• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğim ama normal deyin nolur..

elfshnn8

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
280
-14
103
Herkese merhaba uzun süredir aranızdayım hepiniz dertlerini okuyorum bazen çoğunuzla empati kuruyorum, her neyse bir hafta sonra evleniyorum 26 yaşındayım
-Evlilik arefesinde gelin damat stresi normal mi sevgili arkadaşlar kafamda anne baba evine bi hüzün, sanki mutlu ama mutlu olamama, alışılmışlıkları Bırakamama,, kayınvalide veya eşin değişme korkusu-mutsuz mu olurum korkusu vs dönüp duruyor sonra bu duygular bi anda geçiveriyor, bazen felaket senaryoları kuruyorum ileride boşanacak olur muyuz tüm maddi manevi alınan yapılan her şey boşa gidecek herkes yorulacak vs vs değişik düşüncelere giriyorum.. Nolur düğün stresinde normaldir çok mutlu olacaksın deyin🥹 bir de nişanlımın babası yok annesine düşkün biri çok yakın ama ayrı oturacağız biraz da o yönde korkularım var beni bazen kv ye gitmeye zorlar eder mi gibi gibi şeyler kuruyorum kendi kendimi sinir ediyorum gerçekleşirse diye, tavsiyelerinizi sözlerinizi bekliyorum bu genç kardeşinize teşekkürler🌸

Herkese merhaba uzun süredir aranızdayım hepiniz dertlerini okuyorum bazen çoğunuzla empati kuruyorum, her neyse bir hafta sonra evleniyorum 26 yaşındayım
-Evlilik arefesinde gelin damat stresi normal mi sevgili arkadaşlar kafamda anne baba evine bi hüzün, sanki mutlu ama mutlu olamama, alışılmışlıkları Bırakamama,, kayınvalide veya eşin değişme korkusu-mutsuz mu olurum korkusu vs dönüp duruyor sonra bu duygular bi anda geçiveriyor, bazen felaket senaryoları kuruyorum ileride boşanacak olur muyuz tüm maddi manevi alınan yapılan her şey boşa gidecek herkes yorulacak vs vs değişik düşüncelere giriyorum.. Nolur düğün stresinde normaldir çok mutlu olacaksın deyin🥹 bir de nişanlımın babası yok annesine düşkün biri çok yakın ama ayrı oturacağız biraz da o yönde korkularım var beni bazen kv ye gitmeye zorlar eder mi gibi gibi şeyler kuruyorum kendi kendimi sinir ediyorum gerçekleşirse diye, tavsiyelerinizi sözlerinizi bekliyorum bu genç kardeşinize teşekkürler🌸
İnşallah kv gitmeye zorlamaz.Ama sende az da olsa git.Kaynanalar sevimli değil ama belki anlasirsiniz.Mesafeli ol.Benim düğünüme 1 hafta kala ben ayrıldım.1 ay olacak.Mutsuzum ama şöyle benim özel durumum var.Surekli eşimle kavga ediyordum düğün haftası bile dayanamadım ayrildim yeri geldi pişman oldum yeri geldi iyiki yaptım dedim.Nisanlinin sevgisinden eminsen korkma.

Mesafeli olduktan sonra arada bir gitmenin kimseye zararı olmaz. Babası yoksa yok. babası olsa da annesini sevecekti çünkü onun annesi.
Acaba ileride boşanır miyiz diye kuruntu yapan var mıdır bilmem ama varsa da azdır bence. Düğün stresi diyince başka şeyler gelmişti aklıma. Acaba çocuğumuz olur da kısa giyince hasta olur mu diye telaslanmak gibi bir şey bu.

Yani şöyle eskiden flörtken diyordu ki annem yalnız kalmaz demi? Vs bende hayır tabiki o bizim annemiz diyordum kendi annem babam içinde geçerli, ama şimdi her gün iş çıkışı evimize girmeden önce kendi annesine çıkıp beş on dk görüşüp öyle geleceğini söylüyor evlat olarak yapmam lazım diyor, sinir oldım her gün annene gidecektin madem niye evleniyoruz dedim, cevap şuydu her gün annemde yemek yicem demiyorum beş on dk görüp gelirim diyorum diyor, bende sinir oldum eskiden dememişti böyle bişey her gün annesinde ne işi var yani , haftada bir iki birlikte zaten gidilir cicim aylarından sonra ona bişey demiyorumki haksız mıyım

Yani şöyle eskiden flörtken diyordu ki annem yalnız kalmaz demi? Vs bende hayır tabiki o bizim annemiz diyordum kendi annem babam içinde geçerli, ama şimdi her gün iş çıkışı evimize girmeden önce kendi annesine çıkıp beş on dk görüşüp öyle geleceğini söylüyor evlat olarak yapmam lazım diyor, sinir oldım her gün annene gidecektin madem niye evleniyoruz dedim, cevap şuydu her gün annemde yemek yicem demiyorum beş on dk görüp gelirim diyorum diyor, bende sinir oldum eskiden dememişti böyle bişey her gün annesinde ne işi var yani , haftada bir iki birlikte zaten gidilir cicim aylarından sonra ona bişey demiyorumki haksız mıyım
Eğer böyle yaparsa çok başın ağrır şimdiden biraz alay et o zaman ben de giderim falan de

Sizinki sirf dugun stresi degil gayet tehlikeyi sezmissiniz icinize dogan sey sizi bekliyor. O bes on dk hicbir zaman bes on dk ile kalmayacak. Iki giun gitmeseniz ucuncu gun aglama bayilma en iyi ihtimalle yuz egme, evde huzursuzluk. Uzgunum ama mustakbel esinizin size karsi sevgisi kosullu bir sevgi. Annesini goz ardi ettiginiz her seyde sizden fersah fersah uzaklasacak. Anladigim kadariyla cok yakin oturacaksiniz. Her misafirde cagirmak zorunda kalacaksiniz cagirmasaniz surat bukulecek ve o da her misafirde sizi isteyecek. En iyi senaryoda esiniz sizi muhatap etmez kendi gider gelir, oyle olacaksa birakin gitsin ama dedigim gibi bu aksam burda yiyin kuzum, niye aramadin kuzum diyecek biriyse nolur evlenmeden bir daha dusunun. Evlenince bu sozlerin on kati yasaniyor ve evlendiginize bin pisman oluyorsunuz. Tehlike cok acik, vaktiniz varken bir kere konusma yapin. Bos vaatlere de kanmayin. Simdi gozunuzu boyamak icin yok canimlar bilmemneler. Evlenince ne var canim anam sana batiyor mu olur. Olcun bicin.

Bana göre de normal. Ki ben annem yakın olsa her gün 1 saat de olsa uğrardım çünkü tek evladı benim,babam yok. 5-10 dk görmesini sorun etmeyin bence sizin evinize düzeninize karışmadıktan sonra.

Eşim annesine fazlaca düşkün hergün akşam eve gelmeden önce annesiyle babasının yanına mutlaka uğrar.

Nişanlılık dönemlerinde de öyleydi. Mesela bir gün gece msjlaşırken musluk bozuldu ama çok ses çıkacak annemler rahatsız olacak artık sabah tamir ederim demişti.

Evlendik hiçbir zaman benimle annesi arasında kalmadı. Çünkü ne ben ona annesini kotuledim nede annesi beni ona kotuledi. Hatta hamileliklerim çok kötü geçiyor diye kendi hamileliklerini anlatır beni çok iyi anlar. Hasta ve yaşlı olmasına rağmen yemek gönderir.
10 yıldır evliyiz.

Düğün öncesi bu tür şeyleri düşünmek gayet normal. Hatta eşim nikahtan 1 gün sonra ev aldı. İlk aklıma boşanırsak ev ortak bölüşülecek diye düşündüm 🤣

Bu tür düşünceler herkeste var mı bilmiyorum ama bende de vardı. Tabi siz sürekli olarak düşünüyor ve kendinizi mutsuz ediyorsanız abartıyorsunuz.

Sürekli dillendirip de kötüyü davet etmeyin güzel düşünün güzel olsun herşey. Size yeni hayatınızda eşinizle birlikte mutluluklar❤️

Çok teşekkür ederim özellikle son yazan hanımefendi, evet şöyle ki kv bişeyimize karışmıyor kendisi yapı karskter olarak hemen susturulabilir ve karışmayan reşax bi tip,ben evimi düzerken ben sana karışmayım kızım va çok derdi sadece oturur izlerdi, bide şey diyor hep ben kaynana değil arkadaşın olmak istiyorum her zaman der, ANCAK SORUN nişanlımın annesine aşırı düşkün oluşu işte, tamam babası olmayabilir hatta bazen kendide susturur eder annesini ama evlendikten sonra her gün eve gelmeden önce uğrayacak olması beni tuhaf bi duyguya soktu, ee bende anneme her gün arabayla on beş dk evlerine gideyim olur mu öyle şey, annem ne oluyoruz kızım der yeni evlisin der

Annesini ileride bana haksız olduğu halde savunur mu tartışır mıyız vs kafamda kuruyorum, bizimde ev alma hayalimiz var aslında evlerini satarsak alabiliyoruz ama şuan annesi oturuyor evinde eğer satıp üstüne katıp yeni alırsak annesi de muhtemelen bizle yaşamak zorunda gibi olacak o yüzden çetrefilli konu

Çok mutlu olur musunuz olmaz mısınız bilmem ama bu stres şu anda normal :)

Kv ile hic bir sorununuz yok ,hafta bir iki gitsin dediginiz yalniz yasli bir kadin 10 15 dk hatrini sorsa ne var ki bunda?

Annesini ileride bana haksız olduğu halde savunur mu tartışır mıyız vs kafamda kuruyorum, bizimde ev alma hayalimiz var aslında evlerini satarsak alabiliyoruz ama şuan annesi oturuyor evinde eğer satıp üstüne katıp yeni alırsak annesi de muhtemelen bizle yaşamak zorunda gibi olacak o yüzden çetrefilli konu
Yok ya öyle yapmayın kadını sokağa atın evini satıp senin üstüne güzel bir ev alin. Allah o kadının yardımcısı olsun.

İnşallah kv gitmeye zorlamaz.Ama sende az da olsa git.Kaynanalar sevimli değil ama belki anlasirsiniz.Mesafeli ol.Benim düğünüme 1 hafta kala ben ayrıldım.1 ay olacak.Mutsuzum ama şöyle benim özel durumum var.Surekli eşimle kavga ediyordum düğün haftası bile dayanamadım ayrildim yeri geldi pişman oldum yeri geldi iyiki yaptım dedim.Nisanlinin sevgisinden eminsen korkma.
Merhaba neydi acaba sorunlarınızın başlıca sebebi, bizde de çok oldu açıkçası bazen ben hassas davrandım sinirlendim bazen o, sonra çözdük şu düğünü yapsak da rahatlasak dedik inanın bir yıl gibi geldi şu yakın zaman bize

Evet kötü bir insan değil kv ancak eşim her gün gidelim edelim derse vs bu evlilik üç kişiliğe dönerse diye korkularım

Back