- 18 Aralık 2015
- 111
- 100
- 28
- 31
- Konu Sahibi Pmukprensess
Herkese merhaba. Sizlerden yardım almak istiyorum. Nolur bana akıl verin. Tek suçum kayinbabam vefat ettiği için kaynanamla birlik oturmak. Vefat etmeden önce evi çok ayırmak istedim ama eşim olacak adam izin vermedi ve beni bu hayata mahkum etti şöyle kısa anlataym. Bir kizim var 2 yasinda. Evlenince esimin borçları oldugu icin once birlik geldim. Ama sadece kp. Ve kv vardı diğer 3 gorumcem evli ve bir kaynim var. Ben 23 yasindaym. En kucuk benim eltim 45 yasinda öyle büyükler yani hepsi. Neyse sonra eşime söyledim borçlar bitince hani ayiracaktn evi diye kesinlikle reddetti. Ayiramam onlar yaşlı bensiz naparlar diye oyaladi beni. Ve kaynanamin tehditleri bitmek bilmedi. "Seni hiç bir kızımla görüşturmem evine asla gelmeyiz oğlumu reddederiz sana güvenmiyoruz vs vs. Neyse sustum 3 4 senemi geçirdim ve 2 sene önce kp vefat etti ve kaynanamla hayatima devam ediyorum. Hiç bir zaman evde istediklerim olmadı. Bir tane halim bile yoktu bu eve gelince. Birlik geldiğim için aldirmadilar. Ama gün bu gundur her zaman alttan laf vurdu kaynanam. gelin ceyizle bellidir diye. Ve cok yoksul bir ailede büyüdüm ben.evime misafir gelir diyorum ki anne koltuklarımizi yeni aldık yüzlerini açalım. 2 tane örtü üst üste serdi öyle bir kadın..... neymiş kizim batırırmis. Ben çok temizim bu konuda evim pırıl pirildir her zaman. Gorumcelermn evlerine gidiyorum heves kalıyorum inanin. Kesinlikle bir esyami alıpda yer değiştiremem hemen surat asar laf sokar girumcelermn evlerini habire yuzume vurur. Yemek yaptığım zaman o ne ki ne yemek yapıyorsun ki gibi defalarca laf vurur. Çamaşır makinesini bu gune kadar el vuramadm. En ufak cizik olsa benden ve kizimdan bilir. Surat asar.... ya o kadar cokki inanin hangisini yazacağım bilemiyorum. Nolur akil verin ne yapaym. bir türlü bu evde kadinligimi hissedemedm. Sorumluluk hissedemedm. Hic birseyi canim isteyerek yapamadım. Öyle güzel hali aldım ki laf sokucak diye saramiyorum. Herkesin evine hevesleniyorum. Açıyorlar yüzlerini pırıl pırıl. Ama bizimkilerde 2 li örtüler sarılı. Bilmiyorum ne yapacağım. Kiradayiz eşim ev alacak o evde bari kadinligimi hissedeym hep öyle hayal ediyorum. Bana akıl verin sizden rica ediyorum. Daha önce bir kaç konu actim. Bazı arkadaşlar kızdılar cevap vermiyorsun diye. Kaunanam elimde telefon olunca bile surat asiyor o yizden bende yatağa akşam girince acip okuyorum. Suan yatak odamda kızımı uyutuyorum sizlere oyle derdi mi yazıyorum inanin. Bende bir gun istediğim gibi evime bakar miyim sizce