evlenecek olanlar evlenmiş olanlar nişanlılar bekarlar sözlüler buyrun sohbete

haftasonu nasipse sevdiceğimin yanına gidicem çok özledim :78:

ohhh git bakalımmmmm bol bol hasret giderim ben de nişana sevdiceğimi ikna ettim giibi aşkım ilkbaharda olsun istiodu şimdi ramazandan sora demeneye başladı bakalım kısmet

Ben gelldiiiiimmmmmmm kızlaaarrrrr çok enerji doluyuum bugüüünn 1 2 hafta sonaa ilk kez böle iyi hissediyorum kendimiii

kızlar nabersiniz,,
dün cafede sevdiğimle buluştuk ya karşı masada bi çift vardı ulu orta nası öpüştüler ben bile çok utandım tam karşımızda bide ,,
sevgilimle yer değiştik ben görmeyeyim diye ayyy

ahhhhhh ahhhhhh uzaklık çok zor be sedefcim yaaaaa

ben hiç uzak kalmadım aşkımdan yani geçen yıl tatile gitti o da 3 hafta ama dayanamayıp ardından bende gittim onun yanına hemde daha 5 gün olmuştu gideli

sende julia gibi uzak mısın sevdiceğinden :26:

evet ayrı şehirlerdeyiz canım nişan olsun diyorduk nişan oldu şimdi düğün olsun die can atıyoruz düğün seneye yazaydı öne aldık tayin durumuda olcak die nasipse ekimde düğünümüz var :123: çok özledim paşamı oda özlemiş gel ille diyor

sende öpüvereydin sevdiceğini bnm başım kelmi diyip :90::90:

ben hiç uzak kalmadım aşkımdan yani geçen yıl tatile gitti o da 3 hafta ama dayanamayıp ardından bende gittim onun yanına hemde daha 5 gün olmuştu gideli

işte zor uzaklık ama napalım cnm biz 4,5 senedir çıkıoruz sevdiceğimle bu saatten soraaaa allah nasip ederse hiç bişi ayıramaz bizi

ohhh git bakalımmmmm bol bol hasret giderim ben de nişana sevdiceğimi ikna ettim giibi aşkım ilkbaharda olsun istiodu şimdi ramazandan sora demeneye başladı bakalım kısmet

uzatmayın bencede olsun bitsin çok zor ayrılık hasret kavuşsun bütün hasret çekenler

ay ben spor yaparken topikte sohbetler bol bol vallaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…