• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceklere nasihat kaynanaya yakın oturmayın.....

Bende sizleri anlamiyorum haberiniz varmi artik aon zamanlarda cok eski veya biraz eski konular altta acilmis oluyor bu forumda son zamanlarda yeni ortaya cikti arsiv konularini altta acmislar yoneticiler. Insanlar onlarida okuyunca yorum yaziyorlar ben anlamiyorum bu sadece bizerdemi gozukuyor. Yani bizmi yanlis yerdeyyiz. Suan bu konunun altinda bes konu var. Bu konuya benzer. Cunku tahminimce uyeler azaldi eskisi gibi bildirim gelmiyor begeni gelmiyo konu acilmadigi icin eski konular gundeme getiriliyo.eskiden bie konuyu 120 kisinin begendigi zamanlar oluyodu artik son zamanlarda tek tuk.o yuzden kimseye kizmayin goruyor insanlar yorum yapiyor
👏👏👏👏👏

Bende sizleri anlamiyorum haberiniz varmi artik aon zamanlarda cok eski veya biraz eski konular altta acilmis oluyor bu forumda son zamanlarda yeni ortaya cikti arsiv konularini altta acmislar yoneticiler. Insanlar onlarida okuyunca yorum yaziyorlar ben anlamiyorum bu sadece bizerdemi gozukuyor. Yani bizmi yanlis yerdeyyiz. Suan bu konunun altinda bes konu var. Bu konuya benzer. Cunku tahminimce uyeler azaldi eskisi gibi bildirim gelmiyor begeni gelmiyo konu acilmadigi icin eski konular gundeme getiriliyo.eskiden bie konuyu 120 kisinin begendigi zamanlar oluyodu artik son zamanlarda tek tuk.o yuzden kimseye kizmayin goruyor insanlar yorum yapiyor
O konular bizdede var merak etmeyin yeni üye değilim, nasıl olduğunu biliyorum sitenin. sizin atladiginiz konubasliklarinin sol alt köşesinde tarih yazıyor .bakilarak yapılsa bu sorun olmaz 11 sene önceki konuya yorum yapmanın kimseye faydası yok konu sahibi 11 yıl önce 3 üyelikten siteden çıkarılmış. Tatlı dille uyardım sadece kimseye kızmak hattim değil..

Tavrini koy ba$tan, daha yeni evlisin. elini verirsen kolunu isterler.

Bende ayni apartmanda oturuyorum kaynanamla.
ilke sene salak gibi hep sustum.. Ve bunalina girmeye ba$liyordumki tam

yeter artik dedim, simdi aciyorum agzimi yumuyorum gozumu.
Kaynanamda cok a$iri acik sozlu, agzina geleni soyler dusunmeden.
LAFLARIYLA YIKAR DOKERDI BENI;

Bende ondan ogrendim, ayni sekilde davraniyorum KUZU gibi oldu.
O leb demeden ben leblebi diyorum.

Iyilikten anlamadi cunku, ilk sene ona cok kredi verdim, sustum konusmadim SALAK gibi.
Ama cok agir sozler, kelimer soyledi bana.

örnegin gecen sene, belimden rahatsizlandim. resmen ustumu giyemez hale geldim o kadar kotuydum yani.
Tuvalette, bile ....... kendimi zor temizleyip kalkiyordum.

neyse, kaynanama gittim bana ne desin!!!!
AAAH BIZIM YAMUK GELMI$ dedi!

O an benim ba$imdan a$agiya kaynar sular dokuldu, dilimi yutuyordum, saygisizlik etmemek icin sustum.
O gun bu gundur, hic lafin altinda kalmiyorum lafim PE$IN!

bana nasilsin demeye bile korkuyor su an :KK66:
Ya$ain Kôtuluk :KK66::KK64::KK19:
Ah ah ben eşimin ailesinden ayrı hakaretler duydum 10 senedir kendisinden aynı hakaretler duydum. Etmediklerini bırakmadılar bana eşimde zaten ana kuzusu annesinib lafından çıkmaz hiç. Bende yıllardır sustum baktım gördüm artık sabredemiyorum bir kaç senedir susmuyorum ama sonuç hüsran eşime ailesiyle ilgili çok şeyler söyledim gitmiş çocuk gibi her dediğini noktasına kadar anlatmış şimdide anne babası ayrı akrabaları ayrı ayağa kalktılar ben gerçekleri söyleyince zorlarına gitti şimdide beni boşayacakmış çocuğumuz büyüyünce öyle diyor hem kendi hem ailesi başkalarının yanında söylemişler. Şu olana bak bi erkek nasıl ailesinin her lafına bakıpta çocuğunu düşünmeden boşa onu dediler diye boşar. Ben aslında eşimi seviyorum bana karşı onca yaptıklarından sonra bile ama o beni sevmemiş hiç demek ki bizi ailesi olarak görmemiş ki ailesi boşa diyor boşanacak işe bak ben şimdi ne yapayım Allah aşkına birileri bana bi akıl versin ben o kadar çok alışmışım ki yuvama boşanmak bana tam bir ölüm gibi geliyor nasıl yaparım ben gitmesem kendi çekip gidecekmiş bi kaç sene sonra. Kendisi ailesinin sözüne bakarak evinin huzurunu bozarken iyi ben bunu yüzüne vurunca dırdırcı ve kötü oluyorum. Daha da çok fazla sorunumuz var anası parasını yönetiyor eşimin o ne isterse o alınıyor eve bizle ilgilenmiyor artık bi çıkış yolu bulamıyorum uzlaşalım diyorum ona hayır diyor bana yardımcı olun Allah rızası için

Back
X