- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Kiz
Kocayi bulmussun, bunu
Mu dert ediyorsun
Kocayi bulmussun, bunu
Mu dert ediyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aç popo deliğini bakıcam demez zaten de hani kabak gibi ortada oldugu bazı durumlar oluyor ya ondan bahsediyodurEvleneceğin kişinin popo deliğine bakacağını sanmıyorum açıkçası
ya şurada okuduklarımı 100 yıl yaşasam duyamazdım herhaldeAy makatına roll on sürülme olayına nasıl sahit oldunuz
Ay nihayet biri açıklama getirdi çok sağolunAç popo deliğini bakıcam demez zaten de hani kabak gibi ortada oldugu bazı durumlar oluyor ya ondan bahsediyodur
Suan iyi misiniz. Ameliyattan sonra durumunuz ne oldu?2. Doğumum da 4. seviyeye çıktım halimi anlatamam en son yerlerde sürünürken eşim götürdü hastahaneye ve penguen gibi yürüyordum inanın o kremleri sürdü ne tiksindi ne de aaaa toton bu ne halde dedi sadece üzüldü .Bu bir saglik sorunu kafaniza takmayın derim
Evliyim. Kabak gibi olduğu durumu düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum ciddenAç popo deliğini bakıcam demez zaten de hani kabak gibi ortada oldugu bazı durumlar oluyor ya ondan bahsediyodur
Oral ? Doggy?Evliyim. Kabak gibi olduğu durumu düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum cidden
DoggyEvliyim. Kabak gibi olduğu durumu düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum cidden
Tmmda bilinçli bakmak lazım. Yoksa kimin aklına gelir. Çok tuhaf geldiOral ? Doggy?
Tatlım, bazı kadın utanmıyor nude olaylardan. Şahsen toplu ağda seremonileri olsun, hamam sonrası uzuuuunca bir giyinme serüveni olsun, bu tarz şeylere şahit oldum tabisi."Kokmayayım diye makatına roll-on süreni gördü bu gözler." yazınca birebir karşı karşıya kalınmış bir skandal bekledim
Popo yanaklarından nasıl gözükecek ki
Ben ameliyat olamadım aşırı korktum bir de zaten sezeryan doğum lohusayim evde 3.5 yaşında bir kızım yeni doğmuş bir oğlum ve ameliyat olmayı bekleyen hali hazırda mis gibi bir göbek fıtığım vardı ki gittiğim doktor eşime kaldıramaz bu halde vücudun da kan yok doğru düzgün demiş zaten onu da duyunca cok korktum.Suan iyi misiniz. Ameliyattan sonra durumunuz ne oldu?
Sorması ayıp makata niye roll on sürülüyorAy sanki heriflerin vücudu Yunan heykeli gibi. Hani bilmesek ortalama bir Türk erkeğini de... Ya düdük gibiler ya da boğum boğum. Ama Türk kadını da çatlağına ayrı takılır, tüyüne ayrı takılır. Kokmayayım diye makatına roll-on süreni gördü bu gözler.
Merhaba arkadaşlar. Belki güleceksiniz ama başlıkta da gördüğünüz gibi. Tedavi oldum aslında. AmeliyAt sonrası makat kısmım öyle kaldı. Doktor hepsini alırsak ağrı çekersin demişti. Tekrardan doktora gittim. Onlar da öyle dedi. Ama beni fazlasıyla sıkmaya başladı bu durum. Pazartesi tekrardan doktora gideceğim. Ya yapmazlarsa diye de korkuyorum. Evleneceğim ve gerçekten utanıyorum. Bu durumda olup evlenip sorun yaşamayan var mı? Acaba benden soğur mu diye de korkuyorum
Valla bilinçli bakmaya hiç gerek yok karanlıkta sevisilmiyorsa ama yine de siz bilirsinizTmmda bilinçli bakmak lazım. Yoksa kimin aklına gelir. Çok tuhaf geldi