evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

İştee geldiim burdayııııımmmmmmmm herkeseee bendennn günaydın çiçeeeğiii

topiğe de birimiz giriyoruz birimiz çıkıyoruz bir denk gelemedik yahu

Henüz başlayamadım ya malum günlerdeyim bitsin başlıcam sen nezmandır yapıyosunn? faydalarını görmeye başladınmı

ben öyle makarasına yapıyorum pek kilo problemim yok formu korumak için şart ama faydası var gibi bayağı bir terletiyor hem bacakları yoruyor

ben öyle makarasına yapıyorum pek kilo problemim yok formu korumak için şart ama faydası var gibi bayağı bir terletiyor hem bacakları yoruyor

Ben 45 kilodan 55 kiloya çıktım canım sigarayı bıraktıktan sonra 45 kiloda pek saglıklı durmuyodu ama o halime göre kendimi devasa görüyorum herkes normal olman gereken gibisin diyo ama ben rahat değilim basladım diyetede 52 olmuşum bugun tartıldım. sporlada desteklemek lazım sıkılaşmak içiin

aynen canım spor şart bi tek kilo vermekle olmuyor ama işe yarar program diye düşünüyorum. sonuçta forumda deneyip işe yaradığını söyleyenler var

aynen canım spor şart bi tek kilo vermekle olmuyor ama işe yarar program diye düşünüyorum. sonuçta forumda deneyip işe yaradığını söyleyenler var

Terletmesi falan çok iyi mekik falan çekiyorum zaten ayrıca, bide seçenekleri bol ya istediğin şekilde yapabılıyosun nerende sorun varsa oranı çalıştırıyosun

sedeffff

geldim ama az sora gidicem malesef veee gece gelcem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…