- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
BEBEKKAFA.
benim 1 ay oldu iğnede vucudumu takip eden biriydim yine ediyorum hiç bi etki görmedim henüz.
adet düzensizliği dediler genelde ilk kullanmada yapar falan diye. oda olmadı bu cuma yine başlıycam 1 hafta aradayım şuanda bana rahat geldi hap bide saat 10'da kalkıp içmesi zor olmasa :97::97::97::97:
ben her akşam 9 da içiyorum. cep telefonumun alarmını kurdum.
hala alışamadım. Allahtan alarm çalıyor da hatırlıyorum
yanlış okumuşum şimdi farkettim canım
kızlar şimdi benim bir sonraki regl tarihim mayıs 16 hap adetin ilk günü başlanıyordu dimii
ben mayıs'ın 14ünde gitsem düğün 23 temmuzda erken mi olur ne diyorsunuz??
dr genelde 1 ay önce başla dedi ama benim 2 ay önce başlamam lazımdı yoksa balayında hastalanıyotdum
adetin 1. yada 5. günü başlayabilirsin
Anladım canım o zaman ben haziran da gideyim en iyisi
yanlış okumuşum şimdi farkettim canım
kızlar şimdi benim bir sonraki regl tarihim mayıs 16 hap adetin ilk günü başlanıyordu dimii
ben mayıs'ın 14ünde gitsem düğün 23 temmuzda erken mi olur ne diyorsunuz??
bende 2 ay öncesinden başladım canım. çünkü regli günüm düğün günüme denk geliyordu.
ertelesem balayıma denk geliyordu. balayınada düğünden 1 hafta sonra çıkacağım.
doktorum tam 30-35 dakika hesap yaptı bayağı ilgilendi benimle. şu tarihte başla. şunda ara ver sonra şöyleyap diye Allah razı olsun
Biz de nişanlımla korunma yöntemlerini konuşuyoruz. Eylül'de evliliği düşünüyoruz çünkü. Ama haplardan ben korkuyorum. Nişanlım da daha önceki ilişkilerinde hiç prezervatif kullanmamış. Hep kızlar korunmuş. Kendisi bir iki defa denemiş ama zevk alamamış,hiç bişi hissedemedim o zamanki kız arkadaşım da ilaca başlamıştı diyor. Ama nişanlım ilaç kullanmamı istemiyor. Araştırmış,göğüs kanseri riskini arttırıyormuş. Benim de göğsümde bi ara küçük bi kist çıkmıştı sonra yok olmuştu. Bilmiyorum ki,korkuyorum benhamile kalmak istemiyorum,çok erken bana ve nişanlıma göre. Prezervatifle onun strese girmesini istemiyorum.
ben okurken sinir oldum, sen yazarken nasıl bu kadar sakinsin arkadaşım :)) sana daha önceki cinsel ilişkilerinin detayını mı anlattı bu adam :)
Evet :) Sordum,anlattı. Bütün ilişkilerini anlattırdım. Bu prezervatif konusu açılınca, ''madem ilaç kullanmamı istemiyorsun,eskiden de prezervatif kullanıyor muydun?'' dedim. ''Hayır hayatım,o zamanlar bunları bu kadar takmazdım. Prezervatifle olmayınca o zamanki kız hemen ilaca başlamıştı. Zaten amerikadaki kızların yüzde 90'ı ilaç kullanıyordu.'' dedi. ''Ama sen bi kere göğsünde kist bulmuşsun seni riske atamam,kendim alışmaya çalışırım. Eğer beceremezsem doktora gideriz,ilaç kullanman riskliyse yine denerim'' dedi.
Böyleydi konuşmamız,neden sinirleneyim ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?