E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
:) hımm hayırlısı olsun organikçim
yıllardır çıktınız çıktınız evlenelim mi diye karar verdiniz söz möz var mı?
bizim seneye gibi görücü geliriz sonra nişan sonra da 6 ay içinde evleniriz dedi ama tarihimiz belli değil yani olacağı bile belli değil
sizin de böyle gibi mi oldu evleniriz dediniz inanıyor musun ben biraz garanticiyim sanırım çok yalan geliyor böyle duyunca :)) şaka gibi yani olmadan inanmıycam sanki sen nasıl inanıyorsun peki. çok mu paranoyakça sordum :)) kaydirigubbakcemile3
ben dellendim mobilya bak bak bak, beyaz eşya bak bak bak
çok değişken parasına göre değişiyor aslında siemens almak istiyorum ama öyle pahalıılar ki... beko alıcam sanki.
beyaz eşya da marka alınca iyice pahalı. ama bakıyorum işte yine de.. diğerlerinde de eksikler çok
biz zaten çıkarken evlilik niyetiyle başladık çıkmaya başladıktan 3 ay sonra evlenme teklifi etti geçen sene temmuzda sözlendik kısmetse haziranda nişanımız olcak seneyede düğünümüz biraz uzun biliyorum ama ev kurmakda kolay değil
ikimizde çok istiyoruz evliliği ama biraz daha sabretmemiz gerekiyo 14 ay kadar:))
beyaz eşyaya gelince bende çok araştırdım sıemens istiyodum bosch aldık ikiside aynı fabrika ürünüymüş zaten aşağı yukarı aynı tutara geliyodu biz 2008 eylül aldık beyaz eşyalarımızı bekoyada baktım bekoyu pek beğenmedim bide bütçemize göre hareket ettik ozaman kampanya vardı öle aldık çok şükür borcuda az kaldı
ahh ahh 22 yıldır bu anı beklıyom bacım
ben geldımm bennn evlencezzz ama ne zaman kaydirigubbakcemile5
konusmalar nasıl gecıyo tarıh mı bellı degıl ıstıyonuz neden ıstemeye gelmıolar bılıonmu :dilcikar:
sorular dızılmıs hemen gamyoncuiremsu
benım okulumda son sınıfım suanda okulum bıtcek para bırıktırcez fln .. benım 1 senede stajım var...
ne kdr evlılık konussak okadar yıpranıyo mu ne sevgımızz :bbo:
eevttt yaa yıprandıgını sanıyorum bende
mirmirmirmir
henüz tarihimiz belli degil ama sanirim dogum gunumden 2 hafta sonra olacakkkŞeniz
ne guzel ya,
benım de 3 ay oldu ama söz möz dedım olmaz dedı. bılmem kı kaydirigubbakcemile
allah tamamna erdırsın cnm ikimizinkini de kaydirigubbakcemile2
dugun tarihimizin kararla$tirilmasi bizim izin günümüzün belli olmasina bagli.. hollandadayim ben dugunumuz ankarada olacak a.s.ima mı ettııı nasıl sanıyorsun ? a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?