Anket Evleneceğiniz erkekte aradığınız ilk özellik...

Evleneceğiniz erkekte aradığınız ilk özellik...

• Yakışıklı Olması

OY: 28 17,1%
  • Sempatik Olması

OY: 25 15,2%
  • Zengin Olması

OY: 17 10,4%
  • Şevkatli Olması

OY: 66 40,2%
  • Karizmatik Olması

OY: 26 15,9%
  • Dürüst Olması

OY: 99 60,4%
  • Zeki Olması

OY: 40 24,4%
  • Duygusal Olması

OY: 26 15,9%

• Ankete Katılan
    164
3 tane olamaz mı zeka, sadakat, romantiklik

ya anket sonuçlarına baktım da dürüstlük zekadan önce gelmiş:) erkekler kadının zekisi ii değildir derler ama bizde galiba erkekler için aynı şeyi düşünüyoruz:)

dürüstlük olmadıktan sonra diğer şıkların ne önemi var.
yeter ki onursuz olmasın aşk der ya sezen. bence hayatta dostlukta düşmanlıkta onursuz olmamalı. en büyük hazinedir dürüstlük. zenginlik, güzellik, karizma daha bir çok şey zamanla geçebilir. ama dürüstlük tükenmez bir hazinedir. ben halen biz tanımasakta dünyanın bir yerlerinde iyi insanların olduğuna inanıyorum.

tabiki canım öyle dürüstlük öncedir...biz kokteyl severiz erkekte biraz ondan biraz da şu özellikten gibi...

ALLAH sevgisi ve korkusu zaten bu özellik olunca diğerlerinin hepsi muhtemelen olur

İşte onu ayırt etmek zor oluyor tatlım kimi öyle görünüyor da saman altından su yürütüyor maalesef..Kimi de gayet normal görünüyor da inancı tam oluyor hiç ayırt edemiyorum ben o kişileri :44:

Zeka, inanc, iyi ahlak, dürüstlük, sadakat, namaz kiliyor olmasi, ictenlik ve kocaman bir gülümseme

ya anket sonuçlarına baktım da dürüstlük zekadan önce gelmiş:) erkekler kadının zekisi ii değildir derler ama bizde galiba erkekler için aynı şeyi düşünüyoruz:)

zeki insan ben zekiyim demez galiba. yani delinin ben deliyim demediği gibi. salvador dalinin; deli insanla benim aramdaki fark deli deli olduğunu bilmiyor, ben ise deli olduğumu biliyorum demesi gibi bir şey. zatan aşk -yaşamadım ama- zekayı, beyni, bütün mevcudiyeti karşı tarafa devretmek gibi bir şey. o bize küçük umut vermiş gibi yapıyor biz ise her şeyimizi veriyoruz sözü gibi bir şey.

güzel sözmüş ysl74....tabiki zekiyim demez ama anlaşılır be güzelim..ne bilim çok dürüst olupta aptal olursa hiç katlanamam..zaten bu özellikler tek başına bi anlam katmaz erkeğe ve aşka..bir bütün olunca güzel durur ama o bütünde nerde bulunur bilemem..

:) ölürüm yoluna ölürüm de yine boyun eğmem diyenlerden olabilirmisin?

sen imkansızsın sensizlik imkansız aşk imkansız.

ölürüm yine de boyun eğmem derim mi derim. canımı veririm.
ve ben aşkın imkansızlığına inanırım. mecazi aşkta varsa birinde ilahi aşka doğru ir adım.

leyladan geçme faslındayım galib mevlayı bulma yollarındayım diyebilirim ki belki.

hayatta hata yapmak hile yapmaktan daha onurludur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…