- 13 Ekim 2015
- 505
- 248
- 40
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
:) yani çoğunlukla var demek istedim. mübalaaHerkeste var mı? E bende yook. Benim hemoroidimi kim aldıysa geri versin!!1!1!!1!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) yani çoğunlukla var demek istedim. mübalaaHerkeste var mı? E bende yook. Benim hemoroidimi kim aldıysa geri versin!!1!1!!1!
açtım baktım ordan. yanii çoğunlukla herkeste olan bir durum demek istedimNereden biliyorsun belki yoktur
Seni her şeyinle insan olarak kabul etmeyecek; sadece " kadın" olarak görmeyi bekleyecek biri ise utanmana gerek yok. Ameliyatını biliyorsa ve doğru bir kişiyse sana bunu hissettirmemeli bile.Merhaba arkadaşlar. Belki güleceksiniz ama başlıkta da gördüğünüz gibi. Tedavi oldum aslında. AmeliyAt sonrası makat kısmım öyle kaldı. Doktor hepsini alırsak ağrı çekersin demişti. Tekrardan doktora gittim. Onlar da öyle dedi. Ama beni fazlasıyla sıkmaya başladı bu durum. Pazartesi tekrardan doktora gideceğim. Ya yapmazlarsa diye de korkuyorum. Evleneceğim ve gerçekten utanıyorum. Bu durumda olup evlenip sorun yaşamayan var mı? Acaba benden soğur mu diye de korkuyorum
Merhaba arkadaşlar. Belki güleceksiniz ama başlıkta da gördüğünüz gibi. Tedavi oldum aslında. AmeliyAt sonrası makat kısmım öyle kaldı. Doktor hepsini alırsak ağrı çekersin demişti. Tekrardan doktora gittim. Onlar da öyle dedi. Ama beni fazlasıyla sıkmaya başladı bu durum. Pazartesi tekrardan doktora gideceğim. Ya yapmazlarsa diye de korkuyorum. Evleneceğim ve gerçekten utanıyorum. Bu durumda olup evlenip sorun yaşamayan var mı? Acaba benden soğur mu diye de korkuyor
bende oldum aynı şekilde ama abartttığınız kadar bir belirti yok ki minicik bişey dr lar onu bilerek bırakıyorlar hatta evlendikten sonra tekrar oldum eşim bebekler gibi baktı bana sağlık bu utanılacak bişey değilMerhaba arkadaşlar. Belki güleceksiniz ama başlıkta da gördüğünüz gibi. Tedavi oldum aslında. AmeliyAt sonrası makat kısmım öyle kaldı. Doktor hepsini alırsak ağrı çekersin demişti. Tekrardan doktora gittim. Onlar da öyle dedi. Ama beni fazlasıyla sıkmaya başladı bu durum. Pazartesi tekrardan doktora gideceğim. Ya yapmazlarsa diye de korkuyorum. Evleneceğim ve gerçekten utanıyorum. Bu durumda olup evlenip sorun yaşamayan var mı? Acaba benden soğur mu diye de korkuyorum
Benim de bilerek bırakıldı. Ben de tekrar olmayı düşünüyorumbende oldum aynı şekilde ama abartttığınız kadar bir belirti yok ki minicik bişey dr lar onu bilerek bırakıyorlar hatta evlendikten sonra tekrar oldum eşim bebekler gibi baktı bana sağlık bu utanılacak bişey değil
gaziantepdeyim ben
genel cerrah mehmet kaplandı doktorum
Ben söyleyince AA evet vardı gördüm dedi asla dile getirmedi sizi seven biri kusur falan görmez bende çok takıyordum evlenmeden önce bazı şeyleri ama boşuna takmışımMerhaba arkadaşlar. Belki güleceksiniz ama başlıkta da gördüğünüz gibi. Tedavi oldum aslında. AmeliyAt sonrası makat kısmım öyle kaldı. Doktor hepsini alırsak ağrı çekersin demişti. Tekrardan doktora gittim. Onlar da öyle dedi. Ama beni fazlasıyla sıkmaya başladı bu durum. Pazartesi tekrardan doktora gideceğim. Ya yapmazlarsa diye de korkuyorum. Evleneceğim ve gerçekten utanıyorum. Bu durumda olup evlenip sorun yaşamayan var mı? Acaba benden soğur mu diye de korkuyorum
Nasıl yaptınız merak ettim 3. Evre miydi aynı sorunu bende yaşıyorumNevar benim eşimde de var hatta zamaninda iğneyle bile patlattim o gun bugundür tik yok totosu bana emanet
Valla yillar gecti bi top gibi kan toplanmis gibi birsey vardi kimse yapsin diye tavsiye edemem tabiNasıl yaptınız merak ettim 3. Evre miydi aynı sorunu bende yaşıyorum
Hemoroidde şöyle bir durum da var; eğer ilişkileri sırasında es kaza oraya denk gelirse kadın cıyaklarEvleneceğin kişinin popo deliğine bakacağını sanmıyorum açıkçası
Nur topu gibi ucuzdu hemdeHangimizin yok ki doğumda zaten oluyor
Daha sonra istemeye devam etti derken? Basurunuzu mu istedi?Ben de hemoroid ameliyatı oldum ve benim de dışkılamamı etkilemeyen bir parça halen durmakta ve sevdiğim kişi bir keresinde kavga ettiğimiz zaman bununla dalga geçti ama daha sonra istemeye devam etti. Ama zaten sonradan adam olmadığını başka şeylerle kanıtladı ayrıldık. Böyle bir şeyi söz konusu bile edecekse kavgada ya da sinirli olduğu zaman bile bilin ki adam değil yol verin gitsin.
Bir doğum yapana hemoroid bedavaNur topu gibi ucuzdu hemde
Ay sanki heriflerin vücudu Yunan heykeli gibi. Hani bilmesek ortalama bir Türk erkeğini de... Ya düdük gibiler ya da boğum boğum. Ama Türk kadını da çatlağına ayrı takılır, tüyüne ayrı takılır. Kokmayayım diye makatına roll-on süreni gördü bu gözler.
:) Forumdaki en efsane mesajım herhalde bu. Hala bildirim geliyor, altı ay oldu.Ay akşam hiç.güleceğim yoktu Allah ta seni güldürsün...
Ya düdük gibi ya boğum boğum cok doğru
Makata rollon sürmek nedir abi yaa ahahaha peki adam bişi.sürüyor mu acaba çüküne