aaaaa düverimmm senii bana küsersennnnn kuzum memleketteydim yahuuuu gezmelerden fırsat bulamadımki girmeye evcazıma döndümmm hemencecik girdim ama kaynım bende o nete takılıo bana düşerse net bnde hemen giriom topiğe affettttt beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yalvarıyorummmmmmmmmmmm
julia düğünüm olmadı ama 28 haziranda nikahım yapıldı. evli ama ayrı evlerdeyiz :S
temem temem affettim madem kaynın var ama arada gel genede
iyidir cnm nolsun..yorgunum yine saçmalarsam mazur görün canlarım
düğün yapılmadı diye ayrıyız. çevremizde böyle nikahı yapılıp sonra düğünden önce boşananlar filan varmış. Bahane işte.
muhabbete üstün körü baktım..Ya vallaha benim görümcem cadısı arızası uyuzu siniri mutant yaratığı kocasıyla düğünden önce nikahlıyken 8 ay yaşadı walla..düğünden sonrada pek sorun olmadı üstelik aynı şehirdeler..uzakta değiller..bahane gerçktende..
sen beni ilerleyen saatlerde gör..böyleykenböyle olabilirim
annem hala arıyor bazen evde temizlik yaparken. yalnızmısın kim var yanında seninki gelmedimi? paranoya yapmış resmen. nikahlı kocam ayyyhh kime ne aslında ama anneme öyle diyemiyorum ki
karbeyaz boşverrrrrr
zahter amaaan işte adet yerini bulsun :) gelinlikle girmek o eve ilk defa birlkte kalmak daha özel daha güzel olur aslında ne bilim okadar çok varki bana bişeyde diemiorum
adet yerini bulcak zaten basşka çare yok :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?