Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dürüstlük olmadıktan sonra diğer şıkların ne önemi var.
yeter ki onursuz olmasın aşk der ya sezen. bence hayatta dostlukta düşmanlıkta onursuz olmamalı. en büyük hazinedir dürüstlük. zenginlik, güzellik, karizma daha bir çok şey zamanla geçebilir. ama dürüstlük tükenmez bir hazinedir. ben halen biz tanımasakta dünyanın bir yerlerinde iyi insanların olduğuna inanıyorum.
ALLAH sevgisi ve korkusu zaten bu özellik olunca diğerlerinin hepsi muhtemelen olur![]()
ya anket sonuçlarına baktım da dürüstlük zekadan önce gelmiş:) erkekler kadının zekisi ii değildir derler ama bizde galiba erkekler için aynı şeyi düşünüyoruz:)
tabiki canım öyle dürüstlük öncedir...biz kokteyl severiz erkekte biraz ondan biraz da şu özellikten gibi...
ben sek severim her şeyi. aslında sevmeyi bilirim dedimse onu da bilmem. dans ederim hayaliyle bazen. falan filan....
:) ölürüm yoluna ölürüm de yine boyun eğmem diyenlerden olabilirmisin?
güzel sözmüş ysl74....tabiki zekiyim demez ama anlaşılır be güzelim..ne bilim çok dürüst olupta aptal olursa hiç katlanamam..zaten bu özellikler tek başına bi anlam katmaz erkeğe ve aşka..bir bütün olunca güzel durur ama o bütünde nerde bulunur bilemem..