kabul ettı belkı hemen olsun deseydı ıstemezdım o an fıkırlerım allak bullaktı hee ne oldu aradan zaman gectı nişanlanmayıda ben ıstedım suan ıse 6 ayımız var evlenmeye cok uzak gelıo neden erken yapmadık sankı deyıp duruorum ohooo dıo sana kalsa en az ıkı seneydı dıo uc seneyı bulurdu dıo..ve ben ınanamıorum nisan 26 sında 2008 te tanıstık 24 agustos sözlendık aralık 14 nişan vede 2009 ekımde evlenıcez inş.. iyiki aşkımı tanımısım dıorum ve gun sayıyorum kavusmak ıcın ve bız 1,5 sene ıcınde tanısıp evlenıyoruz ..zamana bırakın bence