- 26 Nisan 2008
- 21.009
- 7.623
- 773
- 39
- Konu Sahibi Misafir_misafir
-
Seçilmiş kişilere filan mı oluyor bu nedirEşim bana bunu söylemişti bende pek emin olamamıştım ama doğruymuş
Aradığını bulmuşeşim beni görür görmez demiş
hatta beni tanıştırınca arkadaş ve çevresiyle
İnanamıyoruz sen bize tam anlattığı kız tipindesin
beni tanımadan daha sipariş vermiş :)
tabii bir +1 promosyonum da vardı
Darısı başımıza bende bundan istiyorumBen de ilk buluşmadan sonra ben bu adamla evlenirim demiştim.İlk görüşte aşka asla inanmazdım.
evet cok garipti ve ulke disindaydim ve baska bir dil konusuyordu ona ragmen o an sanki bir simsek cakti gordugumde sonra dedimki ne alaka dondum gittim cunku birde yaninda sarmas dolas oldugu kiz vardi. Gecenin sonunda yanima geldi arkadas grubumla oturduk o gunden beride beraberiz, ona gore yillarca orda beklemis benim ise oraya gitme sebebim oymus. Belki biraz peri masali gibi gelebilir ama ben bunu bizzat yasadim ondan bence var, ama sonu nasil olur bilemem tabiCidden bu nasıl bir his acaba sanki çok önceden tanıyormuş gibi mi hissediyorsunuz
Yok ya bence ayrı bı çekim oluyor aranizdaSeçilmiş kişilere filan mı oluyor bu nedir
Nasıl yani yanında ki kızı bırakıp size mi geldievet cok garipti ve ulke disindaydim ve baska bir dil konusuyordu ona ragmen o an sanki bir simsek cakti gordugumde sonra dedimki ne alaka dondum gittim cunku birde yaninda sarmas dolas oldugu kiz vardi. Gecenin sonunda yanima geldi arkadas grubumla oturduk o gunden beride beraberiz, ona gore yillarca orda beklemis benim ise oraya gitme sebebim oymus. Belki biraz peri masali gibi gelebilir ama ben bunu bizzat yasadim ondan bence var, ama sonu nasil olur bilemem tabi
İlk gördüğümde hiç tanımıyordum bile. Yolda elinde tuvalet kağıdıyla evimin karşısındaki dükkanına gidiyordu. Ah işte dedim tam evlenilecek adamBir şekilde konuşmaya başladık kader işte. Konuşurken bizden asla olmaz diyordum ama beni zar zor görüşmeye ikna etti. İlk yüz yüze gelmemizde dedim bu adam benim kaderim ve 4 ay önce
Darısı başımıza inşallah bizde görür görmez işte bu derizİlk gördüğümde hiç tanımıyordum bile. Yolda elinde tuvalet kağıdıyla evimin karşısındaki dükkanına gidiyordu. Ah işte dedim tam evlenilecek adamBir şekilde konuşmaya başladık kader işte. Konuşurken bizden asla olmaz diyordum ama beni zar zor görüşmeye ikna etti. İlk yüz yüze gelmemizde dedim bu adam benim kaderim ve 4 ay önce evlendik
Çoğu kişiden duydum ama çok inanamıyorum acaba gerçek mi diye. Kardeşimde eşi için aynı şeyi söylüyor tarif edilemez bir duygu zaten eşini görünce sende anlarsın diyor tabi eşide aynı şeyleri hissetmiş.Yok ya bence ayrı bı çekim oluyor aranizda
Eşimle ilk sevgilimdi.Evleneceğim insan kesinlikle demedim ama sonsuz bir güven vardı tanımıyor olmama rağmen.Yanında iken kırk yıllık tanıdığım gibi hissediyordum,huzurluydumMerhabalar hanımlar herkesin duyduğuna inandığım bir şey var. İnsan evleneceği kişiyi görünce hissedermiş bende sizlere sormak istiyorum
Eşinizi gördüğünüz zaman işte bu benim evleneceğim insan dediniz mi veya kalbinizde başka bir duygu oldu mu? Yoksa bu bir şehir efsanesi mi?
Ben ilk gördüğümde ne değişik tip demiştimMerhabalar hanımlar herkesin duyduğuna inandığım bir şey var. İnsan evleneceği kişiyi görünce hissedermiş bende sizlere sormak istiyorum
Eşinizi gördüğünüz zaman işte bu benim evleneceğim insan dediniz mi veya kalbinizde başka bir duygu oldu mu? Yoksa bu bir şehir efsanesi mi?
Çok ilginç buben dedim hemde yaninda baska bir kiz vardi sarmas dolaslardi ona ragmen demistim, ve olduda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?