• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

6 gün sonra düğünüm war :52: çok heyecanlıyım.yapcak pek bişide kalmadı.saatler geçmiyo :52: başlığı görünce bi merhaba diyim dedim :)

kardeşim,n pc s,n, aldım cnm yazılarımı b,r araya toplayamadım mesela :14::14:

ben yeni açtım diye sormuşsun. facebook içinmi blog içinmi

karbeyaz beyaz mobilya için yazdın galiba. ben çok istedim bembeyaz mobilyalar ama bütçemiz daha uygununa elverdi

julia nasıl bir arada toplamak kuzu yani blogda kenarda kategorilenmesini mi diosun cnm

zahter bellona yazmışsın ya onu dedm benm hoşuma gitti onlar konu açmışsın 2 kez..

ben geldim juliacım sen yosun ama olsun belirtmek istedim :1:

ya kk da ki bazı insanları gerçekten anlamıyorum yaa çok sinir bozucu olanlar çıkıyor aralarından ama bende suç sıkıldım gidim online forum takipte ne gelrse cevapliim dedm sinr oldm kendi kendme :47:

6 gün sonra düğünüm war :52: çok heyecanlıyım.yapcak pek bişide kalmadı.saatler geçmiyo :52: başlığı görünce bi merhaba diyim dedim :)

allah mutlu etsin cnm darısı başımıza inşallah ayakkabınn altına julia yazmyı da unutma :90:

ya kk da ki bazı insanları gerçekten anlamıyorum yaa çok sinir bozucu olanlar çıkıyor aralarından ama bende suç sıkıldım gidim online forum takipte ne gelrse cevapliim dedm sinr oldm kendi kendme :47:

her yere yaazma kuzum sende otur bakim sen topiğimizde :90:

evet yaa son olsun bugün..ne insanlar var ya.. :D neyse kızlar naparsınız ne edersnz :52::52:

kız bu saatte sevdiceğinlen konuşmuyor musun ne arıyorsun nette :9::9:

bugün çok çalıştı aşkım yorgun düştü uyudu bile bitanem ölürüm ben ona yaaa bana dio kiiiii sırf senn için bu uğraşıorum çalışıorum sana iyi imkanlar sunabilmek için :69::69:

bugün çok çalıştı aşkım yorgun düştü uyudu bile bitanem ölürüm ben ona yaaa bana dio kiiiii sırf senn için bu uğraşıorum çalışıorum sana iyi imkanlar sunabilmek için :69::69:

o zaman güzel bir şey söylemiş :61:
senin için çabalaması daha doğrusu sizin için çabalaması harika

yatıormusunuz kızlar o zamn bende yatayım iyi geceler hepinize :16:

Back