Merhaba arkadaşlar, bir gün öncesi nişanlım bana hpv 6 olduğunu ve tedavi gördüğünü söyledi şok oldum elim ayağım boşaldı birden. Kendisi 2 ay önce öğrenmiş ve bana bunu yeni söylüyor gerçekten çok sinirli ve üzgünüm söylediği gibi hemen aşımızı yaptıralım dedi. Çalıştığı yerde çok fazla yabancı inşaat işçileri var ortak alanlardan bulaştığını söyledi (daha önce bir ilişki yaşamadı 6yıldır birlikteyiz). Ki inanıyorum sorun yok bu konuda. Benim üzüldüğüm kısım bana öğrendiği gibi söylemediği çünkü ona göre hemen aşıları erkenden olurdum. Öğrendiğim gün gittik 1.doz aşı (gardasil 9)olduk. Daha önce bir birliktelik yaşamadık düğünümüze 2aydan daha az bir zaman kaldı düğünden vazgeçmeyi bile düşündüm çünkü çok üzüldüm bana hemen söylememesine. O günün gelmesinden bana bulaşmasından çok korkuyorum, ilk ilişkim olacak. Genital hastalıklardan çok korkan ve aşırı derece de dikkat eden biriyim dışarda bile asla wc kullanmam. Genital bölgesinde siğil varmış 2aydır yakma işlemi oluyormuş doktoru ile konuştum kötü bir durumda değilmiş ilişki olursa buluşma olamaz ama demiyor doktor.Evlendikten sonra onun tedavisi bitene kadar birlikte olmamalı mıyım sizce? çünkü ihtimaller varken nasıl balayında rahat olabilirim ya da ilk ilişkimde kendimi nasıl rahat hissebilirim bilmiyorum. Çok üzgünüm bir yorum yapabilirseniz sevinirim.