• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenecez ama tarih belli değil diyenler.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4 yıldır bırlıkteyız ama soz fılan yok olmuyor ya anlamıyorum hep uzak gelıyor okuyor daha 3 sınıfta sonra 5 aylık askerlık var artık seneye ıstemeye gelsınler zahmet edıpte daha ne kadar sevgılı olarak surecek kı haksızmıyım kıslar 23 yasımdayım erken oldugunu dusunmuyorum evlılık en erken 25 26 olacak barı sozu 24 yasında yapsınlar

4 yıldır bırlıkteyız ama soz fılan yok olmuyor ya anlamıyorum hep uzak gelıyor okuyor daha 3 sınıfta sonra 5 aylık askerlık var artık seneye ıstemeye gelsınler zahmet edıpte daha ne kadar sevgılı olarak surecek kı haksızmıyım kıslar 23 yasımdayım erken oldugunu dusunmuyorum evlılık en erken 25 26 olacak barı sozu 24 yasında yapsınlar

Hahahaha al bu da benden :)) kaydirigubbakcemile3
anlamıyorsun demi neden uzatıyr arayı karar mı verıyor paramı toplıuyor ne yapıyor bellı degıl :) kaydirigubbakcemile3 cok komedi yahu, senın yazını okrken aha aynı ben dedım ben mı yazmışım dıye baktım hattaa :) :lepi:

benimde günüm belli değil ama evlenicez diyenlerdenim ..bizde 4 yıl 7 aydır cıkıyoruz kısmetse bu yaz abbamda ogrenıcek bu durumu sonrada gerısı gelıcek ınsallah nısan vs olayını uzun tutmayı dusunmuyoruz en kısa zamanada soz nısan (bırlıkte bıle olabılır) 6 ay ıcındede nıkah inşallah tabi bir aksilik çıkmaz ve RABBİM izin verirrse

neyı bekledınıs peki şekercım ? ögrencı mıydınız bekleme sebebınız bellı mıydı, acıklarsan sevınırız site baslıgı olaraktan kaydirigubbakcemile3

Ewt bizde evlencez ama tarih belli değil.
3 yıldır birlikteyiz 4-5 yıl daha var kafadan offfffffffffffsenağlama

Hahahaha al bu da benden :)) kaydirigubbakcemile3
anlamıyorsun demi neden uzatıyr arayı karar mı verıyor paramı toplıuyor ne yapıyor bellı degıl :) kaydirigubbakcemile3 cok komedi yahu, senın yazını okrken aha aynı ben dedım ben mı yazmışım dıye baktım hattaa :) :lepi:

senın ılıskın 3 aylıktı :)

eft cnm 3 ay ama beklemeye ne gerek var kı ? karar verıyor beyım sanırım
:utangac:

nasıl beklemeye ne gerek var :)

demekkı emın degıl adamm yada maddı durumu musaıt degıl fln ...sonucta bır kere verılcek onemlı bı karar bu

maddı durumu mu musaıt degıl pek bılmıyorum ne durumda su an,
bır de emın olmayabılır oyle bır sey de sezıyorum..... olabılır demı normal gıbı demı bu durum dıgerlerıne ölcü aldıgımda baska evlenenlere göre karar verememesı de bı secenek olabılır.. demı?

maddı durumu mu musaıt degıl pek bılmıyorum ne durumda su an,
bır de emın olmayabılır oyle bır sey de sezıyorum..... olabılır demı normal gıbı demı bu durum dıgerlerıne ölcü aldıgımda baska evlenenlere göre karar verememesı de bı secenek olabılır.. demı?

yanı tabıkı dusuncekk dogru karar vereckk hayatı sonuctaa

kolay degıl evlenmek

yanı tabıkı dusuncekk dogru karar vereckk hayatı sonuctaa

kolay degıl evlenmek

yanii karar vermeye çalışıyor aslında öyle diyebiliriz değil mi,
çünkü parayı tık dese çıkarabilecek durumda yogun bir sıkışıklığı olduğunu sanmıyorum,

bana da söylemeye bıraz cekınıyor ama imasından anlıyorum demek karar verecekk oooff
kaydirigubbakcemile neyse hayırlısı demekki

Bence de kolonyacım. Hayırlısı olsun. Eğer erkek arkadaşının maddi durumu da müsaitse bence evlilikten çekincesi olabilir. Belki kendini evliliğe hazır hissetmiyor, belki 3 ayda daha tam olarak birbirinizi tanıyamadığnızı düşünüyor. Bence sen de evlenelim diye hiç üsteleme. Her zaman isteyen değil istenen ol. Eğer erkek arkadaşın kıymetini bilmezse kendi kaderine yansın yerimseniben yerimseniben

Biz de malesef evlenemiyoruz. İlk tanıştığımız andan beri evlilik niyetindeydik. Hatta ilk 3 aydan sonra nişanlanıp, hemen evlenecektik güya. Sonra işleri bozuldu, bizim düğün belirsiz bir tarihe kaldı :1shok: :1shok: İkimiz de evlenmeyi o kadar istiyoruz ki artık bu konuyu üzülüyoruz diye açmıyoruz bile :) Ama herşeyde bir hayır var. Elbet Rabbim bizi de evlendirir. Hem bazen evlenmişlere bakıyorum, yeni evlenmiş bile olsalar o eski heyecanları kalmamış. Bu zamanlarımız da çok kıymetli. Hem herşey daha kolay. Ailemizle beraber yaşıyoruz. Evlenmek demek eski düzeni bozmak, yeni bir hayat kurmak demek. senağlama Hemen de duygusala bağladım :roflol: ama bi yandan da öle kaydirigubbakcemile2

Bence de kolonyacım. Hayırlısı olsun. Eğer erkek arkadaşının maddi durumu da müsaitse bence evlilikten çekincesi olabilir. Belki kendini evliliğe hazır hissetmiyor, belki 3 ayda daha tam olarak birbirinizi tanıyamadığnızı düşünüyor. Bence sen de evlenelim diye hiç üsteleme. Her zaman isteyen değil istenen ol. Eğer erkek arkadaşın kıymetini bilmezse kendi kaderine yansın yerimseniben yerimseniben

Biz de malesef evlenemiyoruz. İlk tanıştığımız andan beri evlilik niyetindeydik. Hatta ilk 3 aydan sonra nişanlanıp, hemen evlenecektik güya. Sonra işleri bozuldu, bizim düğün belirsiz bir tarihe kaldı :1shok: :1shok: İkimiz de evlenmeyi o kadar istiyoruz ki artık bu konuyu üzülüyoruz diye açmıyoruz bile :) Ama herşeyde bir hayır var. Elbet Rabbim bizi de evlendirir. Hem bazen evlenmişlere bakıyorum, yeni evlenmiş bile olsalar o eski heyecanları kalmamış. Bu zamanlarımız da çok kıymetli. Hem herşey daha kolay. Ailemizle beraber yaşıyoruz. Evlenmek demek eski düzeni bozmak, yeni bir hayat kurmak demek. senağlama Hemen de duygusala bağladım :roflol: ama bi yandan da öle kaydirigubbakcemile2

Hımm norolliya canım sizin de imkansızlıklar olmuş ama demek istiyorken bu olunca daha da isteğiniz güçlendi belki de belli olmaz belki hayırlısı olmuştur :emir_bebek:
canım bizim de işte anlattığım gibi son konusmamızda da beni bir metal parcası ıcın mı kırıyor sözume guvenmıyor musun dedı ben sana sevgıne guvenıyorum hayırlısı ka der kısmetlisi dedım kaydirigubbakcemile5 böylece konumuz sımdılık kapandı sayılır, ancak baska konulardan arızalar cıkıyor :CüvCüv: çıkmasına gerek yok aslında sorun, ama işte..
Şu an dediğin gibi ailemizle yaşıyoruz sorumluluklarımız ona göre sınırlı, ne ev gecındırıyoruz ne baska bır sey bu en guzel kısmı olsa gerek aslında flörtümüzün, cunku evın kırası temızlıgı bulasıgı kolay değil biliyorum kaydirigubbakcemile4 dadunu çıkaralum bari değil mi :) sengözlerimebaksanab

bnmde net bellideğil.2011 gibi duruyo.tam 2 yıl var neredeyse.ağustosta askere gidecek.16 yıldır biraradayız ailecek.ve 1 yıldırda beraberiz:asigim: :nazar:kndmiz söz yüzüğü taktık.ailelerde şuan için sözlüymüşüz gibi davranıyo bize.iş bulabilseydi askere gidene kadar istemeye geleceklerdi ama işi olmayınca gelemiyolar.biz takmıyoruz aslında ama onlar olmaz dio.bide ben çalışıyorum ondan sanırım.askere gitmeden 15-20gün önce istemeye gelme ihtimalide var yada izne gelince.ama işte annem dert ediyo şuan kndne.dün meme kanseri teşhisi konduda.:1no2:bizi düşünüp duruo.nişan yaparız istemeye gelirler die ne hayaller kuruyodum ne oldu bak diyip duruo.şuan herşeyi bi kenara bıraktık.sözlümde ben ve ailemde annemin etrafında pervaneyiz şuanda.:Saruboceq::Saruboceq:

ooooo nisan yagmuru çok geçmiş olsun,
saglık sıhhat olsun da gerısını umursamıyor ınsan böyle durumda yahu,
sen calısıyorsun dıye bıraz da onlar cekınıyor cocuk ıs yapmıyor askerlıgı var bır de dedıgın gıbı tarıh hıc bellı degılmıs ama aranızda söz takmanız ıyı olmus en azından sözlu olmussunuz cunku resmıyetı bekleyınce işin bu baslangıc kısmı uzadıkca uzuyor.. hayırlısı tatlım
16 yıllık zaten tanısıklıgınız varmıs 1 yıllık sevgılılıgınız, annen ıyı olsun da demı ama o da arada olur belkı aslında annen sımdı daha mutlu olacagndan acaba sımdı mı yapsanız nısanı ama onla ugrasmaayabılır malum yorucu işler. hayırlısı tatlım.

bende bu topice adayim maalesef.. senağlama
nezaman evlenecegimi cok merak ediyorum... bu konu acildigi zaman cok üzülüyorum ve yeni evlenmis arkadaslarimi kiskaniyorum yaaa.. offf

bende bu topice adayim maalesef.. senağlama
nezaman evlenecegimi cok merak ediyorum... bu konu acildigi zaman cok üzülüyorum ve yeni evlenmis arkadaslarimi kiskaniyorum yaaa.. offf

hahah merak etme tatlım hepimiz aynıyız,
bazımızın varama bellı degıl bazımızın sevgılısı dahı yok,
ama bosa kıskanma özenme canım hepımızın kaderı kısmetı bır yerde bır zaman beklıyor bızı, o zamana kadar ne olacagımız bellı degıl. yani hepimizin bır kaderı kısmetı var o yuzden bosa canımızı sıkmayalım, sıkılıyoruz malum genc kızız... mirmirmirmir

Back