Evlenecez ama tarih belli değil diyenler.....

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Kızlarr burayaa :) evlenicez düşünüyoruz ama tarihimiz belli değil diyorsanız..
buraya bekleniyorsunuz.
:içelim:

ılk ben yazayım, bizim tarihimiz belli değil, tarih ne zaman dedim dün hatta tarih belli değil ama daha erken dedi benimkisi ama bu sene sonu ya da seneye belki görücüye gelirler seneye evlenebiliriz, ben tabi daha erken bekliyorum ama belli değil kısmet işleri,

bu durumda mobilya bakma ceyiz işlerine ne yapacağım bilemez ben kaydirigubbakcemile2
sizlerden de bu durumda olan varmıı kaç ay oldu çıkalı?

ilk yorumuda ben yapayım gerçi benim belli tam gün olarak olmasa da 2010 haziran ayında kısmetse

inşallah en kısa zamanda yuvanızı kurarsınız amaa sen çeyiz hazırlığına başla derim ben 4-5 senedir alıyorum hala eksik bitmiyo anacım allta gördüğün tarihden itibaren birlikteyiz gerçi ben o hayatımda yokken çeyiz almaya başladım kaydirigubbakcemile3

:) hımm hayırlısı olsun organikçim

yıllardır çıktınız çıktınız evlenelim mi diye karar verdiniz söz möz var mı?

bizim seneye gibi görücü geliriz sonra nişan sonra da 6 ay içinde evleniriz dedi ama tarihimiz belli değil yani olacağı bile belli değil

sizin de böyle gibi mi oldu evleniriz dediniz inanıyor musun ben biraz garanticiyim sanırım çok yalan geliyor böyle duyunca :)) şaka gibi yani olmadan inanmıycam sanki sen nasıl inanıyorsun peki. çok mu paranoyakça sordum :)) kaydirigubbakcemile3

ben dellendim mobilya bak bak bak, beyaz eşya bak bak bak
çok değişken parasına göre değişiyor aslında siemens almak istiyorum ama öyle pahalıılar ki... beko alıcam sanki.
beyaz eşya da marka alınca iyice pahalı. ama bakıyorum işte yine de.. diğerlerinde de eksikler çok

biz zaten çıkarken evlilik niyetiyle başladık çıkmaya başladıktan 3 ay sonra evlenme teklifi etti geçen sene temmuzda sözlendik kısmetse haziranda nişanımız olcak seneyede düğünümüz biraz uzun biliyorum ama ev kurmakda kolay değil

ikimizde çok istiyoruz evliliği ama biraz daha sabretmemiz gerekiyo 14 ay kadar:))

beyaz eşyaya gelince bende çok araştırdım sıemens istiyodum bosch aldık ikiside aynı fabrika ürünüymüş zaten aşağı yukarı aynı tutara geliyodu biz 2008 eylül aldık beyaz eşyalarımızı bekoyada baktım bekoyu pek beğenmedim bide bütçemize göre hareket ettik ozaman kampanya vardı öle aldık çok şükür borcuda az kaldı

ne guzel ya,
benım de 3 ay oldu ama söz möz dedım olmaz dedı. bılmem kı kaydirigubbakcemile
allah tamamna erdırsın cnm ikimizinkini de kaydirigubbakcemile2

evet boshla sıemens aynı fabrıka ürünü
kampanyayı yakalasam alcam da ben de sımdı bekoda bı kampanya var o da guzel urunlerı degıl ben hem ankastre olsun hem uygun düşsün ıstıyorum :)
kaydirigubbakcemile2

ahh ahh 22 yıldır bu anı beklıyom bacım

ben geldımm bennn evlencezzz ama ne zaman kaydirigubbakcemile5

konusmalar nasıl gecıyo tarıh mı bellı degıl ıstıyonuz neden ıstemeye gelmıolar bılıonmu :dilcikar:

sorular dızılmıs hemen gamyoncuiremsu

benım okulumda son sınıfım suanda okulum bıtcek para bırıktırcez fln .. benım 1 senede stajım var...

ne kdr evlılık konussak okadar yıpranıyo mu ne sevgımızz :bbo:

eevttt yaa yıprandıgını sanıyorum bende
mirmirmirmir

henüz tarihimiz belli degil ama sanirim dogum gunumden 2 hafta sonra olacakkkŞeniz

ne guzel ya,
benım de 3 ay oldu ama söz möz dedım olmaz dedı. bılmem kı kaydirigubbakcemile
allah tamamna erdırsın cnm ikimizinkini de kaydirigubbakcemile2

sen evlenmek ıstıosun sanırımm dimi ?

ima mı ettııı nasıl sanıyorsun ? a.s.
dugun tarihimizin kararla$tirilmasi bizim izin günümüzün belli olmasina bagli.. hollandadayim ben dugunumuz ankarada olacak a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…