mrb hanmlar..
bu sitede yeniyim ve kimseyi tanımıyorum((
bakıorm herkes sohbet içindee yalnz hissettim kendimi((
kendimi şu anda çok tuhaf hissediyorum :) bu evde günlerim sayılı misafirim. kendi evime gidiyorum. canım eve gitmek istemiyor neyseki az kaldı şafak 83müş
inşallah hadi bakalım :)))
mrb hanmlar..
mrb hanmlar..
hoşgeldin. buyur burda herkese yer var :)))))
karbeyaz inşallah yaşarsın:))))
hemen atlayıp tanıtayım kendimiben karbeyaz antalyadan 22 yaşındayım eeemmm 2 üniversite okuyorum eemmm almca ingilizce biliyorum eeemmmm 4 sertifika 7 katılı belgem var..eemm garanti bankasında çalıştım Young Guru Academye katıldım eeemmm ama sor bi derslerin nasıl die yaz okuluna kaldım Muhasebe(ıy ıy ıy ıy ölsün gebersin yere batsın nefret ediom) dersini alıyorum notumu yükseltme baaabındaaa (evet cv dolduruyordum bi yandan deneme yaptım buradada benim saatim gelmiş gene yeeaaaahh denzzz denzz
kız 2 üniversite mi okuyon 2. yi okuyon çözemedim valabu ne yoğunluk şekerim biraz mola ver kendine
kocaelide yaşıyorum .. bekarım20 yaşındayım işsiz güçsüz bu sıcaklarda evdeyimm... bide kilolar olnca basa bela onu da anlattm bi konu açtm fakat yeniyim ya kmse bakpta bişi demedi bnde öneri bekliorum sizlerden..
2 tane okuom canım biri açıktan ön lisans biride kendi fakültem 5 yıllık hazrlıkla beraber ikisini götürüom işteondna manyaklaşıom böle zaten yaa
kocaelide yaşıyorum .. bekarım20 yaşındayım işsiz güçsüz bu sıcaklarda evdeyimm... bide kilolar olnca basa bela onu da anlattm bi konu açtm fakat yeniyim ya kmse bakpta bişi demedi bnde öneri bekliorum sizlerden..
vayy kardeşim hatta midedaşım yaa bende kilodan muzdaripim aynen benimde konum var ama sor bi kilo verdin mi die yoo vermedm ama o konu sayesnde çok sağlam bi dostum oldu
hadi bakalım hayırlısı inş biter dicem de zor şekerim zor bitmez bu okullarinsanın içini kemiriyor valla
valla bn vermeye basladm 6. gnüm 4 klo verdmama dyet yok
6 günde 4 ve diyet yokuzaylı mısın :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?