ammiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn canım
hepimiz mutlu olalım hepimiz evlenelim hepimiz çoluk çocuğa karışalım
kına geceside yapalım julia yok ortada :44:
Cnm dügün günü yaklastikca insan kötü oluyor ailemden ayrilacagim icindir belki de düsünsene evlendikten sonra hayatin degisecek ve bizi neler bekliyor gelecekte bilmiyoruz
ne diyim Allah seni tez vakittte kavustursun
julia kına almaya gitmiştir gelir şimdik
hay sen çok yaşa emi güldüm şimdi
hadi julia getir kınaları başlasın kına gecemizsedulu kına mendillerinide sen dağıt iş paylaşımı yapalım
her evlenen insan ailesinden ayrılıyor bu kadınların doğasında var tek durumda ailenden ayrılmazsın damadı iç güveysi alırsan
yani sonuçta annelerimiz bile ailesinden ayrılıp yuva kurmuş bizde bunu yapıyoruz tabi ki evlilik psikolojisi bambaşka birşey....
ama mutlu olmaya bakmak gerek sonuçta sevdiceğinle evleniyorsun
cnm tabiki insanin sevdigi kisiyle evlenmesi dünyanin en mutlu seyidir ama icimi bir hüzün kapliyor senin dügünün yaklassin seni ozaman görücemm
by kpssden nefret ediyorum atamalar yüzünden evimi bile hala temizleyemedimelektrik su abonelikleri duruyor off offf
tabi tabi zevkle kına tepsisini kim tutacak :81:
cnm gercekten beni dügün günün yaklassin ozaman anlicaksinay bak öyle deme ağlarım şimdi
bu gece seni ağlatmalıyız kına gecesi senin
cnm gercekten beni dügün günün yaklassin ozaman anlicaksin
yok kis ben aglamam
okyonus ne diyor sara_k ağlamıckmış :44: hiç olur mu
eeee kına gecesi sahibi gitti :44:
ortalık gene bana kaldıjuliaaaaaaaaaaaaa gel artık duşa giricem bulaşıklarımı yıkıycam yrn erken kalkıcam işe gidicem uykum geldi hadiiiii
amannnnnn biz onun yerinede oynarız
haydi o zaman :81:
yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlaaaaarrrrrr
aşrı aşrı memlekete kız vermesinleeeeeerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?