- 2 Ocak 2021
- 2.232
- 1.104
- 32
-
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Yani hemen farklı yöne çekmelerini anlayamadım. Görülür sonuçta. Teşekkür ederimGörmemesine imkan olan bir bölgede değil ki. Konu sahibi bir deyiş var ama terbiyem müsade etmeyecek, o yüzden sevişecek eş bulmuş da misket kadar basura mi takılacak,diye sadelestireyim:)
Yapacak bir şey yok, hastalık sonuçta. Zaten olayın heyecanıyla çok da baktığını görecek halde olmuyorlar, işiniz bittikten sonra da sırtüstü yatarsiniz. Bence rahatsız olmaz bile
Siz evli değilsiniz sanırım bunu sorduğunuza göreOnu nasil görecek ki
Çok teşekkür ederimElbette edilir. Genel cerrahi plk den randevu alın ve muayene olun
Doğumlardan sonra hemoroid oldu bakımında eşim yardımcı oldu. Hala aktif ve düzenli cinsel hayatımız var 14 yıldır. Başka şey de olabilir yapmayın böyle. Kendinizi kusurlu görmeyin kimse de göremez.Merhaba arkadaşlar. Belki güleceksiniz ama başlıkta da gördüğünüz gibi. Tedavi oldum aslında. AmeliyAt sonrası makat kısmım öyle kaldı. Doktor hepsini alırsak ağrı çekersin demişti. Tekrardan doktora gittim. Onlar da öyle dedi. Ama beni fazlasıyla sıkmaya başladı bu durum. Pazartesi tekrardan doktora gideceğim. Ya yapmazlarsa diye de korkuyorum. Evleneceğim ve gerçekten utanıyorum. Bu durumda olup evlenip sorun yaşamayan var mı? Acaba benden soğur mu diye de korkuyorum
Hemoroidden mi utanıyorsun?Merhaba arkadaşlar. Belki güleceksiniz ama başlıkta da gördüğünüz gibi. Tedavi oldum aslında. AmeliyAt sonrası makat kısmım öyle kaldı. Doktor hepsini alırsak ağrı çekersin demişti. Tekrardan doktora gittim. Onlar da öyle dedi. Ama beni fazlasıyla sıkmaya başladı bu durum. Pazartesi tekrardan doktora gideceğim. Ya yapmazlarsa diye de korkuyorum. Evleneceğim ve gerçekten utanıyorum. Bu durumda olup evlenip sorun yaşamayan var mı? Acaba benden soğur mu diye de korkuyorum
Vallahi yalnız olmamak süperOnu nasil görecek ki
Ay makatına roll on sürülme olayına nasıl sahit oldunuzAy sanki heriflerin vücudu Yunan heykeli gibi.Hani bilmesek ortalama bir Türk erkeğini de... Ya düdük gibiler ya da boğum boğum. Ama Türk kadını da çatlağına ayrı takılır, tüyüne ayrı takılır. Kokmayayım diye makatına roll-on süreni gördü bu gözler.
Ay ürperdim be, o ne, Allah uzak etsin.Aman zaten %70 ihtimalle misyoner pozisyonunda 3.5 dakka sevişen bir kocanız olacak. Çok kasmayın görmez bile
Misyonerler dökülüyorduVallahi yalnız olmamak süper
Konuya bak anlarsınAy ürperdim be, o ne, Allah uzak etsin.
Öggg o ne yaaaAy sanki heriflerin vücudu Yunan heykeli gibi.Hani bilmesek ortalama bir Türk erkeğini de... Ya düdük gibiler ya da boğum boğum. Ama Türk kadını da çatlağına ayrı takılır, tüyüne ayrı takılır. Kokmayayım diye makatına roll-on süreni gördü bu gözler.
Yalnız en iyi zevk aldığım pozisyon o.Misyonerler dökülüyordu
G.tünü yakmıyor mu o?Kokmayayım diye makatına roll-on süreni gördü bu gözler.
Ben de severim de hep aynı olmasın bi zahmet. Çok eğlenceli pozisyonlarımız var, onlara haksızlıkYalnız en iyi zevk aldığım pozisyon o.Mutlaka orda sona eriyor.
Hiç utanılacak bi durum değil kendinizi üzmeyin boşunaMerhaba arkadaşlar. Belki güleceksiniz ama başlıkta da gördüğünüz gibi. Tedavi oldum aslında. AmeliyAt sonrası makat kısmım öyle kaldı. Doktor hepsini alırsak ağrı çekersin demişti. Tekrardan doktora gittim. Onlar da öyle dedi. Ama beni fazlasıyla sıkmaya başladı bu durum. Pazartesi tekrardan doktora gideceğim. Ya yapmazlarsa diye de korkuyorum. Evleneceğim ve gerçekten utanıyorum. Bu durumda olup evlenip sorun yaşamayan var mı? Acaba benden soğur mu diye de korkuyorum
Siz evli değilsiniz sanırım bunu sorduğunuza göre
Hiii doğruYok evliyim de ama o kadar detayli bakar mi, ne biliyimSaglik bu. Utanilacak birsey yok
Bi arsız daha düştü konuyaRimming