• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evleneceğim ama ailemin izni yok. Sevgimi anlamıyorlar.

Duyma ve konusma dogustan

Calismasina bir engel yok yani. Hani desem ki aileniz evi siz gecindireceksiniz diye endise etmisler, bu sebeple istemiyorlar desem o da yok.

Bu hayatin kime ne getirip, ne goturecegini bilemeyiz. Hepimiz engelli adayiyiz.

Insanlar her zaman konusur. Kimin ne dedigine bakmayin. Bu hayat sizin ve yasayacak olan sizsiniz.

Umarim cok mutlu olursunuz.

Insanlar acayip salak kpnusuyor böyle durumlarda..bana mesela hastaligimi ve daha önce hastaneye yattigimi gizlemem gerektigi söylendi. Yoksa benimle kimse evlenmezmis..böyle seyleri en yakinlarin da söyleyebiliyor 😬
Damızlık alıyorlar ya, tövbe tövbe 🤬

Calismasina bir engel yok yani. Hani desem ki aileniz evi siz gecindireceksiniz diye endise etmisler, bu sebeple istemiyorlar desem o da yok.

Bu hayatin kime ne getirip, ne goturecegini bilemeyiz. Hepimiz engelli adayiyiz.

Insanlar her zaman konusur. Kimin ne dedigine bakmayin. Bu hayat sizin ve yasayacak olan sizsiniz.

Umarim cok mutlu olursunuz.
Çoooook tesekkur ederim. Evet ikimizde bagimsiz yasiyoruz cok sukur. Sadece aileminde rizasinin oldugu buruk olmayan bir evlilik istiyorum. Keske srvgimi anlasalar

Ailenin rızası olmadan evlenen ve mutlu olan görmedim.
Allah kalpde engel vermesin gerisinin pek önemi yok da burda sizin sık dokümanın gerekiyor karşınızdakini yipratmamaniz çünkü görüyoruz malesef evleniyorlar sonra sağlıklı olan birey boşanma davası açıyor. Diyeceklerim bukadar.
Umarim oyle bir sey yasamayiz

Damızlık alıyorlar ya, tövbe tövbe 🤬

Cidden insanlara o hisi veriyorlar. Bir kere hastalandigim sürecte cok kilo kaybettim. Annemle beraber bir tanidigimiza rastladik. Kadin da dedi ki (beni coktan görmemisti) "Ah ne kadar zayiflamissin. Taniyamadim nerdeyse". Konustuk felan. Yolumuza devam ediyoruz. Annem bana "Beni yerin dibine soktun" dedi. Sucum: hastalanip kilo vermek ve baskalarin bunu fark etmesi.

Cidden insanlara o hisi veriyorlar. Bir kere hastalandigim sürecte cok kilo kaybettim. Annemle beraber bir tanidigimiza rastladik. Kadin da dedi ki (beni coktan görmemisti) "Ah ne kadar zayiflamissin. Taniyamadim nerdeyse". Konustuk felan. Yolumuza devam ediyoruz. Annem bana "Beni yerin dibine soktun" dedi. Sucum: hastalanip kilo vermek ve baskalarin bunu fark etmesi.
Cok uzuldum. Bana da sey dedi annem sen kendi eksigini biliyorsundur evlenmek icin bu adami sectigine gore. Yerin dibine girseydim de o lafi duymasaydim

Sadece engel kısmına mı takılıyor aileniz? İşi gücü nedir, karakteri, tahsili belki bunlarda etkilidir birde yaşlarınız kaç? Elbette sevginin karşısında durulmaz beni ne olur yanlış anlamayın hepimiz birer engelli adayıyız tabi ki ama engel durumu nedeniyle sizin yıpranabileceğinizi mi hesaba katıyorlar ki acaba? tam açık yazsaydınız keşke konuşmalardan kısa kesitler örnekler verseydiniz

Yazık annenizin kafasına . Siz 2 senedir iletisim kurmussunuz . Saniyeler içinde birimizinde engelli olmayacağı nerden malum komşum vardı sağlıklı hiçbir şeyi yoktu doğumda zorlanmış beyninde balon olusmus 2 ay hastanede yattı kendinde değildi şimdi bir tarafı komple tutmuyor . Ama öncesi sağlıklı bireydi

Back