- 22 Eylül 2022
- 78
- 22
- 3
- 27
- Konu Sahibi Misafir_misafir
-
Mutluluklar dilerimEvet üstelik zorla gitmiştim ama ilk sn aha ben evlenirim bununla ama bu işte bir terslik var dedim
Hatta sosyal medyada ismini bilmeden ortak tanıdık listesinden ararken eşimi bulup bu olurmuş işte demiştim
Eşimin de bana dair böyle birseyi var ama o daha karışık burada anlatamam
Demek ki cidden evleneceğin kişi değilmiş başka bir his galiba bubu evleneceğim kişi dediğim insandan ayrıldım . Yani çokta şaapmamak lazım .
Nasıl bir his acaba?Evet dedim hatta bunu ona dedim. O da benle evlendi
Ne bileyim işte kendimde tahammül edemediğim ne varsa, onda da aynısı vardı. İnsan insanın aynasıdır.Nasıl bir his acaba?
Merhabalar hanımlar herkesin duyduğuna inandığım bir şey var. İnsan evleneceği kişiyi görünce hissedermiş bende sizlere sormak istiyorum
Eşinizi gördüğünüz zaman işte bu benim evleneceğim insan dediniz mi veya kalbinizde başka bir duygu oldu mu? Yoksa bu bir şehir efsanesi mi?
Nasıl bir his acaba?Görür görmez evet bu demiştim ki. Hiç evlilik fikrim yokken işyerinde görmüştüm
Seninki cidden garip olmuşNe bileyim işte kendimde tahammül edemediğim ne varsa, onda da aynısı vardı. İnsan insanın aynasıdır.
Ben daha kendimle başa çıkamıyorum ve benden bir tane daha var. Kesin ben bunla evlenirim dedim.
Onda kendimi gördükçe düzeldim zamanla. İnsan hisleri nasıl tarif eder ki?
Biz birbirimize çok benziyoruz yaşantı ve alışkanlıklar bakımından. İkimiz de Başak burcuyuz ve bir o kadar da zıt karakterleriz. Bir Başak insanı hem sevip, hem de bunu mantıklı bulması lazım. Bende ikisi de eş zamanlı oldu.
Cidden bu nasıl bir his acaba sanki çok önceden tanıyormuş gibi mi hissediyorsunuzben dedim hemde yaninda baska bir kiz vardi sarmas dolaslardi ona ragmen demistim, ve olduda :)
Bilmem bence o an hızlıca gelişen bir his. Ben böyle şeylerin maneviyatla gönlümüze konduğunu düşünüyorum açıkçası.Nasıl bir his acaba?
Eşim bana bunu söylemişti bende pek emin olamamıştım ama doğruymuşMerhabalar hanımlar herkesin duyduğuna inandığım bir şey var. İnsan evleneceği kişiyi görünce hissedermiş bende sizlere sormak istiyorum
Eşinizi gördüğünüz zaman işte bu benim evleneceğim insan dediniz mi veya kalbinizde başka bir duygu oldu mu? Yoksa bu bir şehir efsanesi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?