evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

ben ara ara gelip gidiyorum bi bakıyorum neler konuşuluyor diye veeee yine geldim

mrb hanmlar..
bu sitede yeniyim ve kimseyi tanımıyorum ((
bakıorm herkes sohbet içindee yalnz hissettim kendimi((

mrb hanmlar..

merak etme canım bende yeniyken kimseyi bilmiyordum
konuşa konuşa anlaşılır kaynaşılır

kendimi şu anda çok tuhaf hissediyorum :) bu evde günlerim sayılı misafirim. kendi evime gidiyorum. canım eve gitmek istemiyor neyseki az kaldı şafak 83müş

allah kavuştursun canım..çok güzel duygular yaaaa bende yaşarım inşallahhh aaaaaaaaa

mrb hanmlar..

hemen atlayıp tanıtayım kendimi ben karbeyaz antalyadan 22 yaşındayım eeemmm 2 üniversite okuyorum eemmm almca ingilizce biliyorum eeemmmm 4 sertifika 7 katılı belgem var..eemm garanti bankasında çalıştım Young Guru Academye katıldım eeemmm ama sor bi derslerin nasıl die yaz okuluna kaldım Muhasebe(ıy ıy ıy ıy ölsün gebersin yere batsın nefret ediom) dersini alıyorum notumu yükseltme baaabındaaa (evet cv dolduruyordum bi yandan deneme yaptım buradada benim saatim gelmiş gene yeeaaaahh denzzz denzz

kocaelide yaşıyorum .. bekarım 20 yaşındayım işsiz güçsüz bu sıcaklarda evdeyimm... bide kilolar olnca basa bela onu da anlattm bi konu açtm fakat yeniyim ya kmse bakpta bişi demedi bnde öneri bekliorum sizlerden..

kız 2 üniversite mi okuyon 2. yi okuyon çözemedim vala bu ne yoğunluk şekerim biraz mola ver kendine

kız 2 üniversite mi okuyon 2. yi okuyon çözemedim vala bu ne yoğunluk şekerim biraz mola ver kendine

2 tane okuom canım biri açıktan ön lisans biride kendi fakültem 5 yıllık hazrlıkla beraber ikisini götürüom işte ondna manyaklaşıom böle zaten yaa

canım valla forumda diyet listeleri havalarda uçuşuyor bir onlara bak fikir al derim çoğu test edilip onaylanmış diyetler

2 tane okuom canım biri açıktan ön lisans biride kendi fakültem 5 yıllık hazrlıkla beraber ikisini götürüom işte ondna manyaklaşıom böle zaten yaa

hadi bakalım hayırlısı inş biter dicem de zor şekerim zor bitmez bu okullar insanın içini kemiriyor valla

vayy kardeşim hatta midedaşım yaa bende kilodan muzdaripim aynen benimde konum var ama sor bi kilo verdin mi die yoo vermedm ama o konu sayesnde çok sağlam bi dostum oldu

hadi bakalım hayırlısı inş biter dicem de zor şekerim zor bitmez bu okullar insanın içini kemiriyor valla

bitmio yaa baksana okadar seviyorumki yazında gidiyorummm grrrr yaz okulu antalya sıcağında çöl gibi kampüstee delireceeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…